Onlar ancak söylemiyor. Aynen ders alabilirsinBu eşle zoranca direksiyon dersi almam lazım
Direksiyon dersi 550 lira olmuştu en son nevosOnlar ancak söylemiyor. Aynen ders alabilirsin
geçmiş olsunÇok şükür ben iyiyim oğlum ameliyat oldu şimdi iyi çok şükür
Hiç caseretlendirmiyor daha da korkutuyorOnlar ancak söylemiyor. Aynen ders alabilirsin
Aynen ya debriyajda iş çok oluyo bizimkide manuel okadar güzel sürüyordum sonra unuttum hamişten sonrahep elinin altında olcakki ezberliyosun dahada cesaretin oluyorHiç caseretlendirmiyor daha da korkutuyoranca ders ile oda şuan zor
komşu bugün evde yaptığı kurabiyelerden getirmiş. 2 çeşitti. birini yedim efsaneydi tat lezzet on numara ve de çok hafiftarif aliciim
Öğreniriz inşallahAynen ya debriyajda iş çok oluyo bizimkide manuel okadar güzel sürüyordum sonra unuttum hamişten sonrahep elinin altında olcakki ezberliyosun dahada cesaretin oluyor
Inşaallahh kızzz ama kocamdan olmazz bi isi ogrenirken sert terpiyo bende ensonda bitane çarpasım geliliyo kocamaÖğreniriz inşallah
Aynı bizde böyleyizInşaallahh kızzz ama kocamdan olmazz bi isi ogrenirken sert terpiyo bende ensonda bitane çarpasım geliliyo kocamayeter be dedim ensonda in aşşağaa dedim
Ehliyet almakta zorlaştı.Direksiyon dersi 550 lira olmuştu en son nevos
Evett yaa amcalari falan öyle öğretmiste oyle olurmuş panik yapmayayim diye alışkanlık yapıyomus bah bahAynı bizde böyleyizne kıymetli arabaları varmış
Düzgün öğretmezsen özel ders alırım diye tehdit etHiç caseretlendirmiyor daha da korkutuyoranca ders ile oda şuan zor
Zaten öyle diyorumDüzgün öğretmezsen özel ders alırım diye tehdit et
Bizim babam abime bir tokatla öğretmiştiEvett yaa amcalari falan öyle öğretmiste oyle olurmuş panik yapmayayim diye alışkanlık yapıyomus bah bah
Hahahaha aynenn kafasına geçirirmişBizim babam abime bir tokatla öğretmiştibu eskiler niye böyle ya
İyi bi arabaları varHahahaha aynenn kafasına geçirirmişdedim baan geçirseydin mezar olurdun ha dedim sakin