- 6 Ekim 2008
- 2.064
- 6
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
masumiyet cnm birinci de olsak sonuncu da olsak eğlendik mi eğlendik,sadece resimleri gösterdiğimde sevgilimin yüzündeki ifade için,makyajı yaptıktan sonra inş kimse kapıyı çalmaz heyecanı için bile değerdiiikaydirigubbakcemile3
masumiyet cnm birinci de olsak sonuncu da olsak eğlendik mi eğlendik,sadece resimleri gösterdiğimde sevgilimin yüzündeki ifade için,makyajı yaptıktan sonra inş kimse kapıyı çalmaz heyecanı için bile değerdiiikaydirigubbakcemile3
hulim 7 numarayım ben.saol gizemmm bencede eğlenceli yarışmalarr:):)
hulim 7 numarayım ben.saol gizemmm bencede eğlenceli yarışmalarr:):)
Yarışma makyajını mı canım? Onu gördüm çünkü.Ama yakalandığından haberim yok kaydirigubbakcemile3dark ,sen aşkitomun makyajını görmedin sanırım. kıss birde kocasına yakalanmış o yüzle. allahtan adamın yüreğine inmemş:))
meraklım sen kaplan tarzı bişiler yaptıjn sanırım. belli bir teması varmı ölesinemi çizittirdin???
Kıs şu kaşalar birleşik olan senin demi? Korktum noluyo burda dedimkaydirigubbakcemile3niee korktunn darkinlifee:):):)kızz gece yarısıı şeettimmm o makyajı ama babanemm görüodu az daha yakalanmııym diee yüzümü kolonya ve pamukla sildimm yüzmmm yandıııı yandııııı nasıllll anlatamam.ama babanemim ölümüne sebep olmaktansa iidr:):):)
anladım şeker.
aşkitom 5. yarışmacı gülsucum:)))
Yarışma makyajını mı canım? Onu gördüm çünkü.Ama yakalandığından haberim yok kaydirigubbakcemile3
Ne demiş kocası kuuukaydirigubbakcemile3
Kıs şu kaşalar birleşik olan senin demi? Korktum noluyo burda dedimkaydirigubbakcemile3
Walla iyi etmişsin silmekle.Bir ömür kendini affetmezdin.
hala yanıyomu yüzün :roflol:
Hahahha ya ilahi ben kaydirigubbakcemile3yok yanmıo allahtan eşşek derisi gerilik herhalde yüüzmde bişe olmadı yüzümee ama gözlerimm mikrop kaptıııııııı.7 numarayım canım ben kaşlarım birleşik değilki anlamadım benCADIARZU
Hahahhahakaydirigubbakcemile3akannehirhahay ne desin bismillahirrahmanirrahim demiş adamcağız:)))