- 16 Nisan 2021
- 1.794
- 1.907
- 26
Duyar için kusura bakmayın çok fazla türk dizisi izledim ondan oldu heraldeMarmara’da profesör olması dışında problem yok. Neyse, daha fazla sabote etmeyelim. Konu sahibi bizi kovacak.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Duyar için kusura bakmayın çok fazla türk dizisi izledim ondan oldu heraldeMarmara’da profesör olması dışında problem yok. Neyse, daha fazla sabote etmeyelim. Konu sahibi bizi kovacak.
Ciddi değilsin dimi ?Gecelikleri bana gönderebilseydin keşke alamıyorum durumun yok
Enerjisi geçerse görürüm sönmeyeni. Ikinci el eşyanın eski enerjiden arındırılması gerek.Elbise fark etmiyo sönmeyen adam yine sönmüyo
malum sitede 100 liraya satılıyor be muhittin git al bu kadarda beleşçi olmaGecelikleri bana gönderebilseydin keşke alamıyorum durumun yok
Sen al hediye be aplammalum sitede 100 liraya satılıyor be muhittin git al bu kadarda beleşçi olma
Fantezi gecelik dileneni de ilk kez görüyorum. Birde 23 yaşında ''apla'' gibi tabirlerle hamile kalmaya çalışanı da. Çalış kazan ablam.Sen al hediye be aplam
Abartmayın.. İnsan bu kadar aç(!) olamaz. Utanın.Gecelikleri bana gönderebilseydin keşke alamıyorum durumun yok
Fantezi gecelik dileneni de ilk kez görüyorum. Birde 23 yaşında ''apla'' gibi tabirlerle hamile kalmaya çalışanı da. Çalış kazan ablam.y
Hahah yazdığınız şeyle dalga geçmek için öyle yazdımFantezi gecelik dileneni de ilk kez görüyorum. Birde 23 yaşında ''apla'' gibi tabirlerle hamile kalmaya çalışanı da. Çalış kazan ablam.
Asıl siz abartmayın utancak bişey yapmadım siz nu yazı yazdığınız için utanınAbartmayın.. İnsan bu kadar aç(!) olamaz. Utanın.
Hayat şartları kimseyi kınamamak lazım
Yuh ablacım. Gece fantezisinin kıyafetleri kişiye özeldir böyle bişey teklif dahi edilemez
Uyarı almıştın bugün dimi? Fazla cüretkarsınAsıl siz abartmayın utancak bişey yapmadım siz nu yazı yazdığınız için utanın
Uyarı daha önceden almıştım telegram grubu paylaştığım için bana karşı kötü söz söyleyene karşılık veririm bunun için uyarı alcak kişide ben değilimUyarı almıştın bugün dimi? Fazla cüretkarsın
Siz utanacaksınız hanımefendi. Başkasından gecelik istediğiniz için. Utanmak iyidir insanı sarsar, kendine getirir. Ama kime diyorum ben de. Sonra da neden insanlardan nefret ediyorsun neden soğuksun derler.Asıl siz abartmayın utancak bişey yapmadım siz nu yazı yazdığınız için utanın
Ay sanki yalvardım istedim dilenmişim gibi davrsnıyorsunuz konuda kullanmadığını belirtmişti bende bi anda çyle demek istedim kimseyi ilgilendirmez benim o yazdığım şey o kadar basitti ki aniden insanlar çirkefleşti bana karşı böyle laf etmeyede hakkınız yok nasıl davranırsanız öyle davranım bende insanlardan nefret etmede nedenin de benim yazdığım şeye yüklemenizde amazinggggSiz utanacaksınız hanımefendi. Başkasından gecelik istediğiniz için. Utanmak iyidir insanı sarsar, kendine getirir. Ama kime diyorum ben de. Sonra da neden insanlardan nefret ediyorsun neden soğuksun derler.
Ne alaka bacım açtığım konulara bak önce erkekler hamile kalmak istermi
Sadece gülüyorum aslında doğru ben bir erkeğim ve gecelik giymek istiyorum hahahshshhsEn son burada gordugum erkek sadece tup bebek konularina yazmisti.
Sadece gülüyorum aslında doğru ben bir erkeğim ve gecelik giymek istiyorum hahahshshhs