- 16 Ağustos 2010
- 293.024
- 602.886
- 43
Oysa canları sıkılacak bir durum yokDoğu ve güneydoğu bayağı hareketliYanlışlıkla göndermişler milleti boşuna telaşa veriyorlar güler misin ağlar mısın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oysa canları sıkılacak bir durum yokDoğu ve güneydoğu bayağı hareketliYanlışlıkla göndermişler milleti boşuna telaşa veriyorlar güler misin ağlar mısın
Özel olur mu bilemedim tayin için mi oralı mısınızCizre Suriye sınır
Diken üstünde yaşamaya alışmış bir milletOysa canları sıkılacak bir durum yokDoğu ve güneydoğu bayağı hareketli
Tayin için buradayız. Bu yaz dönüyoruzÖzel olur mu bilemedim tayin için mi oralı mısınız
Hadi hayırlısı olsunTayin için buradayız. Bu yaz dönüyoruz
Sağol canımHadi hayırlısı olsun
Bizde oraya gitseydik evimiz yıkılmasaydıHatırlar mısın bizimde tayin çıkacaktı. Aman aman düzenimiz bozulmasın demiştik. İnsan başına ne gelecek bilmiyor.Cizre Suriye sınır
İnsan yaşamayınca anlayamıyor nevoş. Hangimiz bile bilirdik böyle olacağını Biz planlar kurarken hayatta bize bir plan kuruyor habersiz. Öyle zaman bir şekilde geçiyor. Seneye inşallah sende bende rahata kavuşuruzBizde oraya gitsekdik evimiz yıkılmasaydıHatırlar mısın bizimde tayin çıkacaktı. Aman aman düzenimiz bozulmasın demiştik. İnsan başına ne gelecek bilmiyor.
Maşallah çok şükür geldi geçiyor
İnşallah canım benimİnsan yaşamayınca anlayamıyor nevoş. Hangimiz bile bilirdik böyle olacağını Biz planlar kurarken hayatta bize bir plan kuruyor habersiz. Öyle zaman bir şekilde geçiyor. Seneye inşallah sende bende rahata kavuşuruz
Firin mi sütlaçMercimek Çorbası
Yoğurtlu karnabahar kavurma
Domatesli bulgur pilavı
Turşu
Fırın sütlaç
Fırında mı ciğer….Fırında ciğer, erişteli pirinç pilavı ve salata
Bursalilar fırında pişen şeyleri seviyor demek algıda fırıncılıkFırında mı ciğer….
Aklıma tiramisu düşürdün vicdansız kadınnnnMercimek Çorbası
Yoğurtlu karnabahar kavurma
Domatesli bulgur pilavı
Turşu
Fırın sütlaç
EvetFirin mi sütlaç
Kolay yap hemen kuşumAklıma tiramisu düşürdün vicdansız kadınnnn
Ciğeri altın suyuyla pişirsen yine sevmem.Bursalilar fırında pişen şeyleri seviyor demek algıda fırıncılık
Hiç bir sakatat yiyemem ben deCiğeri altın suyuyla pişirsen yine sevmem.
Yapayım da kızları kahveye çağırayım. En son geçen sene yarışmada yapmıştım. Özlemişim.Kolay yap hemen kuşum
Dene sonra konuşalım Ocakta yapılanı asla yememFırında mı ciğer….