• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fareli ev mi? Kira mı?

Kediyi salın mutfak dolaplar dahil giremediği alan kalmasın, delikleri de kapatın. Fare derdiniz olmaz. Hatta şüphelendiğiniz yerlere kedinin idrarının bir kısmını da sürerseniz onlar o kokuyu alıp gelmezler.
İki fare çıktı diye lojmandan niye çıkasınız? Kendi eviniz olsaydı satışa mı çıkaracaktınız. Çözüm bulun yeter, fareyle yaşamaya gerek yok.
Benim bahçemde çok oluyprdu fare göz göze geliyoduk beni umursamayıp üzüm koparıp yiyolardı, camdan bakınca tatlıydılar da :) kediler bahçeye çıktığından beri bi tane görmedim 7 aydır yoklar. Kediler yakalamadı bile uğramıyorlar çünkü.

Zaten kedim hep mutfakta oturuyor, ama dolapların içine giremiyor dolu olduğu için, bir de tuzak koyuyordu o yüzden de kapakları hep kapalı tutuyorduk
Tek sorun fare değil, ev buz gibi ben idare ediyorm ama ileride çocuk olursa çok zor olacak yani iyi yanı da var kötü yanı da

Zaten kedim hep mutfakta oturuyor, ama dolapların içine giremiyor dolu olduğu için, bir de tuzak koyuyordu o yüzden de kapakları hep kapalı tutuyorduk
Tek sorun fare değil, ev buz gibi ben idare ediyorm ama ileride çocuk olursa çok zor olacak yani iyi yanı da var kötü yanı da
Tuzağa gerek yok diyorum bende. Bence çok vahşice bir yöntem bu. Dolapları az boşaltsanız yeter, kedi sever aralardan geçmeyi yeni yerleri keşfetmeyi. Kesin girer dolaşır oralarda. Sorununuz da çözülür.
Dolapta fare göreceğime 3 tencereyi yerde görürüm.
Soğuk olayına bir şey diyemicem ama diğer evler soba kullanıyor diyosunuz. Ev kirasından daha ucuz olacağı kesin. Tabi ki sizin kararınız kiraya çıkmak ya da burda oturmak. Ben kendi adıma ev hanımıysam eşim çalışıyorsa onun rahatını ve aile bütçesini önemserim.

Tuzağa gerek yok diyorum bende. Bence çok vahşice bir yöntem bu. Dolapları az boşaltsanız yeter, kedi sever aralardan geçmeyi yeni yerleri keşfetmeyi. Kesin girer dolaşır oralarda. Sorununuz da çözülür.
Dolapta fare göreceğime 3 tencereyi yerde görürüm.
Soğuk olayına bir şey diyemicem ama diğer evler soba kullanıyor diyosunuz. Ev kirasından daha ucuz olacağı kesin. Tabi ki sizin kararınız kiraya çıkmak ya da burda oturmak. Ben kendi adıma ev hanımıysam eşim çalışıyorsa onun rahatını ve aile bütçesini önemserim.

Ya ben de şu an oturduğum n yerde bu sorunlar olmasa durmak isterim, eşimin yakında olması işime geliyor ancak lojmanlar ilgili bazı sorunlar da var lojmanın önünde sağlık OCAĞI. var önceden adamın biri sağlık bakanlığına hibe etmiş oturduğumuz lojmanı hibe eden adam ölmüş adamın oğlu neden jandarmalar kalıyor diye ortalığı karıştırmış vs. Olaylar işte

Mickey Mouse olarak hayal edip onları sevemezmiyiz acaba.yok yok hayal bile edilemiyor o meret pis fareler
Ahaha, öğrenci evindeyken biriyle kanka olup adını mickey koymuştum. Birlikte televizyon izler çubuk kraker yerdik. Ama yaşam alanlarımıza müdahale etmemeye özen gösterirdik :KK53:

Ahaha, öğrenci evindeyken biriyle kanka olup adını mickey koymuştum. Birlikte televizyon izler çubuk kraker yerdik. Ama yaşam alanlarımıza müdahale etmemeye özen gösterirdik :KK53:
ben 2. sınıftayken annemin öğretmenlik yaptığı köyde vardı fare bolca annem de beni onlar kuşşş diye kandırırdı

Fareler temizlendi şu an ama eve insanın içi rahat etmiyor ancak ha deyince de olmuyor mecbur yazı beklememiz lazım, zaten her şeyi çamaşır suyuyla yıkadım, Allahtan fındık faresi giren lağım falan olsa hiç duramam
Kolay gelsin canim zor böcük bile iğrenç geliyo bana cok haklisin

Tabiki de faresiz ev. Ben fare olan evde uyuyamam çünküü fareler insanlarım kulak memesini yemeyi çok severmiş, bir de yerken üflermiş o üflemesiyle uyuşturuyomuş bişey hissedilmiyomuş. Efsane mi bu, gerçek mi bilmiyorum ama sırf bunu düşünerek kaçın o evden. Düşünsenize bi sabah uyanıyorsunuz kulağınızın yarısı yok:KK17:

2 sene önce Aralık ayının son haftası 2 küçük çocukla taşınmıştım.
Şirket gelsin toplasın eşyaları gidin ya hu.
Fareyi geçtim soğuk evde yaşanır mı?

Tabiki de faresiz ev. Ben fare olan evde uyuyamam çünküü fareler insanlarım kulak memesini yemeyi çok severmiş, bir de yerken üflermiş o üflemesiyle uyuşturuyomuş bişey hissedilmiyomuş. Efsane mi bu, gerçek mi bilmiyorum ama sırf bunu düşünerek kaçın o evden. Düşünsenize bi sabah uyanıyorsunuz kulağınızın yarısı yok:KK17:

AY Allah korusun ya,
Sadece mutfakta oluyordu evin diğer taraflarında hiç görmedim, delikte kapandı yaza kadar İnşaAllah başka çıkmaz

2 sene önce Aralık ayının son haftası 2 küçük çocukla taşınmıştım.
Şirket gelsin toplasın eşyaları gidin ya hu.
Fareyi geçtim soğuk evde yaşanır mı?

Yaza doğru taşınacağız, şu an deliği kapadı kp ama yine görürsem dediğiniz gibi direk taşınırım, illallah geldi

Back