- Konu Sahibi leonunannesi
Tabiki faresiz bir ev. Buyuk konusmayayim ama kendi evim olsa yine tasinirim galiba.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herşey tamam da ısınma sorun bu defa da. Niye o kadar kısa yakıyorlar?
Tabiki faresiz bir ev. Buyuk konusmayayim ama kendi evim olsa yine tasinirim galiba.
fare çok kötü çok.ne yapsan bitmez o spoiler veriyim.fare olmasın çadırda bile kalırım ama her anlamda pis bir hayvan.
İlaçlama yaptırın.. çözüm olmazsa taşının.. bu zamanda eşiniz tek başına calisacaksa kira da dert..
Mickey Mouse olarak hayal edip onları sevemezmiyiz acaba.yok yok hayal bile edilemiyor o meret pis farelerDelik kapandıysa bir daha gelmez muhtemelen. Fareler de fındık faresiyse sorun yok bence. Nasıl olsa yaza kadar ordasınız, bir gözleyin tekrar çıkarsa bir yerlerden fare taşınırsınız.
ilahi rivavira resimde sevimli sadece ya senin evde olsa napardın
Esim asker olsa 20 dk lik ulaşim guvenlik kar vs olsa .
Fare tecrubem hic yok .Korkarim ve igrenirim .
Katlanmaya calısabilirdim .
kızımın oyuncakları var fare. artık oynamıyor sana göndereyim .seven birine gitsin çocuğun ganimetleriEskiden vardı zaten canlisini da gordum. Annemler öldürmeye çalışıyor diye baya üzülüyordum. devamli cogalmasalar ve hastalık olmasa evimde beslerdim o kadar sevimli Tuzakla yakalayıp atmak lazım uzaklaştırmak için.
fındık faresi mi bu değil sanki kocamanTuzakta öldürdüğünüz fare böyle bir şeydi
Tuzakta öldürdüğünüz fare böyle bir şeydi
fındık faresi mi bu değil sanki kocaman