Bebek Beslenmesi Farklı bir cinsiyet belirleme takvimi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Bu takvime gore cocugunuzun cinsiyeti tuttu mu?

• Ankete Katılan
    19

AyderKi

Dualarimizi Kabul, Hayirli Eyle Ya Rab!
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2016
83
252
8
20 aralık - 20 ocak kiz
20 ocak - 20 subat erkek
20 subat - 20 mart kiz
20 mart - 20 nisan erkek
20 nisan - 20 mayıs kiz
20 mayıs - 20 haziran erkek
20 haziran - 20 temmuz kiz
20 temmuz - 20 agustos erkek
20 ağustos - 20 eylul kiz
20 eylul - 20 ekim erkek
20 ekim - 20 kasim kiz
20 kasım - 20 aralık erkek
Bu aylarda hamile kalindiginda cocugun kiz veya erkek cinsiyeti belirleniyor mus. Nekadar dogru oldugunu hep beraber gorelim mi? Siz hangi ayda ve ayin kacinci gunu hamile kaldiniz? Sonuc olarak cocugunuzun cinsiyeti bu takvime gore tutuyor mu?
Not: bazen 25. Den 25. Ne oynama yapabilmesi muhtemel...
Simdiden cevaplariniz icin cok Tesekkurler

Aslinda tam olarak hamile kaldigin gune bakmalisin cnm.

Tutmadı bende üç kızım var bu takvime göre ikisi erkek biri kız çıkıyor

Çin takvimi mi bu?

Yani nere göre bu tarihler, kim belirlemiş, adı ne onu merak ettim.

Bilmiyorum da ben de şunu söylemek istiyorum bu bayanın yazdığı tarihlere göre tutuyor ama Çin takvimine göre tutmuyor yani bu Çin takvimi falan değil. Bi kaç forumda da gördüm ama unuttum

Bilmiyorum da ben de şunu söylemek istiyorum bu bayanın yazdığı tarihlere göre tutuyor ama Çin takvimine göre tutmuyor yani bu Çin takvimi falan değil. Bi kaç forumda da gördüm ama unuttum

Anlaşamadık :) Çin takviminin tüm tarihleri buraya yapıştırılmış olabilir, sizin o tarihlere göre cinsiyet tutabilir. Ya da tutmayabilir. çin takviminin hesaplaması matematiksel olarak farklı yöntemle yapılıyor; 1980 yılına kadar +2 yaş ekleniyor. Ama takvim aynı böyle görünüyor. Bilmem anlatanildim mi:) Eğer şimdi bu takvimi paylaşan kişi çin takviminden aldıysa, matematiksel hesabın açıklaması yapılmadığı için tahmin doğru çıkmayacak. Piyasada iki takvim dolaşıyor rus ve çin takvimi. Rus takviminde hiçbir matematiksel hesap yok. Ben sadece hangi takvim olduğunu merak ettim.

Benim cinsiyet tutuyor. Ama bir de açıklasanız bu takvimin kaynağı neresi?
Merhaba cnm bu takvim yillar once yayinlanmis bir dergiden alinti. Soylenene gore bu takvimi bilim adamlari arastirmis ve boyle bi takvim olusturmuslar... yasi buyuk bi arkadas da bu takvime gore cinsiyet tahmininde bulunuyormus.. onun dedigine gore hic sekmemis ama bnm cevreme sorduklarima gore %90 dogru cikti... hesaplamasi cok basit matematiksel formulu yok sadece hamile kaldigin gunu bilmen yeterli... ve 20,den 20 gunler bazen 25den 25 ine sekebiliyormus :)

Yılı yok ama. Sadece aylar var. Yıllar önce dergide yayınlanan bu tablo 2016 ya mı ait? Bana pek mantıklı gelmedi.

O zaman 'çin takvimi değil bu' diyerek ısrarla karşı mantık yürütmenize de gerek yok.

Ne bu şimdi savaş mı saçma sapan ? Mantıksız işte ne olduğunu sordunuz Çin takvimi mi dediniz bende değildir Çin takvimine göre tutmuyor yani başka bi şeydir dedim. Ne bu insanlardaki saldırganlık ben anlamıyorum da nefret etmeye başladım artık sıktı yani hakikaten sıktı

Aman ne güzel laf soktunuz yani bravo size alkış tebrik ediyorum madalya takarlar bekleyin az.

Aman ne güzel laf soktunuz yani bravo size alkış tebrik ediyorum madalya takarlar bekleyin az.

Ben konu sahibine soru sorduğum halde ısrarla cevap verip benimle polemiğe girme çabanızı anlamadım. Ben o soruları size dğeil, konu shaibine yönlendiriyorum. Israrla cevap vererek benimşe tartışmaya girdiğinizi düşünüyorum. Mantık aranmamalı dediğiniz için mantık aramayacak değilim. Bu beni ilgilendirir. Üslubunuzdan hoşlanmadım. Lütfen uzatmayalım. İyi forumlar dilerim.

Wallaha kızlar benim 3 cocuk tuttu. Bakalım bundada erkek gösteriyor. Buda doğru çıkarsa hem oylarım hem yazarım. Konu eski ama genede yazacam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…