- 24 Eylül 2018
- 97.026
- 292.157
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçerken beni de alır mısınBu akşam uçağım var. Yarın kahvaltıya Paris’de olacağım
O dediyse doğrudurKimlere inandık bu zamana kadar, Zanoma inanmışız çok mu askom
Her daimO dediyse doğrudur
Acaba sayfasında bulunan yemekleri kendisi mi yapıyorHer daim
Hahahahahaha cok hainsinÇikolata aldığınızda bozuk çıkarsa şikayet edin Eki Görüntüle 3314974 Eki Görüntüle 3314975
bunlar hediye geldi
Iyi oan akıl ettin kızz bende yapacemKırmızı kutu olanlar var ya 8 li. Onlar beyazlaşmış gibiydi bende foto çekip attım. Hemen geri döndüler
Yoksa yo yo yoooo,bize bunu yapamaz yooAcaba sayfasında bulunan yemekleri kendisi mi yapıyor
Hahahahaha anlayanlar beğendi bileKanalboyu bakkalları is görebilir
Vakko’dan çikolata alıp şikayet edeyim ben de.Baştaki
Kesin dönüş gelirVakko’dan çikolata alıp şikayet edeyim ben de.
Alırım tabi Gelmek isteyenler oldukları ilin hava alanında beklesinlerGeçerken beni de alır mısın
kuzenim yapıyor kimse duymasınAcaba sayfasında bulunan yemekleri kendisi mi yapıyor
Ne hainliği kıız hakkımız oHahahahahaha cok hainsin
Bu gece 12 den sonra gidelim Kukrim aşkomu da alalımDoğum gününü kutlarızAlırım tabi Gelmek isteyenler oldukları ilin hava alanında beklesinler
Maşallah maşallahkuzenim yapıyor kimse duymasın
Ay ne güzel olur süper bir doğum günü kutlaması yaparızBu gece 12 den sonra gidelim Kukrim aşkomun da alalımDoğum gününü kutlarız
Sen bizi sonra gezdirirsinAy ne güzel olur süper bir doğum günü kutlaması yaparız
Yaşasın BursalilikHahahahaha anlayanlar beğendi bile