• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fareli ev mi? Kira mı?

Merhabalar,

Konuyu şöyle anlatayım, ağustosta evlendim kocam askeri personel tokatta Bi köyde görev yapıyor biz şu an lojmanda oturuyoruz ancak köy yeri olduğu için sürekli fare giriyordu eve 3 kere girdi 1 tanesini kedim öldürdü diğerlerini tuzağa düşürdük, en son geçen gün dolabı açtığımda göz göze geldim fareyle:olamaz:
Sonrasında kayınpederim geldi Bi delik varmış oradan geliyormuş alçı falan döktü kapattı ama emin olamıyorum tekrar girer korkusu var bıktım resmen sinirlerim bozuldu en son gördüğümde ağladım, korkuyu geçtim insan tiksiniyor :KK43:

Ama lojmanın iyi yanı eşim git gel yapmıyor karakol hemen karşıda, kira yok su yok bir tek elektrik ödüyoruz bu yönden iyi oluyor ama, kışı zor geçiriyoruz, kaloriferli kazan yanıyor ama sabah 1 saat yanıyor sonra sönüyor buz gibi oluyor ev. Karakol tokat merkeze 20 dk mesafede, galiba yazın taşınacağız ama bilemiyorum, sizce merkeze taşınmak daha mı iyi olur?
Zaten merkezle karakol arasi cok uzak degilmis 20 dk. Faresiz ev daha iyi biraz tasarruf ettiniz mi oh mis bence.her an bi yerden fare cikcak korkusuyla o tiksintiyle yasanmazki.hakkinizda hayirlisi insallah

Tabiki de faresiz ev. Ben fare olan evde uyuyamam çünküü fareler insanlarım kulak memesini yemeyi çok severmiş, bir de yerken üflermiş o üflemesiyle uyuşturuyomuş bişey hissedilmiyomuş. Efsane mi bu, gerçek mi bilmiyorum ama sırf bunu düşünerek kaçın o evden. Düşünsenize bi sabah uyanıyorsunuz kulağınızın yarısı yok:KK17:
amanın bu yorum korku filmi gibi tırstım

Zaten merkezle karakol arasi cok uzak degilmis 20 dk. Faresiz ev daha iyi biraz tasarruf ettiniz mi oh mis bence.her an bi yerden fare cikcak korkusuyla o tiksintiyle yasanmazki.hakkinizda hayirlisi insallah

Aynen sağolun Allah razı olsun, yaza kadar beklicez sonrasında ev bulunca çıkıcaz inşaAllah

2.sınıftayken kuşların uçabilen hayvanlar olduğunu bilmiyor muydunuz :confused::-)
kadın çantamı toplayıp babaanneme taşınmayayım diye kendince çözüm bulmuş işte yemedim tabi ki ben.ama o köy hayatı 8 ay benim için buyuk eğlenceydi heidi gibi dağ tepe gezerdim.

İnsan parayı ne için kazanır? Şartlarını iyileştirmek için. Evet lojmanlar avantajlidir ama sürekli fareyle burun buruna olduğunuz değil..

Yaza doğru taşınacağız, şu an deliği kapadı kp ama yine görürsem dediğiniz gibi direk taşınırım, illallah geldi
Ben soğuğa karşı hassasım. Ev satın alırken hiç oturmayacağımız evi ısrarla Güney-Doğu cephe aldırttım. Kiracılar bolbol güneşlensin :)
Niyeyse hep Kuzey cephe evlere kiracı oluyorum ama :KK53:
Kararlıyım 4. evim Güney cephe olacak En Büyük TÜRKİYE

İnsan parayı ne için kazanır? Şartlarını iyileştirmek için. Evet lojmanlar avantajlidir ama sürekli fareyle burun buruna olduğunuz değil..

Sorun aslında paradan çok eşime uzak olması, burada yakında olması güven veriyor. Sonuçta daha 6 aydır tokatta yaşıyorum akrabam falan yok o yüzden de iyi geliyor burası bana ancak yazın çıkacağız ama tekrar fare görürsem yazı beklemem muhtemelen

2.sınıftayken kuşların uçabilen hayvanlar olduğunu bilmiyor muydunuz :confused::-)

Yanlış insanı alıntılamışsınız C ceycey0406 sana soruyo sanırım.

Arkadaşımın 8 yaşındaki kızı geçenlerde yediği tavuğun köyde beslediği tavuklarla aynı olduğunu anlamak üzereydi ki annesi yediklerinin bitki olduğuna inandırdı. Yani evet farenin kuş olduğuna da inanabilir 8 yaşındaki çocuk.

Ben soğuğa karşı hassasım. Ev satın alırken hiç oturmayacağımız evi ısrarla Güney-Doğu cephe aldırttım. Kiracılar bolbol güneşlensin :)
Niyeyse hep Kuzey cephe evlere kiracı oluyorum ama :KK53:
Kararlıyım 4. evim Güney cephe olacak En Büyük TÜRKİYE

Valla ben tokatta o buz gibi evde hasta olmadım geldim inegöle hasta ettiler beni :)

Güneş alan ev iyidir ya :)

Yanlış insanı alıntılamışsınız C ceycey0406 sana soruyo sanırım.

Arkadaşımın 8 yaşındaki kızı geçenlerde yediği tavuğun köyde beslediği tavuklarla aynı olduğunu anlamak üzereydi ki annesi yediklerinin bitki olduğuna inandırdı. Yani evet farenin kuş olduğuna da inanabilir 8 yaşındaki çocuk.

Pufff latife yaptım. Ceycey anladı ama siz anlamadıysanız o sadece sizin sorununuz. İyi geceler..

Tabiki de faresiz ev. Ben fare olan evde uyuyamam çünküü fareler insanlarım kulak memesini yemeyi çok severmiş, bir de yerken üflermiş o üflemesiyle uyuşturuyomuş bişey hissedilmiyomuş. Efsane mi bu, gerçek mi bilmiyorum ama sırf bunu düşünerek kaçın o evden. Düşünsenize bi sabah uyanıyorsunuz kulağınızın yarısı yok:KK17:
Ben de üfleyerek kıkırdaklı yerleri yediklerini duymuştum.

Fara konusunda çok hassasım ben adı geçse o hayvanın kendime gelemiyorum. Oyüzden benim için 2. Seçenek olmaz . Ben o evden çıkarım.

Back