- 24 Eylül 2018
- 97.126
- 292.367
Beni sadece burda kistirabilir aşko,üyelik iptali yaparsam kurtulurumAşko üyelik iptali yapalım, sonra wp ve instagramı kapatalım bize ulaşamasın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beni sadece burda kistirabilir aşko,üyelik iptali yaparsam kurtulurumAşko üyelik iptali yapalım, sonra wp ve instagramı kapatalım bize ulaşamasın
İyiymişBeni sadece burda kistirabilir aşko,üyelik iptali yaparsam kurtulurum
Allah seni de kurtarsın aşkomİyiymiş
Engelleyebilirim aslındaAllah seni de kurtarsın aşkom
Allah seni de kurtarsın aşkomİyiymiş
Hormonlu diye olabilirBen bu sıra dikkat ediyorum. 7 den sonra hiçbir şey yemiyorum. Yediklerimi azalttım ve kendimi şiş hissediyorum Bu takılan şey bana kilo yapacak sanki poffff
kanama sıklığı azaldı mıBen bu sıra dikkat ediyorum. 7 den sonra hiçbir şey yemiyorum. Yediklerimi azalttım ve kendimi şiş hissediyorum Bu takılan şey bana kilo yapacak sanki poffff
Bu olay çok tehlikeli hale geliyorEngelleyebilirim aslında
Olabilir aşkom Güya sadece rahmi etkiliyormuş amaAllah seni de kurtarsın aşkom
Hormonlu diye olabilir
İki haftadır çok hafif lekelenme var. 15-16 sı gibi regl olmam lazım operasyon sonrası bir defa oldum ve azalmıştı. Zaten komple kesecekmişkanama sıklığı azaldı mı
Mantıken tüm vücuda etkisi vardır aşkomOlabilir aşkom Güya sadece rahmi etkiliyormuş ama
Yakında 80 olurum o zamanMantıken tüm vücuda etkisi vardır aşkom
O da sisirir, ödem yapar,vücut su tutar döngü değişiyor, az şey değilİki haftadır çok hafif lekelenme var. 15-16 sı gibi regl olmam lazım operasyon sonrası bir defa oldum ve azalmıştı. Zaten komple kesecekmiş
Hormonlu olduğu için o yapabilir nevoşİki haftadır çok hafif lekelenme var. 15-16 sı gibi regl olmam lazım operasyon sonrası bir defa oldum ve azalmıştı. Zaten komple kesecekmiş
Ondan şişkin hissediyorsun o zaman belli bir süre sonra düzene girer inşallahİki haftadır çok hafif lekelenme var. 15-16 sı gibi regl olmam lazım operasyon sonrası bir defa oldum ve azalmıştı. Zaten komple kesecekmiş
Ay asko ya güldürme iyi ol da ,kilo verilir elbetYakında 80 olurum o zaman
Zaten veremiyordumO da sisirir, ödem yapar,vücut su tutar döngü değişiyor, az şey değil
İnşallah canımOndan şişkin hissediyorsun o zaman belli bir süre sonra düzene girer inşallah
Ağrılarım azaldı bu hafta ağrı kesici almadımAy asko ya güldürme iyi ol da ,kilo verilir elbet
Aç gezmek tansiyon düşüklüğü dışında ise yaramaz vücut alışır hormon durumuna ,düzelir diye düşünüyorumZaten veremiyordum
Aç gezmem lazım