- 28 Temmuz 2017
- 111
- 148
- 27
-
- Konu Sahibi poliliyanna
Sanırım haklısınızBaglamamalisin bence de. Dusunmemek lazim ama soylemesi kolaysurekli kafayi mesgul edip bedeni de yormak lazim yataga yorgun argin yatip deliksiz uyumak lazim :/
Sorun da bu zaten. Eski sevgilisiyle barıştı ama beni gördüğünde falan samimi konuşuyor. Bizim de aramızda hiç bir şeyler olmadı mesela.. Ayy karışık durumlarFallara göre de o kıza aşık değil, alışkanlık, sana karşı duyguları var vs diyorlar ama inanamıyorum fala umut bağlayamıyorum işte
Keşke ya. Zamanla geçecek ama eminim. Belki de ben yanlış yorumluyorumdur o samimi tavırlarını. Belki arkadaşı olarak görüyordurYanındaki kadına sadakati olmayan bir adam. Biliyorum çok zor ama keşke geride bırakabilsen unutabilsen.
Keşke ya. Zamanla geçecek ama eminim. Belki de ben yanlış yorumluyorumdur o samimi tavırlarını. Belki arkadaşı olarak görüyordur
Haklısınız..sana çıkıp seni seviyorum dese bile hiçbir şekilde bağlanma derim. Başıma böyle bir durum gelmişti. Adam biz birlikteyken öğrendimki almanyada sözlüsü varmışÇok aşıktım ve çok da geçti sandım ki işte yoluna koyacak düzeltecek inan o kadar bencil oluyorlarki diğer kızı da seni de mahvediyor. Siz kırıklarınızı toplamaya çalışırken o ikinizi de geride bırakıp hayatına devam ediyor. Ne kadar samimi gelirse gelsin vefalı bir insan kendisine emek vermiş bir insan varken en qzından onun onuruna saygısından başka insana adım atamaz umut veremez vermemesi gerekir diye düşünüyorum.
Karar verdim vee yazılı olursa kendimi daha çabuk ikna ederim diye düşünüyorum
Fal defteri benim için kapanmıştır. O paraları başka şeylerle harcasam daha mutlu olurdum heralde
Simdi saydim valla :) 25 gun :)Fala baktırmama sürem 6 gün resmensizde durumlar nasıl görüşmeyeli?
Bekleyen falalrin varsa bekle atmadan bekleyebiliyorsan.merhaba arkadaşlar ben de fal bağımlısıyım..
daha gecen hafta 2 fal baktırdım yüz yüze yine umutlar hayaller verildi
dinlediğimde mutlu olduğum için gidiyorum falcılara yaklaşık 4 senedir yatırım yapsaydım simdiye ne kıyafetler ne makyaj malzemeleri almıştım
ama hala vazgecemiyorum hatta biraz önce karşılıklı fal başlığı açacaktım bu konuya girmiş bulundum
Bekleyen falalrin varsa bekle atmadan bekleyebiliyorsan.
Cok attikca zaten enerji dusuyormus.
Benim bütün fallarımın da birbirlerine paralel çıkması bu yüzden olabilir mi acaba?Bekleyen falalrin varsa bekle atmadan bekleyebiliyorsan.
Cok attikca zaten enerji dusuyormus.
Sizinle ilginç bir şey paylaşmak istiyorum. Tellwe de Betulden isimli bir falcı var. Yorumlarında 5 ay önce bir yorum yapılmış yapılan ilk yorumlardan, bir kullanici "Metin Hara saf mı biraz benimle evlilik düşünecek mi yoksa gönül mü eğleyecek?" diye sormuş :O bu Adriana Lima olayindan birkac at onceye denk geliyor, ne bileyim tuhaf degil mi? :)
ay ben anlamadımSizinle ilginç bir şey paylaşmak istiyorum. Tellwe de Betulden isimli bir falcı var. Yorumlarında 5 ay önce bir yorum yapılmış yapılan ilk yorumlardan, bir kullanici "Metin Hara saf mı biraz benimle evlilik düşünecek mi yoksa gönül mü eğleyecek?" diye sormuş :O bu Adriana Lima olayindan birkac at onceye denk geliyor, ne bileyim tuhaf degil mi? :)
10.madde dışında hiç bir kurala uymuyorum sonra vay efendim neden unutamıyorum
Umarim link hatali olmaz:) ask acisindan kurtulmanin 10 yolu
Ya bir tellwe uyesi su Adriana Lima'yla cikan kisisel gelisim yazari hakkinda soru sormus ama adam Adriana Lima yla cikip iyice unlu olmadan aylar once :) adamin adini yazmis acik yorumda demek o sira adamla tanisip gorusuyormus... Ilginc bir tesaduf mu desem traji komik bir tesaduf mu desem ne desem bilemedim.ay ben anlamadım