Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
valla gelincee görürüzzz darkinlifee:):) bu arada demin teşkkür etmeyi unuttum sana aceleden canım kuusra bkmaa.gönlünü alıyım baria.s.bende sanaa çiçennkkk:):)
kızlar ilk yazdıgım yorumda samimiyetinize dayanarak bir kaç kelam ettim ve kelimelerimi seçerek kullanmaya çalıştım..umarım birilerinin kalbini kıracak bir söz etmemişimdir:kedi::gitme: şimdi aklıma geldi valla hemen yazmak istedim.. ben gerçektende herkezde ayrı bir detayı begendim..arada çok begendiklerim ve favorilerim var..3 tane numara arasında kararsızım çok... iyi olan ve hak eden kazansız diyorum..ama gerçektende çok iyisiniz emek yalan söylemez diye boşuna dememişler..
yok lan ne kızıcam dleı karıslar burada ıstedıgmızı yapmakdı amac bende ne yapcamı bulmdım bıraz ınternetten bıraz kendımden ekledım hepsı b napayım ya hayal dunyam genız deılbıraz kasımı bırrlestırım dedım bıraz ben ekledım heepsı bu :))))