Fareli ev mi? Kira mı?

Zaten merkezle karakol arasi cok uzak degilmis 20 dk. Faresiz ev daha iyi biraz tasarruf ettiniz mi oh mis bence.her an bi yerden fare cikcak korkusuyla o tiksintiyle yasanmazki.hakkinizda hayirlisi insallah

amanın bu yorum korku filmi gibi tırstım

Zaten merkezle karakol arasi cok uzak degilmis 20 dk. Faresiz ev daha iyi biraz tasarruf ettiniz mi oh mis bence.her an bi yerden fare cikcak korkusuyla o tiksintiyle yasanmazki.hakkinizda hayirlisi insallah

Aynen sağolun Allah razı olsun, yaza kadar beklicez sonrasında ev bulunca çıkıcaz inşaAllah

2.sınıftayken kuşların uçabilen hayvanlar olduğunu bilmiyor muydunuz
kadın çantamı toplayıp babaanneme taşınmayayım diye kendince çözüm bulmuş işte yemedim tabi ki ben.ama o köy hayatı 8 ay benim için buyuk eğlenceydi heidi gibi dağ tepe gezerdim.

İnsan parayı ne için kazanır? Şartlarını iyileştirmek için. Evet lojmanlar avantajlidir ama sürekli fareyle burun buruna olduğunuz değil..

Yaza doğru taşınacağız, şu an deliği kapadı kp ama yine görürsem dediğiniz gibi direk taşınırım, illallah geldi
Ben soğuğa karşı hassasım. Ev satın alırken hiç oturmayacağımız evi ısrarla Güney-Doğu cephe aldırttım. Kiracılar bolbol güneşlensin :)
Niyeyse hep Kuzey cephe evlere kiracı oluyorum ama
Kararlıyım 4. evim Güney cephe olacak

İnsan parayı ne için kazanır? Şartlarını iyileştirmek için. Evet lojmanlar avantajlidir ama sürekli fareyle burun buruna olduğunuz değil..

Sorun aslında paradan çok eşime uzak olması, burada yakında olması güven veriyor. Sonuçta daha 6 aydır tokatta yaşıyorum akrabam falan yok o yüzden de iyi geliyor burası bana ancak yazın çıkacağız ama tekrar fare görürsem yazı beklemem muhtemelen

2.sınıftayken kuşların uçabilen hayvanlar olduğunu bilmiyor muydunuz

Yanlış insanı alıntılamışsınız C ceycey0406 sana soruyo sanırım.

Arkadaşımın 8 yaşındaki kızı geçenlerde yediği tavuğun köyde beslediği tavuklarla aynı olduğunu anlamak üzereydi ki annesi yediklerinin bitki olduğuna inandırdı. Yani evet farenin kuş olduğuna da inanabilir 8 yaşındaki çocuk.

Valla ben tokatta o buz gibi evde hasta olmadım geldim inegöle hasta ettiler beni :)

Güneş alan ev iyidir ya :)

Pufff latife yaptım. Ceycey anladı ama siz anlamadıysanız o sadece sizin sorununuz. İyi geceler..

Ben de üfleyerek kıkırdaklı yerleri yediklerini duymuştum.

Fara konusunda çok hassasım ben adı geçse o hayvanın kendime gelemiyorum. Oyüzden benim için 2. Seçenek olmaz . Ben o evden çıkarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…