Çin takvimi mi bu?20 aralık - 20 ocak kiz
20 ocak - 20 subat erkek
20 subat - 20 mart kiz
20 mart - 20 nisan erkek
20 nisan - 20 mayıs kiz
20 mayıs - 20 haziran erkek
20 haziran - 20 temmuz kiz
20 temmuz - 20 agustos erkek
20 ağustos - 20 eylul kiz
20 eylul - 20 ekim erkek
20 ekim - 20 kasim kiz
20 kasım - 20 aralık erkek
Bu aylarda hamile kalindiginda cocugun kiz veya erkek cinsiyeti belirleniyor mus. Nekadar dogru oldugunu hep beraber gorelim mi? Siz hangi ayda ve ayin kacinci gunu hamile kaldiniz? Sonuc olarak cocugunuzun cinsiyeti bu takvime gore tutuyor mu?
Not: bazen 25. Den 25. Ne oynama yapabilmesi muhtemel...
Simdiden cevaplariniz icin cok Tesekkurler
Çin takvimi mi bu?
İyi de zaten çin takviminin hesaplaması farklı. Belirli tarihlerde bir yaş ileri ya da geri atıyor. Çin takviminden kopyala yapıştır ise bu tarihler zaten hatalı.Değildir çünkü Çin takvimine göre benimki tutmuyor
Yani nere göre bu tarihler, kim belirlemiş, adı ne onu merak ettim.
Bilmiyorum da ben de şunu söylemek istiyorum bu bayanın yazdığı tarihlere göre tutuyor ama Çin takvimine göre tutmuyor yani bu Çin takvimi falan değil. Bi kaç forumda da gördüm ama unuttum
Merhaba cnm bu takvim yillar once yayinlanmis bir dergiden alinti. Soylenene gore bu takvimi bilim adamlari arastirmis ve boyle bi takvim olusturmuslar... yasi buyuk bi arkadas da bu takvime gore cinsiyet tahmininde bulunuyormus.. onun dedigine gore hic sekmemis ama bnm cevreme sorduklarima gore %90 dogru cikti... hesaplamasi cok basit matematiksel formulu yok sadece hamile kaldigin gunu bilmen yeterli... ve 20,den 20 gunler bazen 25den 25 ine sekebiliyormus :)Benim cinsiyet tutuyor. Ama bir de açıklasanız bu takvimin kaynağı neresi?
Yılı yok ama. Sadece aylar var. Yıllar önce dergide yayınlanan bu tablo 2016 ya mı ait? Bana pek mantıklı gelmedi.Merhaba cnm bu takvim yillar once yayinlanmis bir dergiden alinti. Soylenene gore bu takvimi bilim adamlari arastirmis ve boyle bi takvim olusturmuslar... yasi buyuk bi arkadas da bu takvime gore cinsiyet tahmininde bulunuyormus.. onun dedigine gore hic sekmemis ama bnm cevreme sorduklarima gore %90 dogru cikti... hesaplamasi cok basit matematiksel formulu yok sadece hamile kaldigin gunu bilmen yeterli... ve 20,den 20 gunler bazen 25den 25 ine sekebiliyormus :)
Yılı yok ama. Sadece aylar var. Yıllar önce dergide yayınlanan bu tablo 2016 ya mı ait? Bana pek mantıklı gelmedi.
O zaman 'çin takvimi değil bu' diyerek ısrarla karşı mantık yürütmenize de gerek yok.Ya zaten bunlar eğlencesine yapılmış şeyler altında herhangi bi mantık aramaya da gerek yok kaynağı olmasa da olur
O zaman 'çin takvimi değil bu' diyerek ısrarla karşı mantık yürütmenize de gerek yok.
Aman ne güzel laf soktunuz yani bravo size alkış tebrik ediyorum madalya takarlar bekleyin az.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?