- 23 Şubat 2017
- 729
- 880
- 37
-
- Konu Sahibi poliliyanna
Benim kitabimda arkadaslik da dosgluk da kazik yeyince biter. Once arkadasinla yuzles, yalniz da kalzan biyle b arkadasin yok diye evladir. Sonra da potansiyel hoslandigin cocukla aranda b sey olmasini istiyor musun tanimak istiyor musun ona bak. Yazin karisik geldi anladigim kadarina yorum yaptim :)Tüm yazışmaları şimdi okuyamadım ama uygun bi zamanda okuyacağım. Şöyle birşey paylaşmak istedim sizinle 2-3 gün önce naktaya fal attım. Genel olarak biraz sıkıntılı bir süreçteyim nişandan ayrıldım ama falı atma sebebim 1 haftadır yakın arkadaşımın eşinin iş arkadaşıyla bi iletişim halimdeydik ve bu bana iyi geldi. Sonra ben şaklamamak adına arkadaşıma biz konuşuyoruz birbirimizi tanıyoruz illa bişey olacak değil ama bilgin olsun dememle arkadaşım bir köpürdü bana. Bana karşındakini kötülemeye başladı konuştuğu başka kızlar var vs diyerek. Bende kestirip attım çocuğu tabi kaç senelik evli barklı arkadaşım yanlış söyleyecek değil ya... sonra çocuk bana yine de yazdı kendini açıklamak istedi defalarca sorgulamadım üsteledim bana sakin sakin saatlerce anlattı bizim 2-3 günlük muhabbetimiz var sonunda dedim ama iyi çektin beni ben yapmazdım diye. Ben ikna oldum çünkü bu sırada arkadaşım da Beni ona kötülemiş tipi değilsin nişanlısını unutamadı vs vs vs diye dedik ki bizi tanıdığını düşünüyor farklı gördü zarar görmememiz için bunu yapıyor. Ama sonra öğrendim ki başka bi arkadaşını ayarlamaya çalışıyormuş. Bizim konuştuğumuzu anlayınca tekrar bu sefer bana seninle dalga geçiyor böyle söylüyor bunları mı duymak istiyorsun falan dedi. Benimde zoruma gitti engelledim çocuğu. Bugün kötü bişey yaptım şeytan dürttü ve arkadaşımın konışmalarına baktım. Çocuğun hiç birşeyden haberi Yok ve arkadaşım ona nilovaya yazma cevap verme tüm kapılarını kapattım tarzında konuşmuş. Çok şaşırdım üzüldüm kırıldım. Senelerce şehir dışındaydım bu sene ailemin yanına döndüm buradaki tek arkadaşım dostum diyordum ama nasıl davranmalıyım bilmiyorum... siz olsanız ne yapardınız? Çocuktan da etkilendim biraz o da var... hiç uğruna böyle tatsızlıklar oldu
Tüm yazışmaları şimdi okuyamadım ama uygun bi zamanda okuyacağım. Şöyle birşey paylaşmak istedim sizinle 2-3 gün önce naktaya fal attım. Genel olarak biraz sıkıntılı bir süreçteyim nişandan ayrıldım ama falı atma sebebim 1 haftadır yakın arkadaşımın eşinin iş arkadaşıyla bi iletişim halimdeydik ve bu bana iyi geldi. Sonra ben şaklamamak adına arkadaşıma biz konuşuyoruz birbirimizi tanıyoruz illa bişey olacak değil ama bilgin olsun dememle arkadaşım bir köpürdü bana. Bana karşındakini kötülemeye başladı konuştuğu başka kızlar var vs diyerek. Bende kestirip attım çocuğu tabi kaç senelik evli barklı arkadaşım yanlış söyleyecek değil ya... sonra çocuk bana yine de yazdı kendini açıklamak istedi defalarca sorgulamadım üsteledim bana sakin sakin saatlerce anlattı bizim 2-3 günlük muhabbetimiz var sonunda dedim ama iyi çektin beni ben yapmazdım diye. Ben ikna oldum çünkü bu sırada arkadaşım da Beni ona kötülemiş tipi değilsin nişanlısını unutamadı vs vs vs diye dedik ki bizi tanıdığını düşünüyor farklı gördü zarar görmememiz için bunu yapıyor. Ama sonra öğrendim ki başka bi arkadaşını ayarlamaya çalışıyormuş. Bizim konuştuğumuzu anlayınca tekrar bu sefer bana seninle dalga geçiyor böyle söylüyor bunları mı duymak istiyorsun falan dedi. Benimde zoruma gitti engelledim çocuğu. Bugün kötü bişey yaptım şeytan dürttü ve arkadaşımın konışmalarına baktım. Çocuğun hiç birşeyden haberi Yok ve arkadaşım ona nilovaya yazma cevap verme tüm kapılarını kapattım tarzında konuşmuş. Çok şaşırdım üzüldüm kırıldım. Senelerce şehir dışındaydım bu sene ailemin yanına döndüm buradaki tek arkadaşım dostum diyordum ama nasıl davranmalıyım bilmiyorum... siz olsanız ne yapardınız? Çocuktan da etkilendim biraz o da var... hiç uğruna böyle tatsızlıklar oldu
Tüm yazışmaları şimdi okuyamadım ama uygun bi zamanda okuyacağım. Şöyle birşey paylaşmak istedim sizinle 2-3 gün önce naktaya fal attım. Genel olarak biraz sıkıntılı bir süreçteyim nişandan ayrıldım ama falı atma sebebim 1 haftadır yakın arkadaşımın eşinin iş arkadaşıyla bi iletişim halimdeydik ve bu bana iyi geldi. Sonra ben şaklamamak adına arkadaşıma biz konuşuyoruz birbirimizi tanıyoruz illa bişey olacak değil ama bilgin olsun dememle arkadaşım bir köpürdü bana. Bana karşındakini kötülemeye başladı konuştuğu başka kızlar var vs diyerek. Bende kestirip attım çocuğu tabi kaç senelik evli barklı arkadaşım yanlış söyleyecek değil ya... sonra çocuk bana yine de yazdı kendini açıklamak istedi defalarca sorgulamadım üsteledim bana sakin sakin saatlerce anlattı bizim 2-3 günlük muhabbetimiz var sonunda dedim ama iyi çektin beni ben yapmazdım diye. Ben ikna oldum çünkü bu sırada arkadaşım da Beni ona kötülemiş tipi değilsin nişanlısını unutamadı vs vs vs diye dedik ki bizi tanıdığını düşünüyor farklı gördü zarar görmememiz için bunu yapıyor. Ama sonra öğrendim ki başka bi arkadaşını ayarlamaya çalışıyormuş. Bizim konuştuğumuzu anlayınca tekrar bu sefer bana seninle dalga geçiyor böyle söylüyor bunları mı duymak istiyorsun falan dedi. Benimde zoruma gitti engelledim çocuğu. Bugün kötü bişey yaptım şeytan dürttü ve arkadaşımın konışmalarına baktım. Çocuğun hiç birşeyden haberi Yok ve arkadaşım ona nilovaya yazma cevap verme tüm kapılarını kapattım tarzında konuşmuş. Çok şaşırdım üzüldüm kırıldım. Senelerce şehir dışındaydım bu sene ailemin yanına döndüm buradaki tek arkadaşım dostum diyordum ama nasıl davranmalıyım bilmiyorum... siz olsanız ne yapardınız? Çocuktan da etkilendim biraz o da var... hiç uğruna böyle tatsızlıklar oldu
Ay yazdigimdan utandim. Cok gec kalmisim. Duzenleme icin. Telefonun tuslari parmaklarima kucuk geliyor. Kusuruma bakmayin. Yazdigimi donup okumadan atiyorum bazenBenim kitabimda arkadaslik da dosgluk da kazik yeyince biter. Once arkadasinla yuzles, yalniz da kalzan biyle b arkadasin yok diye evladir. Sonra da potansiyel hoslandigin cocukla aranda b sey olmasini istiyor musun tanimak istiyor musun ona bak. Yazin karisik geldi anladigim kadarina yorum yaptim :)
Canim bence suphe duymak zedeler ama bitirmez yaaa... Yazismalari okumaya karar verdigi anda degil de suphelerinin dogrulandigi anda bitmis degil midir dostluk?Merhaba nilova ben olsa karakterimi ve duruşumu daha çok önemserim. Öncelikle arkadaşına karşı şeffaf olmalısın. Zaten senin dostluğun onun yazışmalarına bakma kararı aldığın an bitti. Dostluk güven üzerine kuruludur. Bu kalmamış artık üzülüp şu an kendine yazık ediyorsun. Beyefendiye gelince hoşlansan da hoşlanmasan da seni doğru bilmesi açısından gerçekleri kendisine iletmelisin, diye düşünüyorum.
Canim bence suphe duymak zedeler ama bitirmez yaaa... Yazismalari okumaya karar verdigi anda degil de suphelerinin dogrulandigi anda bitmis degil midir dostluk?
Kaldi ki karsi tafaf suphe duyuracak sekilde davranmis bence.
Canim bence suphe duymak zedeler ama bitirmez yaaa... Yazismalari okumaya karar verdigi anda degil de suphelerinin dogrulandigi anda bitmis degil midir dostluk?
Kaldi ki karsi tafaf suphe duyuracak sekilde davranmis bence.
Guzel olsun her sey insallah.Hepinize çok teşekkür ederim. Arkadaşıma henüz birşey demedim yakın zamanda hamile olduğunu öğrenmişti şimdi de kaybettiğini öğrendi o yüzden ben elimden geldiğince ona destek olmaya çalışıyorum. Ama zamanı geldiğinde bunları açık açık konuşma taraftarıyım hepinizin hemfikir olduğu gibi. Dün de çocukla konuştum. 2. Kez arkadaşımın lafıyla ona sırt çevirmiş oldum. O da buna kırılmış daha başından böyle diye. Haklı... nişan attığımı biliyor, o da 1 sene evli kalıp ayrılmış. İnsanlara güvenmek zor biliyorsun beni en iyi anlayacak insanlardan biri sensin hatta dedim. Ben ona mesajları okuduğumu söylemedim. O bana konuşmaları okudu, hepsi de okuduğum gibi dürüst davrandı yani bu konuda güvenimi kazandı sanırım. Birşey olur mu artık bilmiyorum ama kendimi ifade ettiğim için ben rahatladım. İnsanlar gerçekten çok değişik. Allah hepimizi doğru insanlarla tanıştırsın inşallah. Hepinize çok teşekkür ederim
Ahh ah ne güzel olurdu şimdiKadıköye gitsek de közde Türk kahvesi içsek di mi ama