Fantezi gecelikle kalakalmak

Bu kadar eğlenen bir çiftin cinsel hayatı nasıl böyle olur anlamadım valla. İnşallah halledersiniz.
Bende bunu anlamıyorum ben aşırı aktifim bütün gün öpsün yesin beni sesim çıkmaz ama o öyle değil sonuç yine ten uyumuna çıkıyor sanırım

Haklısınız en elzem ihtiyaçlardan biri. 🫠 O hayat şartlarında nasıl çocuk sahibi olacaksınız bilmem…
Haklısınız en elzem ihtiyaçlardan biri. 🫠 O hayat şartlarında nasıl çocuk sahibi olacaksınız bilmem…
Gecelik çocuk yapmak için kullanılan bi kıyafet mi sadece ben heyecan aramak istiyorumdur belki size niye bu kadar dert oldu anlamış değilim

Selam kızlar yine ben. Bir olay anlatıcam yorumlarınızı bekliyorum düşünceniz ne olurdu..
Eşim eve gelirken onun için hazırlandım. Saç, makyaj,jartiyer, gecelik... Kapıyı açtım. Normal bi şekilde baktı geldi boynumdan öptü. Sonra gitti üstünü değişti wcye girdi falan. Hiç hayal ettiğim şekilde başlamadı zaten. Neyse wcye girerken sen niye böyle giyindin başka giycek bişeyin mi kalmadı dedi gülerek. Dalga geçti aklınca espri yaptı yani. Anında gittim üstümü çıkardım herşeyi sildim oturdum. Wcden çıkınca da niye çıkardın diyor alınganlık yapmışım öyle diyor. Bu tarz bi olay daha yaşadık. Onda da eşim kızımı uyurken yine gittim duş,makyaj vs aynı şeyleri hazırlandım giyindim. Loş ışık açtım odada bide. Yanına gidince dans ettim üstümü çıkardım beni öyle görünce bunun için bu kaç saattir yoksun dedi. Dalga geçer gibi espri yapar gibi. Direk boğazıma düğüm oturdu. Bugün de bütün geceliklerimi çöpe attım. Hoş farkediceğini de sanmam.. sizce ben mi alınganlık yapıyorum. Hazırlanıp karşısına çıkınca heyecandan ölecek gibi oluyorum onun söylediği saçma sapan sözlere bakın. Haksız olduğumu yada abarttığımı düşünen varsa lütfen yazsın
Bunları yaşamana rağmen hala eşim beni çok seviyor diyorsun. Şaka gibi

Valla dolapta görüyorum satanlar bile var benim demem ki ayıp
Etikte değil sağlıklı da değil. Zevk alacaksınız diye mantar kapabilirsiniz, özel eşyalardan cinsel bir hastalık kapabilirsiniz. Mümkünse imkanınız yoksa normal çamaşırlar ile yaşayın cinsel hayatınızı.

Ilk konuyu gördüm, adam normal değil. Hani isteksizlik filan olsa kendisine yapılmasını da istemez adam.
Kadını cinsel anlamda tatmin edecek hic bir eylemi, cabasi yok,
üstüne kadinla dalga geçiyor.
Ya gay paravan evlilik yapmış ya da hayatinda başkası var.

Etikte değil sağlıklı da değil. Zevk alacaksınız diye mantar kapabilirsiniz, özel eşyalardan cinsel bir hastalık kapabilirsiniz. Mümkünse imkanınız yoksa normal çamaşırlar ile yaşayın cinsel hayatınızı.
Guzelce yikayip temizlenip giyilebilir diye düşünüyorum

Selam kızlar yine ben. Bir olay anlatıcam yorumlarınızı bekliyorum düşünceniz ne olurdu..
Eşim eve gelirken onun için hazırlandım. Saç, makyaj,jartiyer, gecelik... Kapıyı açtım. Normal bi şekilde baktı geldi boynumdan öptü. Sonra gitti üstünü değişti wcye girdi falan. Hiç hayal ettiğim şekilde başlamadı zaten. Neyse wcye girerken sen niye böyle giyindin başka giycek bişeyin mi kalmadı dedi gülerek. Dalga geçti aklınca espri yaptı yani. Anında gittim üstümü çıkardım herşeyi sildim oturdum. Wcden çıkınca da niye çıkardın diyor alınganlık yapmışım öyle diyor. Bu tarz bi olay daha yaşadık. Onda da eşim kızımı uyurken yine gittim duş,makyaj vs aynı şeyleri hazırlandım giyindim. Loş ışık açtım odada bide. Yanına gidince dans ettim üstümü çıkardım beni öyle görünce bunun için bu kaç saattir yoksun dedi. Dalga geçer gibi espri yapar gibi. Direk boğazıma düğüm oturdu. Bugün de bütün geceliklerimi çöpe attım. Hoş farkediceğini de sanmam.. sizce ben mi alınganlık yapıyorum. Hazırlanıp karşısına çıkınca heyecandan ölecek gibi oluyorum onun söylediği saçma sapan sözlere bakın. Haksız olduğumu yada abarttığımı düşünen varsa lütfen yazsın
Ağaç gövdelerinden maalesef ne kadar yontsan da sanat eseri çıkmıyor.
Bayağı bildiğin odunla evlisiniz.
Haksız değilsiniz, abartmıyorsunuz.
Kapıda o kadar hazırlanmışken bana o lafı söylese dümdüz kapıyı üstüne kapatırım adamın.

Kendine bakmayip ozonlu donla gezsen on laf eder. Bence bide öyle dene bakalım laf ederse tak yapistir ben senin için suslendim de kıymet mi bildin öküz de 🤣 (öküz deme tabi)

Oyy en en sevmediğim erkek tipi. Ona fantezi falan yapılmaz artık bu işler sende de farklı fanteziler düşünsün pijamanı giy topuzunu yap otur izle ondan bekle performans 🤣🤣

Niye mi boyle giyindin ?otobus beklemek icin 💆‍♀️ bazi erkekler isi sakaya vururmus hoslarinaa gitmesine ragmen,(sizde sakaya vurun)sanirim esiniz kendiniz boyle konularda ifade edemiyor ama sizde neden cope atiyorsuniz kuzum piyasadan haberiniz yok heralde ,gece giyerdiniz olmadi toz bezi yapardiniz ama niye atiyorsunuz?

X