- 28 Haziran 2011
- 59.276
- 149.563
Çok geçmiş olsun gül goncamSağolasın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok geçmiş olsun gül goncamSağolasın
Onlar ancak söylemiyor. Aynen ders alabilirsinBu eşle zor anca direksiyon dersi almam lazım
Direksiyon dersi 550 lira olmuştu en son nevosOnlar ancak söylemiyor. Aynen ders alabilirsin
geçmiş olsunÇok şükür ben iyiyim oğlum ameliyat oldu şimdi iyi çok şükür
Hiç caseretlendirmiyor daha da korkutuyor anca ders ile oda şuan zorOnlar ancak söylemiyor. Aynen ders alabilirsin
Aynen ya debriyajda iş çok oluyo bizimkide manuel okadar güzel sürüyordum sonra unuttum hamişten sonrahep elinin altında olcakki ezberliyosun dahada cesaretin oluyorHiç caseretlendirmiyor daha da korkutuyor anca ders ile oda şuan zor
komşu bugün evde yaptığı kurabiyelerden getirmiş. 2 çeşitti. birini yedim efsaneydi tat lezzet on numara ve de çok hafif tarif aliciim
Öğreniriz inşallahAynen ya debriyajda iş çok oluyo bizimkide manuel okadar güzel sürüyordum sonra unuttum hamişten sonrahep elinin altında olcakki ezberliyosun dahada cesaretin oluyor
Inşaallahh kızzz ama kocamdan olmazz bi isi ogrenirken sert terpiyo bende ensonda bitane çarpasım geliliyo kocama yeter be dedim ensonda in aşşağaa dedimÖğreniriz inşallah
Aynı bizde böyleyiz ne kıymetli arabaları varmışInşaallahh kızzz ama kocamdan olmazz bi isi ogrenirken sert terpiyo bende ensonda bitane çarpasım geliliyo kocama yeter be dedim ensonda in aşşağaa dedim
Ehliyet almakta zorlaştı.Direksiyon dersi 550 lira olmuştu en son nevos
Evett yaa amcalari falan öyle öğretmiste oyle olurmuş panik yapmayayim diye alışkanlık yapıyomus bah bahAynı bizde böyleyiz ne kıymetli arabaları varmış
Düzgün öğretmezsen özel ders alırım diye tehdit etHiç caseretlendirmiyor daha da korkutuyor anca ders ile oda şuan zor
CookkEhliyet almakta zorlaştı.
Zaten öyle diyorumDüzgün öğretmezsen özel ders alırım diye tehdit et
Bizim babam abime bir tokatla öğretmişti bu eskiler niye böyle yaEvett yaa amcalari falan öyle öğretmiste oyle olurmuş panik yapmayayim diye alışkanlık yapıyomus bah bah
Hahahaha aynenn kafasına geçirirmiş dedim baan geçirseydin mezar olurdun ha dedim sakınBizim babam abime bir tokatla öğretmişti bu eskiler niye böyle ya
İyi bi arabaları varHahahaha aynenn kafasına geçirirmiş dedim baan geçirseydin mezar olurdun ha dedim sakin