Anladım :)))) 25 tane kek tarifinin hepsi tatlı kek mi? Tatlı- Tuzlu karışık mı? Kremasız bir sürü kek tarifi var, tuzlular da enfes oluyorEvet ablacım bu ay öyle yapıyoruz,
Ama bizim geleneksel bir aya başlayınca öbür ay ne olacak sorusu?
Uzun zamandır kek isteniyor. Ama ben olmaz diyorum. Kremalı olunca bence pastaya giriyor ve adaletsiz oluyor. Ondan bana 20-25 tane kremasız kek bulun yapalım dedimDün akşam 25 civarı buldular. Elim mahkum yapacağız. Ama krema asla istemiyorum. Tabi büyüsü bozulmasın diye siz araştırın bakalım dedim.
Onlar alışkın ben çok sağ gösterip sol vuruyorum
Ağzımıza mantı dolduracak
O araba sahnesi gözümün önünden gitmiyor
Tatlı, tuzlu farketmez ne isterlerseAnladım :)))) 25 tane kek tarifinin hepsi tatlı kek mi? Tatlı- Tuzlu karışık mı? Kremasız bir sürü kek tarifi var, tuzlular da enfes oluyor
Emin misin nevoş
Mantı severim sıkıntı yokŞimdi foto atmak istemiyorum
O zamaaaaan şimdiden herkesin eline emeğine sağlıkTatlı, tuzlu farketmez ne isterlerse
İnşallah istediğimiz gibi güzel bir kategori olur
Yöreselde herkes tarifini aldı yapmalarını bekliyoruz
Sağ ol ablacımO zamaaaaan şimdiden herkesin eline emeğine sağlıkyapması marifetli hatunlardan oylaması bizden
Hadi ben kaçtım sohbetiniz de neşeniz de daim olsun
Her türlü gideri var diyorsun seni seniMantı severim sıkıntı yok
Korkma korkma acimicakEminim ya ne olabilir
AtmaaaaaaaaŞimdi foto atmak istemiyorum
Bak heleee atarsam ifşa olursun dimiKorkma korkma acimicaktövbe yarabbim ayarını bozdu canıyla jeyo
Atmaaaaaaaa
Hiç sanmıyorumAğızdan diye düşünüyorum
Ağzımıza fazla iyi niyetli bir istekAğzımıza mantı dolduracak
Aşko üyelik iptali yapalım, sonra wp ve instagramı kapatalım bize ulaşamasınHiç sanmıyorum
Biz değiliz