- 22 Ağustos 2016
- 552
- 1.448
Kullanılmamış ki.Durumum yok deyip milletin kullanılmış seksi geceliklerini istemek mi, nasip etme Allahım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kullanılmamış ki.Durumum yok deyip milletin kullanılmış seksi geceliklerini istemek mi, nasip etme Allahım.
Elbise fark etmiyo sönmeyen adam yine sönmüyoEnerjisi geçer ya. Insan bu cinsel hayata sahip bir çiftin fantezi kıyafetini giyer mi? Gecede 3'leyen adam dakikada söner.
Komik ifade koyan bayanlar oladar da komik değilGecelikleri bana gönderebilseydin keşke alamıyorum durumun yok
karşıma çıktı öyleAbla sanki hep bu anı bekliyormuşsun gibi. (Kınamıyorum bu arada yanlış anlaşılmasın.)
Ablam bi dur kadın dertlenmiş bi konu açmış hemen diyorsun keşke bana gönderseydinGecelikleri bana gönderebilseydin keşke alamıyorum durumun yok
Hayır kafedeydi abileriyle birlikteZamanlamanız mı yanlış acaba, türkiye şartlarında işten eve gelince (işten gelince diye algıladım) kapıdan girer girmez olacak şey değil bence. Şahsen tuvalete atıyorum kendimi, sonra da anca dezenfekte oluyorum bi çıkıp su içiyorum oturup kendime geliyorum vs. Karşımda Ryan Gosling soyunsa bakmam
Çocuk yapmak için geceliğe ihtiyaç olmadığının farkındayım hanımefendi. Ne demek istediğimi anlamamış olamazsınız. Daha bir geceliğe 50-100 lira ayıracak bütçeniz yok ama çocuk yapmaya çalışıyorsunuz harıl harıl diyorum. İlginç geldi bu kısım.Gecelik çocuk yapmak için kullanılan bi kıyafet mi sadece ben heyecan aramak istiyorumdur belki size niye bu kadar dert oldu anlamış değilim
Fırsattan istifade oldu benim birazAblam bi dur kadın dertlenmiş bi konu açmış hemen diyorsun keşke bana gönderseydin
Hanfendi bu sizi ne ilgilendirir maddi durumum iyi değil ama anne olmak istiyorum size mi sorucamÇocuk yapmak için geceliğe ihtiyaç olmadığının farkındayım hanımefendi. Ne demek istediğimi anlamamış olamazsınız. Daha bir geceliğe 50-100 lira ayıracak bütçeniz yok ama çocuk yapmaya çalışıyorsunuz harıl harıl diyorum. İlginç geldi bu kısım.
Hanımefendi Gİ YİL MEZ. Yeri geliyor oraya akıntı ve zevk suyu geliyor. Tiksinmeden nasıl giyilecek. Yemin ediyorum ben kendimkisinden tiksinirken bir başkasının çamaşırını giyme düşüncesi kusmama sebep olacak. Hiç hoş değil. Ayrıca 2.el satılan çamaşırın ne amaçla satıldığı belli.Guzelce yikayip temizlenip giyilebilir diye düşünüyorum
Aydinlattiğiniz için tesekkur ederim,bunu düşünememişimHanımefendi Gİ YİL MEZ. Yeri geliyor oraya akıntı ve zevk suyu geliyor. Tiksinmeden nasıl giyilecek. Yemin ediyorum ben kendimkisinden tiksinirken bir başkasının çamaşırını giyme düşüncesi kusmama sebep olacak. Hiç hoş değil. Ayrıca 2.el satılan çamaşırın ne amaçla satıldığı belli.
Kimse üyeye zevk yaşamak senin hakkın değil demiyor. Olay burası içinde değil, dışardan birisinin teklifi ile alır. İnanın dünyası şaşar pişman olur. HIV mi hpv mi emin değilim ama bir tanesi ortak kullanılan özel eşyalardan bulaşabiliyor. Partnerine bulaştırır, mantar kapabilir, enfeksiyon kapabilir. Herşey 5 dklık zevk değil. İnanın üstünde 5 dk duracak fazlası değil. Ama o 5 dk için ne masraflar ne hastalıklar riski var. Yani lütfen bir tık ilerisi de düşünülsün. Kimsenin kötülüğünü isteyecek değiliz burdaAydinlattiğiniz için tesekkur ederim,bunu düşünememişim
Of aksi yorum yapanların yoksulluk sınırından ya da kaliteli çamaşırların fiyatından haberi yok, Allah daha çok versin ne diyim. Ama tabiki iç çamaşırı, özel gece kıyafetleri oldukça kişisel oluyor gerçekten yollamayı kabul eden olsa dahi kabul etmeyin. Başınıza hastalık derdi açılır Allah korusunTeşekkürler anlayışlı bir yorum görebildim sonunda
Siz haklısınız zaten ama bu şekilde açıklamak varken durumu olmadığını belirten bir insanla dalga geçilmesi hiç hoş olmuyor. Lafım size değil başka bir kullanıcı aklınca dalga geçti hanımefendiyle ona sitem ediyorum.Kimse üyeye zevk yaşamak senin hakkın değil demiyor. Olay burası içinde değil, dışardan birisinin teklifi ile alır. İnanın dünyası şaşar pişman olur. HIV mi hpv mi emin değilim ama bir tanesi ortak kullanılan özel eşyalardan bulaşabiliyor. Partnerine bulaştırır, mantar kapabilir, enfeksiyon kapabilir. Herşey 5 dklık zevk değil. İnanın üstünde 5 dk duracak fazlası değil. Ama o 5 dk için ne masraflar ne hastalıklar riski var. Yani lütfen bir tık ilerisi de düşünülsün. Kimsenin kötülüğünü isteyecek değiliz burda
Birşey demeyeceğim ancak zevkinde veresiyesi olmaz düşüncesine katılanlardanım üzgünüm. Normal çamaşırla da fantezi yaşanılabilirSiz haklısınız zaten ama bu şekilde açıklamak varken durumu olmadığını belirten bir insanla dalga geçilmesi hiç hoş olmuyor. Lafım size değil başka bir kullanıcı aklınca dalga geçti hanımefendiyle ona sitem ediyorum.
Sadece çocuk yapmak için sevişilir sanıyorlar sanırımGecelik çocuk yapmak için kullanılan bi kıyafet mi sadece ben heyecan aramak istiyorumdur belki size niye bu kadar dert oldu anlamış değilim
Kesinlikle öyleBirşey demeyeceğim ancak zevkinde veresiyesi olmaz düşüncesine katılanlardanım üzgünüm. Normal çamaşırla da fantezi yaşanılabilir