- 24 Eylül 2018
- 97.128
- 292.368
E daha ne ,çok şükürAğrılarım azaldı bu hafta ağrı kesici almadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
E daha ne ,çok şükürAğrılarım azaldı bu hafta ağrı kesici almadım
Aynen hemen sıkıntı oluyor. İnşallah yoksa seneye yuvarlanırımAç gezmek tansiyon düşüklüğü dışında ise yaramaz vücut alışır hormon durumuna ,düzelir diye düşünüyorum
Regl olunca ne olacak bakalımE daha ne ,çok şükür
Aynen hemen sıkıntı oluyor. İnşallah yoksa seneye yuvarlanırım
İnşallah inşallahTeletubbies yok ,almazsın o kadar bence
Ben ise yarayacağını düşünüyorum bu takılan şeyin, insallah . Regl dönemin de minimum ağrıyla geçsinRegl olunca ne olacak bakalım
İnşallah aşkomBen ise yarayacağını düşünüyorum bu takılan şeyin, insallah . Regl dönemin de minimum ağrıyla geçsin
Çok amin aşkomİnşallah aşkom
Çok amin aşkom
Bana bu kötülüğü yapamazsın canoo mantı aşkina piliiiisssBak heleee atarsam ifşa olursun dimi
Tövbe yarabbimAğzımıza fazla iyi niyetli bir istek
Aşko üyelik iptali yapalım, sonra wp ve instagramı kapatalım bize ulaşamasın
Allah seni de kurtarsın aşkom
Yok artiikk yaaa vurun öldurun olmaz öyle engel filanEngelleyebilirim aslında
Dombisim diye diye dombiş Olcan sen kırk kez filan dedim heralAynen hemen sıkıntı oluyor. İnşallah yoksa seneye yuvarlanırım
Aynen söyleye söyleye dombiş olacağımBana bu kötülüğü yapamazsın canoo mantı aşkina piliiiisss
Tövbe yarabbim
Yok artiikk yaaa vurun öldurun olmaz öyle engel filan
Jeyoya bak aşk olsun kalbim kütledi teesüff
Dombisim diye diye dombiş Olcan sen kırk kez filan dedim heral
Sen bizi ezme ,biz seni sevmeye devam edelimBana bu kötülüğü yapamazsın canoo mantı aşkina piliiiisss
Tövbe yarabbim
Yok artiikk yaaa vurun öldurun olmaz öyle engel filan
Jeyoya bak aşk olsun kalbim kütledi teesüff
Dombisim diye diye dombiş Olcan sen kırk kez filan dedim heral
Yok dedi sankiNevoosss eğer kek yapilirsa üzerine limon ,portakal,tahin,kakao, vanilya, şeftali, erik sosuda olmayacak mı Nevreste
Nevoosss eğer kek yapilirsa üzerine limon ,portakal,tahin,kakao, vanilya, şeftali, erik sosuda olmayacak mı Nevreste
Zeki murende bizi görecek mi repliği geldi aklıma niyeyse oyle bı sordunki kuzuNevoosss eğer kek yapilirsa üzerine limon ,portakal,tahin,kakao, vanilya, şeftali, erik sosuda olmayacak mı Nevreste
Nevoosss eğer kek yapilirsa üzerine limon ,portakal,tahin,kakao, vanilya, şeftali, erik sosuda olmayacak mı Nevreste
Teemaaam temaaaamSen bizi ezme ,biz seni sevmeye devam edelim
Hep asosyalin başının altından çıktı kek işi