- 24 Eylül 2018
- 97.029
- 292.159
Ya mantı yapması gibiyse şoförlüğü?Araç kiralarız sen sürersin benim şoförlük yok Yada @Blue_Peri sürsün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya mantı yapması gibiyse şoförlüğü?Araç kiralarız sen sürersin benim şoförlük yok Yada @Blue_Peri sürsün
Kafan çalışıyorr hic aklima gelmezdi bende etcem denemekte fayda var neler dedin peki ne yazdın örnek olsunNe hainliği kıız hakkımız o
Eyfel kule dibinde mantı açarız Bak iyi akıl ettinYa mantı yapması gibiyse şoförlüğü?
Bugün parlak fikirler hep senden geldi Zano'mEyfel kule dibinde mantı açarız Bak iyi akıl ettin
Ben bunu önceden choco dan görmüştüm bu sitede. Ona da paket gelmişti. Bir deneyeyim dedim. Hemen beni aradılar. Gelip numuneleri aldı. Bu paketi verdi. İçinde bir bisküvi bir halley daha vardı da onu oğlumun arkadaşına verdikKafan çalışıyorr hic aklima gelmezdi bende etcem denemekte fayda var neler dedin peki ne yazdın örnek olsun
Tamam olurAraç kiralarız sen sürersin benim şoförlük yok Yada @Blue_Peri sürsün
Ehliyet alınır da aracı yürütmek mesele Bir kaç denemem başarısız oldu. El freni bile sert çekiyorum kalkmıyor otomatik olsa onu sürüyordum sattık bu manuel. Haliyle daha zor debriyaj falanTamam olur
Eşine söyle, benim ehliyet almam lazım diye
Hahaha güzelmiş yaa numunelerimi aldı bayat olanimıBen bunu önceden choco dan görmüştüm bu sitede. Ona da paket gelmişti. Bir deneyeyim dedim. Hemen beni aradılar. Gelip numuneleri aldı. Bu paketi verdi. İçinde bir bisküvi bir halley daha vardı da onu oğlumun arkadaşına verdik
Evet bozuk olanları veriyorsunHahaha güzelmiş yaa numunelerimi aldı bayat olanimı
Gelipte alıyolarsa iyiymisEvet bozuk olanları veriyorsun
AlıyorlarGelipte alıyolarsa iyiymis
Çok şükür ben iyiyim oğlum ameliyat oldu şimdi iyi çok şükürNasılsın?
Olsun sen yine de denemelisinÇocuklar olunca ve eş polis olunca şartEhliyet alınır da aracı yürütmek mesele Bir kaç denemem başarısız oldu. El freni bile sert çekiyorum kalkmıyor otomatik olsa onu sürüyordum sattık bu manuel. Haliyle daha zor debriyaj falan
Çok geçmiş olsunÇok şükür ben iyiyim oğlum ameliyat oldu şimdi iyi çok şükür
Çok geçmiş olsunÇok şükür ben iyiyim oğlum ameliyat oldu şimdi iyi çok şükür
SağolasınÇok geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun ablaÇok şükür ben iyiyim oğlum ameliyat oldu şimdi iyi çok şükür
Bu eşle zor anca direksiyon dersi almam lazımOlsun sen yine de denemelisinÇocuklar olunca ve eş polis olunca şart
Hemen olmuyor.
Bende depremden beri kullanmıyorum. Ama yeniden cesaretimi toplamam lazım
Eşim bu sefer gelince ben kullanayım diyorum
İnsan kullanmayınca soğuyor. Sonra aynı hızla açılıyor.
Sen de sağolSağolasın