- 28 Temmuz 2017
- 111
- 148
- 27
-
- Konu Sahibi poliliyanna
Hayırlı olsun guzel konu olmuşNe demişler?
Fala inanma, falsız kalma.. :) Şahsen ben buna pek uyamadımHayatımda bulamadığım mutluluğu fallarda aradım. Olmayacak deseler 'amaan geleceği bilemezler nasıl olsa' dedim, olacak deseler 'oo çok doğru kesin olacak' diyip beklemeye başladım. Kendimi kandırdığım bi umuda tutundum.
Olsun. Yıkılmadık, ayaktayız!tellwe.com'da bakılan fallar konu başlığından buralara sohbet, muhabbet, dedikodu yapmaya, birbirimize şifa olmaya geldik. Kredili sistemler yok buralarda hanımlaar, sohbetimiz bol, kahkahalarımız eksik olmasın
Evet buna ben de katılıyorum bazen kendimiz tamamen kendi irademizle gidişatı değiştiriyoruz falcı ne bilsin bizim ters köşe yapacağımızıAy ama inandigimiz zaman cikadabilir simdi oyle demeyeliimmbirde bnce fal isi o anki ihtinaller sirasinda ilerde yasancak olayi anlatmaktir. eger ileriki surecte baska bisi olduysa ornegin olayin akisi degistiyse o bakilan falin bi anlamai kalmaz :) dolayisiyla tutmaz. ben boyle dusunuyorum ya :) sizce
Öncelikle, hayırlı olsun dilekleriniz için teşekkür ederim :) ama bütün falcılar bana 'sevmiyor o kızı' dedikten sonra dün onları birlikte görmüştüm
Bilmiyorum ki ya, önce hiçbiri sevmiyor dedi. Sonra nakta sevebilir dedi, aşık gibi sanki dedi... Ben de aşırı mutsuza bağladım tabii ama bugün de karşılaştığımızda bana samimi davranmıştı. Ah bi anlasam şu erkekleriDemekki o sirada o kiz bisiler yapmisyada oglan oylesine takiliyo..
Teşekkür ederiim, hepimize hayırlı olsun :) valla ben fallarda eğlenemez oldumHayırlı olsun canım konun.Bende arasıra fal baktırıyorum eğlencesine işte.
Sigarayi birakinca o da birakiliyorsa iyi :) umut var demektir :
inşallah kurtuluruz hem maddi hem mânevî kayıp insan bunu kendine niye yapar
anlamadim simdi sen neye sasirdin? bir erkek sevmeden bir kizla nasil yani olamaz :)) yahu %90 sorun bu yaÖncelikle, hayırlı olsun dilekleriniz için teşekkür ederim :) ama bütün falcılar bana 'sevmiyor o kızı' dedikten sonra dün onları birlikte görmüştüm
Bilmiyorum ki ya. Baya yakınlar birlikte kalıyorlar şu an mesela. Sevmese niye yanında olsun? Ya da seviyorsa bana niye samimi davranıyor? Acaba ben mi hareketlerini yanlış anlıyorumanlamadim simdi sen neye sasirdin? bir erkek sevmeden bir kizla nasil yani olamaz :)) yahu %90 sorun bu yayanyanadir boy boy resim vardir ama sevmiyordur, belki de hic sevmemistir, sevmeyei de bilmiyordur. onceden soylemezlerdi en azindan ama "ISSIZ adam" filmi hepsine yuru ya kulum dedi :)