- Konu Sahibi leonunannesi
Bilemem vermez herhalde.Ama kedimiz bizimle yatakta yatıyor geceleri o izin vermez herhalde korur bizi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilemem vermez herhalde.Ama kedimiz bizimle yatakta yatıyor geceleri o izin vermez herhalde korur bizi
Faresiz ev valla bu şartlarda herşey bedeva olsa kalamam sanırım icim bir tuhaf böyle filler halay çekiyor gibi oldu
Fare diyen biri çıkacağınımı sanıyorsunuz
Aa bizim lojman yakicimiz günde 4-5 kere gelip yakıyor gece bile gelip yakıyor ama sagolsun bu sene 4 bin liradan fazla yakit parasi odedikAdam Bi sabah geliyor yakıp gidiyor sonra bakmıyor aylık 800 alıyor, zTen o yakıyor elektrik gidiyor hop söndür kazanı hiçbir işe yaramıyorda
Kız korkma bişey yapmazlar hayvanlar sen ondan daha büyüksün ve evde kedi var o hayvan anca yemek aramaya girmiştir senin eve deliği kapandiysa zor bir daha gelmesi yaza kadar idare etsin eve fare pastası alsın eşin eldiven giyerek kuytu yerlere yerleştirsinCidden mi ya korktum şimdi böyle demeyin
Aa bizim lojman yakicimiz günde 4-5 kere gelip yakıyor gece bile gelip yakıyor ama sagolsun bu sene 4 bin liradan fazla yakit parasi odedik
yerinizde olsam çıkardım hemen seneye bide sobaylami uğraşacaksınız bide fare derdi çekilmez
Evin tek sorunu fare ise fareye çare kolay (fare yemi , pastası vb) başka sorunlar da varsa duzeltemediginiz taşının gitsin
Kız korkma bişey yapmazlar hayvanlar sen ondan daha büyüksün ve evde kedi var o hayvan anca yemek aramaya girmiştir senin eve deliği kapandiysa zor bir daha gelmesi yaza kadar idare etsin eve fare pastası alsın eşin eldiven giyerek kuytu yerlere yerleştirsin
Bu arada zamanında fare sulalesiyle önce bayaa dans ettik sonra da fare yok diye sokulup yattigimiz odada başka bir fare sülalesi bulduk sabah uyandigimizda tüm ezalarimiz tam ve yerindeydi şükür
O zman hiç gerek yok en yakın fırsatta taşının canım merkezde doğalgaz vardır herhalde ödediğimiz yakıt masrafı da baya yüksekmiş ama ev soğuksa buna rağmen o çileyi çekmek sacmaKışın sorun oluyor çok soğuk ev, şu an neyse de çocuk olunca sorun olur bize
O zman hiç gerek yok en yakın fırsatta taşının canım merkezde doğalgaz vardır herhalde ödediğimiz yakıt masrafı da baya yüksekmiş ama ev soğuksa buna rağmen o çileyi çekmek sacma
Ya dayanamicam anlatıcamBen de kedime güveniyorum iyi ki götürmüşüm yanımda valla
Ay sizinki daha betermiş
Ya dayanamicam anlatıcam
Abimlerle babaneme kalmaya gittik annemler felan var yatak açıyorduk babanem yorganına bir cirpti yeni doğmuş fareler baya bı duzine kılsız tüysüz fare yorganına içine yuva yapmışlar meğerse bı de başlarında anaları abim çok korkar abim ortada ziplarken gülmekten yorulduk odayı temizledik gittik diğer odaya yatak attık yattık bı on kişi varız sabah kalktık temizliğe yattığımız odada yastıkların arkasına yer yapmış başka bir fare ailesi güler misin ağlar mısın olduk resmen bunun gibi çok anım var o yüzden bana çokta gerip gelmiyor bir alışmışlık var
Biz bunu şehir evinde de yaşadık yavrulama yoktu çok şükür sehirde ki evimizde de fareyi çok gördük yazık annem hep çaresine baktı bizde baya alıştık çok şükür kendi evlerimde hiç yasamadim yaşamam da inşallah benim kızım durup beslemeye kalkar çünküAbovv bir de yavrulamış ay ben evimde görsem o kadarını kafayı yerim herhalde
Ama genelde köy tarzı yerlerde hep öyle oluyor
Biz bunu şehir evinde de yaşadık yavrulama yoktu çok şükür sehirde ki evimizde de fareyi çok gördük yazık annem hep çaresine baktı bizde baya alıştık çok şükür kendi evlerimde hiç yasamadim yaşamam da inşallah benim kızım durup beslemeye kalkar çünkü
Ya benim kız ecik hırçın seviyor ben hayvanlara kiyamiyorum ama sokakta besliyoruz evde hayvana eziyet olur annemin kedisini zorla isteği pozisyona getirip yastığa yatırıp salliyordu ayağında oyle düşünAy çok illet bir şey, korkmayı geçtim insan tiksiniyor hastalık falan taşır diye
Senin Kız Bi kedi al onu beslesin hayvanları seviyorsa
Ya benim kız ecik hırçın seviyor ben hayvanlara kiyamiyorum ama sokakta besliyoruz evde hayvana eziyet olur annemin kedisini zorla isteği pozisyona getirip yastığa yatırıp salliyordu ayağında oyle düşün
Yok bizim kedi zarar verdi biraz kendini kurtarmak için bide kızgınlık zamanı imiş o yüzden de yaparmis veteriner öyle dedi ya bide var ya anneme çok düşkündü kıskanıyordu ben çok şaşırdım normal çocuklar gibi kızımla kavga etti resmen saçını felan asılıyor yoluyorduYaa
Daha küçükse genelde öyle yapıyor çocuklar, benim kediye her şeyi yapıyorlar ama hayatta zarar vermez çocuklara :)