• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fareli ev mi? Kira mı?

ben olsam cozum bulmaya calisirim,
hem esim gidip gelmesin, hem masraf olmasin.

he tabi ben sehir hayatini daha cok sevdigim icin, uc kurus fazla olsun kirmizi olsun da diyebilirim.

Ama sirf fare var diye evden tasinmam.

sonucta oradaki fareler lagim faresi degil, tarla faresi muhtemelen, zaten sehirde bahceli evde otursaniz yine fare problemi olacak ki, hem o fareler daha da kotu.
Bence biraz eve bakim yapsaniz baya cozersiniz bu problemi.

15 sayfayı okumadım

fare kapanı

evde kedi de varmış fare sorun değil bence

herkesssss fare iğrenç vs demiştir

ben üniversite okurken kürsüde hocanın ayaklarının arasında fareler koşardı

bu arada yaşım 40 yani 20 yıl önce oluyor bu olay

ve ülkenin en bilinen ilk 1000 öğrencinin vs girdiği bir fakülte burası

ön sıralarda birkaç kişi ay fare vs deyince hoca arkaya geçin dedi ve dersine devam etti

bu birkaç farklı derste tekrarlandı

ülkenin anlı şanlı profesörleri ayak altında fare ile ders anlattı

sonra bir kedi getirdiler fareler kayboldu kedinin yavruları oldu vs vs

eşinizin işi gereği işe yakın yer hep tercih edilmeli

kirada merkezde oturursunuz tabi ama hem sizin aklınız eşinizde hem eşinizin aklı sizde kalır

Sadece mutfakta ise yemek artığı kalmasin dikkat edin.açıkta birşeyler bırakmayın.pembe granül şeklindeki fare ilacı bizim kullandığımız.bulursanız ondan tavsiye ederim.umarım bir daha gelmez

Eşim Bi ilaç aldı fare keki mi neymiş onu yedikten 3 dk sonra falan ölüyorlarmış, ondan döktük dolap arkalarına İnşaAllah bir dha görmem

15 sayfayı okumadım

fare kapanı

evde kedi de varmış fare sorun değil bence

herkesssss fare iğrenç vs demiştir

ben üniversite okurken kürsüde hocanın ayaklarının arasında fareler koşardı

bu arada yaşım 40 yani 20 yıl önce oluyor bu olay

ve ülkenin en bilinen ilk 1000 öğrencinin vs girdiği bir fakülte burası

ön sıralarda birkaç kişi ay fare vs deyince hoca arkaya geçin dedi ve dersine devam etti

bu birkaç farklı derste tekrarlandı

ülkenin anlı şanlı profesörleri ayak altında fare ile ders anlattı

sonra bir kedi getirdiler fareler kayboldu kedinin yavruları oldu vs vs

eşinizin işi gereği işe yakın yer hep tercih edilmeli

kirada merkezde oturursunuz tabi ama hem sizin aklınız eşinizde hem eşinizin aklı sizde kalır

Evet dediğiniz gibi aklımız kalacak, burası benim de işime geliyor ancak kışın çok soğuk anca sobaya idare edebiliriz o da çocuk falan olursa zor olur, valla kafam karışık benim de, eşimin yakınımda olması da iyi oluyor ama hayırlısı bakalım yaz Bi gelsinde

Fareli ev.
Fazla abartılmış sanki. Sonuçta kira ödeyeceksiniz yazık bence. Az da değil bir kira. Ama bütçenizi sarsmıyorsa bilemem tabi.
Onun yerine bir ilaçlama şirketi çağırın. Güzelce çıkabileceği heryeri ilaçlasınlar. Hem fare varsa sadece sizde değil bütün komşularda vardır. Ne önlem alınmış bir danışın.

Fareli ev.
Fazla abartılmış sanki. Sonuçta kira ödeyeceksiniz yazık bence. Az da değil bir kira. Ama bütçenizi sarsmıyorsa bilemem tabi.
Onun yerine bir ilaçlama şirketi çağırın. Güzelce çıkabileceği heryeri ilaçlasınlar. Hem fare varsa sadece sizde değil bütün komşularda vardır. Ne önlem alınmış bir danışın.

Üst kata girmiyor ben giriş kattayım karşı komşum var onlara da giriyo, kypdrm geldi deliği kapadı mutfak dolapların arkasına ilaç attık İnşaAllah bir daha çıkmaz, evle ilgili başka sorun da var adamın birinin babası hibe etmiş oturduğumuz yeri sağlık bakanlığına adma ölünce oğlu neden jandarmalar oturuyor falan diye ortalığı karıştırmış kira almak amacı ama biz kabul etmedik çünkü kira verilcke Bi ev değil emin ol buz gibi kılı zor geçiyoruz o yüzden bakalım yaz bi gelsin o zaman belli olur

Üst kata girmiyor ben giriş kattayım karşı komşum var onlara da giriyo, kypdrm geldi deliği kapadı mutfak dolapların arkasına ilaç attık İnşaAllah bir daha çıkmaz, evle ilgili başka sorun da var adamın birinin babası hibe etmiş oturduğumuz yeri sağlık bakanlığına adma ölünce oğlu neden jandarmalar oturuyor falan diye ortalığı karıştırmış kira almak amacı ama biz kabul etmedik çünkü kira verilcke Bi ev değil emin ol buz gibi kılı zor geçiyoruz o yüzden bakalım yaz bi gelsin o zaman belli olur
Diğer sıkıntıları bilemem tabi. Sırf fare için çıkılmaz ama çok soğuk ve ısınmıyorsa; çıkmanız mantıklı. Benim evimde ısınmıyor, nasıl bir sıkıntı olduğunu biliyorum.

Diğer sıkıntıları bilemem tabi. Sırf fare için çıkılmaz ama çok soğuk ve ısınmıyorsa; çıkmanız mantıklı. Benim evimde ısınmıyor, nasıl bir sıkıntı olduğunu biliyorum.

Şu an çocuk yok hadi ben idare ediyorum da ileride çocuk olunca daha büyük sıkıntı olur benim için

Back