• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fareli ev mi? Kira mı?

Esinize sorun olacaksa 20 dk ve delikten bidaha gelmezse fare kalın.
Soğuk problem bu seferde.

Aynen benim için lojman çok iyi çünkü eşim hemen yakında Bi şey oldu mu çağırıyorum geliyor, şu an delikte kapandı ancak soğuk olması sorun anca soba kurulursa seneye durabiliriz ama çocuk falan olursa da sobaya zor oluyoe

Fareli ev gibi bi opsiyon olabilir mi ya?
Kar kis kiyamet farketmez, b
Buyuk konusmayim da benim icin faresiz ev tek secenek olurdu :)

Fareli ev gibi bi opsiyon olabilir mi ya?
Kar kis kiyamet farketmez, b
Buyuk konusmayim da benim icin faresiz ev tek secenek olurdu :)

Valla canım inan en son gördüğümde fareyi ağladım eşimi aradım o da dedi hatta taşınalım hemen, ama sonra biraz geçince aklım başıma geldi kayınpederim geldi deliği kapattı bazı şeyler ha deyince olmuyor, buraya kar yağıyor 1 haftadan önce kalkmıyor kışın çok zor yani :)

Evet yazın daha çok oluyormuş, beni evde tutan korkmamamı sağlayan kedim o olduğu için biraz daha rahatım çünkü evin diğer odalarına girmiyor sadece mutfakta çıkıyor

Hic dusunmeyin, baharda tasinin bence. Insanin uykularini kacirir bunlar. Sogukmus da. Daha ne olsun?

Fındık fareleri aşırı sevimliler bence :KK70: üstündeki Pireler filan hastalık tasiyabiliyormus az önce göz gezdirdim ama çok bilgim yok. Bekleyin bence bi daha görürseniz tasinirsiniz.

Tıpe bak boncuk gözleri var. :D

Niye 1 saat yaniyor .

Sabah adam geliyor 10-11 gibi, yakıp gidiyor 1 saat ev ısınıyor sonra gelip bakan yok akşam olmadan sönüyor, eşim nöbetçi olmadığı günler akşam atıyor ama sürekli olmuyor. Diğerlerinde soba var bizde yok, çocuk olmadığı için kurmayalım dedik bir de sözde kazan iyi yanacsktı ama öyle olmadı işte

Fareyle yasayacagima sokakta kalırdım yemek bile yiyemem ki fare olan yerde ben acilen taşın derim

Sabah adam geliyor 10-11 gibi, yakıp gidiyor 1 saat ev ısınıyor sonra gelip bakan yok akşam olmadan sönüyor, eşim nöbetçi olmadığı günler akşam atıyor ama sürekli olmuyor. Diğerlerinde soba var bizde yok, çocuk olmadığı için kurmayalım dedik bir de sözde kazan iyi yanacsktı ama öyle olmadı işte
Diger dairelerle konusup duzgunce yakacak birini bulun .Hem sobadan iyidir onlar icinde ...

Fareyle yasayacagima sokakta kalırdım yemek bile yiyemem ki fare olan yerde ben acilen taşın derim

Fareler temizlendi şu an ama eve insanın içi rahat etmiyor ancak ha deyince de olmuyor mecbur yazı beklememiz lazım, zaten her şeyi çamaşır suyuyla yıkadım, Allahtan fındık faresi giren lağım falan olsa hiç duramam

Back