- 25 Ağustos 2019
- 60.372
- 110.192
- 30
Evett iyiki yanii desen otomatikİyi bi arabaları var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evett iyiki yanii desen otomatikİyi bi arabaları var
Vallahi araba tecrübe ile öğreniliyor. Sürekli deneyeceksin yoksa olmuyor. Malatya'da oğlumun okulunun yolu dar ve yokuştu.Bayanlar o yoldan dolayı hep servise veriyordu. Eşim sende süremezsin dedi ama 3 yıl gittim geldim. Şimdi 8 aydır kullanmıyorum belki o yolda sürmeye korkarım. Ama bir ay kullansam yine gelişirZaten öyle diyorum
küsme bebeğim mini boydu ama diğer çeşit normal boy onu daha denemedim
Geçenlerde tamam deneyeceğim dedim. Ara sokaklar var. Direksiyona geçtim. Buranın çocukları da bize bakıyor. Film seyreder gibi izliyorlar. Abla ben sürerim falan diye laf atıp gülüyorlar. Dikkatim dağıldı dedim burda bunların gözü önünde sürememVallahi araba tecrübe ile öğreniliyor. Sürekli deneyeceksin yoksa olmuyor. Malatya'da oğlumun okulunun yolu dar ve yokuştu.Bayanlar o yoldan dolayı hep servise veriyordu. Eşim sende süremezsin dedi ama 3 yıl gittim geldim. Şimdi 8 aydır kullanmıyorum belki o yolda sürmeye korkarım. Ama bir ay kullansam yine gelişir
Zorla bence öğretsin
Bide daha denemedin ama deneyeceksin nezaman bitecek bu işküsme bebeğim mini boydu ama diğer çeşit normal boy onu daha denemedim
Zıplasın ya boşver. Öyle öyle öğreneceksinGeçenlerde tamam deneyeceğim dedim. Ara sokaklar var. Direksiyona geçtim. Buranın çocukları da bize bakıyor. Film seyreder gibi izliyorlar. Abla ben sürerim falan diye laf atıp gülüyorlar. Dikkatim dağıldı dedim burda bunların gözü önünde süremem
Gittik başka yere orda da iki denemem oldu. Araç zıplıyor resmen devamında malum sözler
aaa kadıncağız emek vermiş yapmış getirmiş. yemeyeyim mi emeğe saygı lütfenBide daha denemedin ama deneyeceksin nezaman bitecek bu iş
İlk öğrenirken oluyor öyle kazalar. Allah beterinden korusunZıplasın ya boşver. Öyle öyle öğreneceksin
Sen benim arabayı vurduğum yerleri görsen
Kocan yesin ya zırlamaaaaa kadıncağız emek vermiş yapmış getirmiş. yemeyeyim mi emeğe saygı lütfen
Amin inşallah canım benimİlk öğrenirken oluyor öyle kazalar. Allah beterinden korusun
Arkadaşımd aöyle öğrendi nevoş 15 yaşindayken ne kazalar etti babası diyodu öyle öğreneceksin diyodu hicbirsey demiyodu kackez vurdu bende hep binmişimdir arabasına halada binerim keşke diyorum benimde babam olsaydı banada öğretirdi eminim birinsanın arkasında biri eksik oluncada öğrenemiyor maaleseffZıplasın ya boşver. Öyle öyle öğreneceksin
Sen benim arabayı vurduğum yerleri görsen
Ayy en korktuğum hadi bir yere toslarsın tamir ettirirsin. İnsana çarpmak başka bişey. Allah korusun. Pat diye yola atlıyorlar. Araç geliyor mu gelmiyor mu umurlarında değilAmin inşallah canım benim
Benim önüme iki defa çocuk atladı ikisi öyle oldu.
Diğer ikisi üçü şöyle diye devam etmeyeyim
Benim eşimde öyle destek oldu sağ olsunArkadaşımd aöyle öğrendi nevoş 15 yaşindayken ne kazalar etti babası diyodu öyle öğreneceksin diyodu hicbirsey demiyodu kackez vurdu bende hep binmişimdir arabasına halada binerim keşke diyorum benimde babam olsaydı banada öğretirdi eminim birinsanın arkasında biri eksik oluncada öğrenemiyor maaleseff
Maşaallahh kızzz kazasiz belasız gene halledersin inşaallahhBenim eşimde öyle destek oldu sağ olsun
Kullanırken söyleniyor ama sıkıntı olunca bir şey demiyordu.
Karakola bile düşmüşlüğüm var
Birinde kaldırıma çıktım. Diğerinde çocuk servisten inmiş. Önden önüme atladı. Allah 'tan ya aştım bir şey olmadı. Ama hastaneye gitti bende karakolaAyy en korktuğum hadi bir yere toslarsın tamir ettirirsin. İnsana çarpmak başka bişey. Allah korusun. Pat diye yola atlıyorlar. Araç geliyor mu gelmiyor mu umurlarında değil
Sağ ol canım benim 14 yıl oldu zatenMaşaallahh kızzz kazasiz belasız gene halledersin inşaallahh
Onu hatırlıyorum anlatmıştınBirinde kaldırıma çıktım. Diğerinde çocuk servisten inmiş. Önden önüme atladı. Allah 'tan ya aştım bir şey olmadı. Ama hastaneye gitti bende karakola
Babamın komaya girdiği günRabbim bizi öyle oyalamışSebepsiz değildiOnu hatırlıyorum anlatmıştın
Herşeyin bir sebebi var. İnsan yaşamadan anlayamıyor. Olunca idrak ediyorsunBabamın komaya girdiği günRabbim bizi öyle oyalamışSebepsiz değildi