Farenjitten öleceğim sanırım

farenjit bende olurum ara ara ama böyle aylarca sürer mi yaaa
yani o yanma yumru hissi kuruluk mu böyle aylarca sürüyor yoksa öksürüğünüz mü?
benim o çok kavrulduğu zaman 2 gün sürer sonra hafifler

çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin
bol bol gargara yapın derim

Arkadaslar harika tavsiyeleriniz var, çok tesekkurler Biri yazmışti ya Harvard'li doktordan sifa bulmadim, burada ariyorum diye. Burada da bulacagim sanirim
Gunluk sakizini deneyecegim öncelikle

merhaba annem senelerce faranjitle boğuştu çok ileri seviyede
önerildi mi bilmiyorum ama majezik sprey kullandı bi kutu bitirdi bidaha asla tekrarlamadı mucize gibi geldi
bence mutlaka deneyin

valla o dermanı bende bulamadım. akut faranjitim ben de. iş yerinde çalışma koşullarından akutlaştı. sadece sabır diliyorum. ama kullandığım bir iki ilaç var rahatlatan onlar iyiydi mesela istersen özelden atarım sana. bir de durumuna şükret bende 1 fazlası var. 11 aylık bir bebek... ona da bulaştı geçen ay. hem kendim hem çocuk hasta. hastayken hasta çocuk bakmak çok zor.şimdi yine faranjitim tuttu. evde yatamıyorum bile. gece bu halde 5-6 kez yataktan kalkıp çocuk pışlıyorum. durumumu düşün. benim yerime de bolca uyu.

bir de bol su iç. boğazın hep nemli kalsın. ılık şeyler tüket. su bile ılık olsun. dışarı çıkacaksan muhakkak ağzını kapat. soğuk solumak o bölgeyi azdırıyor.

Bendede gecen ay olmustu bır bucuk ay doktorlar ılaclar gecmedı bır bucuk ay agrı grıp cektım en son bı kbb ye gıttım sadece burnuma baktı adam ohooo sen alerjık faranjıt olmussun dedı ıkı tane ılac verdı 2 gunde gectı daha ılacıda ıcmedım ondan sonra cok sukur dahada hasta olmadım ama sızde gıtmıssınız olsa soylerlerdı heralde bılemedım

aynen bende mide bulantısından bir hal oldum

Açılın... 6 ay faranjiti geçmemiş wolfrog geldi

Aynı senin gibi pinpon topu gibi doktordan doktora gidip hiç bir fayda göremeyince artık demiştim ki benim hayatım böyle devam edecek demek ki. Artık böyle yaşayacağım. Çünkü yok yani sayısız ilaç kullandım ve yan etkilerini dibine kadar yaşadım, yok...

En sonunda birinin tavsiyesiyle menengiç kahvesi içmeye başladım. İçtikten sonra telvesini de kaşıkla yemem söylendi. 1 hafta sürmedi bile iyileşmem Onca ilacı boşuna içmişim meğer.

Bu arada benim faranjitim sürekli tekrarlıyordu ve artık tekrarlamıyor. Bunu da akgünlük sakızına borçluyum. Seneler oldu faranjit olmadım daha. Süper bişey

Bu günlük sakızı boğaz için harika gercekten

Yillardir 2 ayda bir bazen her ay faranjit olurdum ve hicbir yontem ise yaramiyordu en son erciyes universitesinde yapilan bir propolis hapi aldim ve iki kutu kullandim ondan beridir bir yil oldu hic faranjit olmadim hafif bi bogaz yanmasi hissetsem hemen bi tane iciyorum sabaha hicbisey kalmiyor bunun yaninda dogal ev yapimi sirkede iciyorum kalorifer peteklerine su koyuyorum zencefilli cay iciyorum ama bana en iyi propolis geldi

Alerjik olduğunu bilmiyorum... Söylemedi hiçbir doktor. Kullanmadım da ilaç. Nasıl alerjik olduğunu bilebilirim?
E örnek alınmış temiz çıkmış diyorsun bakteriyel değilse ya viral (virüs) yada alerjiktir
Alerjik yada viral olmasıda durumu değiştirmez
Bağışıklığın düşük önce bunun üzerinde durmalısın

geniz akıntınız var büyük ihtimalle.
herhangi bir kbb uzmanı ağzınıza burnunuza baktığınızda bunu görebilir.
alerji tedavisini bir deneyin. fayda görebilirsiniz.

ayrıca düzenli olarak nazal yıkama yaparsanız geniz akıntısı da kurur.
ara vererek iliadin kullanabilirsiniz.
5 gün kullan 2 gün ara şeklinde

Umutlandım şimdi Deneyeceğim mutlaka. Çok çok teşekkürler

Kıllandığınız ilacın adını yazarmısınız kronik faranjitim ve kullanmadığım ilaç kalmadı boğazımdaki gıcık beni öldürüyor

Çok uzun zaman olmuş ama benim de geçmiyor nasıl oldunuz geçti mi yardımcı olur musunuz

Ben bitkisel şeyler denedim tamam onlar da iyi geldi ama asıl darbeyi doktor bir sprey verdi o yaptı. Aşırı rahatlattı.

Ada çayı ile gargara yapmak iyi geliyor diyorlar ama denemedim bir deneyin isterseniz…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…