Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet yeterliTek goze yapmak yeterli mi
yok canım yemekten biraz farklı olacak sanırım,zaten aşağıda okumuşsundur,önce resimleri ve yapım aşamasını okypeteye yolluyoruz sonra aynı tarihte hepsi birden açılıyor,yani ayın 28 inde yarışmaya katılanlar gelip konuyu kendisi açacak ben öyle anladım,doğru mu anladım acaba @okypeteE hadiii yokmu yapan hic.bekliyorum ornekleri gaza gelip bende yapicamm
valla ben de katılmak istiyorum ama hala bir vakit bulamadım ya,birgün misafirim gelir,diğer gün eşim gitmez,öbürgün başım ağrır,bu ne yayarışmaya katılım bitecek. ve onayladığım yarışmacılar o gün açacaklar. şimdi biri açar. onunki daha fazla görüldü vs derler. her ihtimali göze alıyorum. dilim yandı çünkü. eleştirmek için çok eleştiri yapıldııydı.
bu arada 2 ledik
katıldın mı canım sen deresim paylaşımı yarışma başladığında olacak onun için hadi cesaret :)
geleceğim bekleyin beniiiiiievet makyaj tutkunları yokmu katılan başka. son 8 gün
yok canım yemekten biraz farklı olacak sanırım,zaten aşağıda okumuşsundur,önce resimleri ve yapım aşamasını okypeteye yolluyoruz sonra aynı tarihte hepsi birden açılıyor,yani ayın 28 inde yarışmaya katılanlar gelip konuyu kendisi açacak ben öyle anladım,doğru mu anladım acaba @okypete
valla ben de katılmak istiyorum ama hala bir vakit bulamadım ya,birgün misafirim gelir,diğer gün eşim gitmez,öbürgün başım ağrır,bu ne ya
bu arada sen nereye gittin canım ya,banlandınmı diyeceğim ama,geçmişte birşey de görünmüyor
katıldın mı canım sen de
geleceğim bekleyin beniiiiii
kime sorsak ki boşuna hazırlanmayalım bari,Yarisma ne olacak simdi?okypete iptal ettirdiysee.
okypetenin üyeliğini iptal ettireceğini sanmam,sevmeyen çekemeyen birileri kiblemiştir onu,okypetesiz kk mı olur,buranın demirbaşlarından o,ben döneceğini düşünüyorum ve dilerim dönerYarisma ne olacak simdi?okypete iptal ettirdiysee.
okypetenin üyeliğini iptal ettireceğini sanmam,sevmeyen çekemeyen birileri kiblemiştir onu,okypetesiz kk mı olur,buranın demirbaşlarından o,ben döneceğini düşünüyorum ve dilerim döner
hayır canım henüz yollamadım,bu sıra çok misafirim var ve ramazan olduğu için her akşam bir yerlere davetliyiz,bir türlü fırsat bulup yapamadım ama aklımda,mutlaka katılmayı istiyorum,iddiam olduğu için değil sırf oy verip katılmamazlık yapmayayım diye,birde maksat eğlence olsunYollamismiydin canim sen.yaptinmi makyajini
hayır canım henüz yollamadım,bu sıra çok misafirim var ve ramazan olduğu için her akşam bir yerlere davetliyiz,bir türlü fırsat bulup yapamadım ama aklımda,mutlaka katılmayı istiyorum,iddiam olduğu için değil sırf oy verip katılmamazlık yapmayayım diye,birde maksat eğlence olsun
sen ne yaptın attın mı resim?
ben okypetenin ayın 28 ine kadar geleceğini umut ediyorum,sen yinede okypetenin özeline resimlerini at,bende en kısa zamanda yapıp atacağım.Ben bi yaptim megerse tum yuz elimizde kk yazisiyla yollicakmisiz ben tek gozumu cekmistim.okypete olmaz demisti.tekrar yaptim ama yollayamadim fotografimi
kime sorsak ki boşuna hazırlanmayalım bari,
Yarisma ne olacak simdi?okypete iptal ettirdiysee.
Evet canim dedigin gi
Ben bi yaptim megerse tum yuz elimizde kk yazisiyla yollicakmisiz ben tek gozumu cekmistim.okypete olmaz demisti.tekrar yaptim ama yollayamadim fotografimi
ben okypetenin ayın 28 ine kadar geleceğini umut ediyorum,sen yinede okypetenin özeline resimlerini at,bende en kısa zamanda yapıp atacağım.