Bende bunu anlamıyorum ben aşırı aktifim bütün gün öpsün yesin beni sesim çıkmaz ama o öyle değil sonuç yine ten uyumuna çıkıyor sanırımBu kadar eğlenen bir çiftin cinsel hayatı nasıl böyle olur anlamadım valla. İnşallah halledersiniz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende bunu anlamıyorum ben aşırı aktifim bütün gün öpsün yesin beni sesim çıkmaz ama o öyle değil sonuç yine ten uyumuna çıkıyor sanırımBu kadar eğlenen bir çiftin cinsel hayatı nasıl böyle olur anlamadım valla. İnşallah halledersiniz.
Yuh ablacım. Gece fantezisinin kıyafetleri kişiye özeldir böyle bişey teklif dahi edilemezGecelikleri bana gönderebilseydin keşke alamıyorum durumun yok
Of niye dalga geçiyorsunuz Allah aşkına ya sizene özenip alamıyor olabilirDurumum yok deyip milletin kullanılmış seksi geceliklerini istemek mi, nasip etme Allahım.
Haklısınız en elzem ihtiyaçlardan biri. O hayat şartlarında nasıl çocuk sahibi olacaksınız bilmem…
Gecelik çocuk yapmak için kullanılan bi kıyafet mi sadece ben heyecan aramak istiyorumdur belki size niye bu kadar dert oldu anlamış değilimHaklısınız en elzem ihtiyaçlardan biri. O hayat şartlarında nasıl çocuk sahibi olacaksınız bilmem…
Aynen nasıl anlarsanızAyranım yok içmeye ama taktravelli lazım diyosunuz yani
Valla dolapta görüyorum satanlar bile var benim demem ki ayıpYuh ablacım. Gece fantezisinin kıyafetleri kişiye özeldir böyle bişey teklif dahi edilemez
Teşekkürler anlayışlı bir yorum görebildim sonundaOf niye dalga geçiyorsunuz Allah aşkına ya sizene özenip alamıyor olabilir
Bunları yaşamana rağmen hala eşim beni çok seviyor diyorsun. Şaka gibiSelam kızlar yine ben. Bir olay anlatıcam yorumlarınızı bekliyorum düşünceniz ne olurdu..
Eşim eve gelirken onun için hazırlandım. Saç, makyaj,jartiyer, gecelik... Kapıyı açtım. Normal bi şekilde baktı geldi boynumdan öptü. Sonra gitti üstünü değişti wcye girdi falan. Hiç hayal ettiğim şekilde başlamadı zaten. Neyse wcye girerken sen niye böyle giyindin başka giycek bişeyin mi kalmadı dedi gülerek. Dalga geçti aklınca espri yaptı yani. Anında gittim üstümü çıkardım herşeyi sildim oturdum. Wcden çıkınca da niye çıkardın diyor alınganlık yapmışım öyle diyor. Bu tarz bi olay daha yaşadık. Onda da eşim kızımı uyurken yine gittim duş,makyaj vs aynı şeyleri hazırlandım giyindim. Loş ışık açtım odada bide. Yanına gidince dans ettim üstümü çıkardım beni öyle görünce bunun için bu kaç saattir yoksun dedi. Dalga geçer gibi espri yapar gibi. Direk boğazıma düğüm oturdu. Bugün de bütün geceliklerimi çöpe attım. Hoş farkediceğini de sanmam.. sizce ben mi alınganlık yapıyorum. Hazırlanıp karşısına çıkınca heyecandan ölecek gibi oluyorum onun söylediği saçma sapan sözlere bakın. Haksız olduğumu yada abarttığımı düşünen varsa lütfen yazsın
Etikte değil sağlıklı da değil. Zevk alacaksınız diye mantar kapabilirsiniz, özel eşyalardan cinsel bir hastalık kapabilirsiniz. Mümkünse imkanınız yoksa normal çamaşırlar ile yaşayın cinsel hayatınızı.Valla dolapta görüyorum satanlar bile var benim demem ki ayıp
Dolap uygulamasında satılıyor. Herkes bizim gibi düşünmüyor.Yuh ablacım. Gece fantezisinin kıyafetleri kişiye özeldir böyle bişey teklif dahi edilemez
Guzelce yikayip temizlenip giyilebilir diye düşünüyorumEtikte değil sağlıklı da değil. Zevk alacaksınız diye mantar kapabilirsiniz, özel eşyalardan cinsel bir hastalık kapabilirsiniz. Mümkünse imkanınız yoksa normal çamaşırlar ile yaşayın cinsel hayatınızı.
Enerjisi geçer ya. Insan bu cinsel hayata sahip bir çiftin fantezi kıyafetini giyer mi? Gecede 3'leyen adam dakikada söner.Guzelce yikayip temizlenip giyilebilir diye düşünüyorum
Ağaç gövdelerinden maalesef ne kadar yontsan da sanat eseri çıkmıyor.Selam kızlar yine ben. Bir olay anlatıcam yorumlarınızı bekliyorum düşünceniz ne olurdu..
Eşim eve gelirken onun için hazırlandım. Saç, makyaj,jartiyer, gecelik... Kapıyı açtım. Normal bi şekilde baktı geldi boynumdan öptü. Sonra gitti üstünü değişti wcye girdi falan. Hiç hayal ettiğim şekilde başlamadı zaten. Neyse wcye girerken sen niye böyle giyindin başka giycek bişeyin mi kalmadı dedi gülerek. Dalga geçti aklınca espri yaptı yani. Anında gittim üstümü çıkardım herşeyi sildim oturdum. Wcden çıkınca da niye çıkardın diyor alınganlık yapmışım öyle diyor. Bu tarz bi olay daha yaşadık. Onda da eşim kızımı uyurken yine gittim duş,makyaj vs aynı şeyleri hazırlandım giyindim. Loş ışık açtım odada bide. Yanına gidince dans ettim üstümü çıkardım beni öyle görünce bunun için bu kaç saattir yoksun dedi. Dalga geçer gibi espri yapar gibi. Direk boğazıma düğüm oturdu. Bugün de bütün geceliklerimi çöpe attım. Hoş farkediceğini de sanmam.. sizce ben mi alınganlık yapıyorum. Hazırlanıp karşısına çıkınca heyecandan ölecek gibi oluyorum onun söylediği saçma sapan sözlere bakın. Haksız olduğumu yada abarttığımı düşünen varsa lütfen yazsın
Kendine bakmayip ozonlu donla gezsen on laf eder. Bence bide öyle dene bakalım laf ederse tak yapistir ben senin için suslendim de kıymet mi bildin öküz de (öküz deme tabi)Selam kızlar yine ben. Bir olay anlatıcam yorumlarınızı bekliyorum düşünceniz ne olurdu..
Abla sanki hep bu anı bekliyormuşsun gibi. (Kınamıyorum bu arada yanlış anlaşılmasın.)Gecelikleri bana gönderebilseydin keşke alamıyorum durumun yok
Niye mi boyle giyindin ?otobus beklemek icin bazi erkekler isi sakaya vururmus hoslarinaa gitmesine ragmen,(sizde sakaya vurun)sanirim esiniz kendiniz boyle konularda ifade edemiyor ama sizde neden cope atiyorsuniz kuzum piyasadan haberiniz yok heralde ,gece giyerdiniz olmadi toz bezi yapardiniz ama niye atiyorsunuz?Selam kızlar yine ben. Bir olay anlatıcam yorumlarınızı bekliyorum düşünceniz ne olurdu..