Fallara Umut Bağlayıp Umutsuz Kalanlar :)

Selam mutlu olasıcalar ,

Fallar mı çıktı desem, her şey olacağına mı vardı desem, Allah’ın bize uygun gördüğünü mü yaşıyoruz desem, evren mi desem… Biri de olabilir ya da hepsi J)…

Falı çıkanlar yazmıyor denince yazmak istedim. Aslında yazmak çoktandır aklımda da fırsatım olmadı. Sağlık sorunları, ev tadilatı biraz da durum iyice netleşsin diye bekleyince kısmet bugüneymiş.

Bu fallara dadanma sebebim olan sevgili kişisi ile 16 aylık ayrılıktan sonra 3 aydır tekrar beraberizJ)

Şimdilik her şey yolunda. İki tarafta dersini almış görünüyor. Ben çok acı ve üzüntü çektim. Bunu buradan tanışıp özelden görüştüğüm arkadaşlarım bilir. Hepsini iyi ki tanıdım iyi ki varlar. Hepsinden ayrı ayrı çok şey öğrendim…

Ve karşı tarafında ayrılık sürecinde çok üzüldüğünü ve bir çok badire atlattığını ilk ağızdan öğrendim.

Aslında ilk ayrılıktan 2 ay sonra bayram, kandil vs sebeplerle karşı tarafın görüşme çabaları olmuştu.

Ama benim yanlış bir şey yapmamış olmaktan kaynaklanan kızgınlığım, öfkem ve kırgınlığım karşılık vermeme engel oldu. 7 ay sonra tekrar beni görmek istedi ben yine onun ümit ettiği karşılığı vermedim veremedim. Burnum düşse eğilip almam. Tipik Aslan işte…

Ama bunda falların çok etkisi olmuştur… Özellikle ecem23’ ün falı bu barışmayı 9 ay kadar daha öteledi. “ Bitmiş, gitmiş, adam unutmuş, aklına bile gelmiyorsun. Çok acayip büyük sırları var bu adamın. Duyacaksın, şaşıracaksın vs. “ bir yorumdu… Ne çok üzülüp ağlamıştım. Düşünsenize herkes “ aman pişman, aman çok özlemiş, gelecek, yalvaracak bık bıkkk “ fallardan sonra.

Ecem dannnn diye indirmişti tepeme. Sır mır da yokmuş üstelik… Ama bir anlamda önümü görüp, silkelenmem ve toparlanmam içinde katkısını yadsıyamam. Hayatıma döndüm. İşime gücüme sarıldım. İstemekten vebeklemekten vazgeçtim. Zor olsa da…. Bu süreçte dualara başladım. İş projesi gündeme geldi. Ona mesai harcadım… Akışa bıraktım her şeyi….

9 aylık iletişimsizlikten sonra biraz meraktan, biraz konuyu bilen arkadaşların ısrarı üzerine 1 mesaj attım. Adam bunu bekliyormuş… Daha gönder tuşuna bastım bir sigara yaktım, telefonum çalıyor.

Kısaca durum bu arkadaşlar. Birlikteyiz tekrar. İyiyiz. Hatta eskisinden bile daha iyiyiz diyebilirim.

Sonuç ne olur bilemiyorum. Benim ilişkilerde uzun vadeli planlarım yok. Evlilik beklentimde yok..

Çok çok karşı taraf ister ve ikna edebilirse evlenirim belkiJ)

Kimler çıktı derseniz, vallahi burada adı geçen her falcıdan yorum aldım diyebilirim. Bazılarından pek çok kez… Ama detaylı ve nokta atışlı bilenler derseniz birkaç tane var. Ara ara topikte de yazıyorum zaten….

Ama olumsuz olup da çıkmayan fallarım ;

Ecem23, Şevval Erdal, Nil Güneş, Hülya Demir, Gizem Sitare, Herra, Benna Küçüker

Son dönem en beğendiklerim ;

Nakta, Elfin, Berrak….

Asenat en başından beri bende hep iyiydi. Artık yakalamak zor.

Nehir de öyle… Bir süredir yok. 4 gözle bekliyorum…

Ayrıca merak ettikleriniz olursa yazın. Cevaplarım… Toplu bir liste yapmaya hem zamanım hem enerjim yok şu ara ama bir liste yapacağım en kısa zamanda.

Hepinizi kocaman kucaklıyorum, gönlünüzden geçenlerin tez zamanda gerçekleşmesini diliyorum…

Hiçbir tavsiyem yok… Baktırmayın da demiyorum, kaptırmayın da demiyorum… Sadece hayattan kopmayın diyorum…
Sevgiyle

Eterik bag kesme yöntemi okuyarak öğrenebileceğim birsey mi yoksa profesyonel olarak birinden mi öğrenmem lazım...Çok değişik duygular hissediyorum İlk öğrendiğim zaman hıcbırsey hissetmedim sanki çok normaldi herşey zaman geçtikçe sürekli geçmişle yasıyorum kendimi sürekli acabalar keşkeler bunun gibi birçok duyguyla buluyorum...Annemi kaybettiğim zamanda boyle hissetmiştim agliyamamistim aradan yıllar geçti sonra ağlamaya başladım...bu durumdan kurtulmak istiyorum

Canımmmm... İnternette arat çıkıyor...
Kendin yapabilirsin... yardım almana gerek yok...

Arkadaşınla bağını en iyi sen bilirsin ama mesajlarını okuduysan ve çelişiyorsa al karşına konus ve derdini açık açık sor bence...insanların turlu turlu oyunları var senin ne hissettiğin bazen umurlarında bile değil bende gayet planlanmis şeylerin kurbanı oldum bence eğer içinde ufacık bı kıpırtı varsa pesini bırakma

Emek bu ya.. Ama çok güzel yazmışsınız yaa.. Ben de ne zaman vazgeçsem bana karşı bi adım atıyor, sonra yine soğuk..

Tamamdır çok teşekkür ederim
Sana niyet ve olumlama da göndercem ben yarın kalbini ferah tut... seninle yeteri kadar ilgilenemedim ben zaten. Ama çok yoğun ve stresli zamanlardan geçtim.. neyse önümüze bakıcaz artık...

arkadaşının ne olduğu çıkmış ortaya. Ben olsam önce erkeğe durumu açıklarım tüm çıplaklığı ile..arkadaşının aklını karıştırdığını v.s. Sonra da o kıza onu ne kadar yakından arkadaş görüp inandığını kırıldığını söyle vicdanıyla başbaşa bırak.. Ayıp gerçekten yapılan, Sen bu nişan atma sürecinde sana iyi gelen insanı kaybetme ama yağmurdan kaçarken doluya da tutulma...

Sana niyet ve olumlama da göndercem ben yarın kalbini ferah tut... seninle yeteri kadar ilgilenemedim ben zaten. Ama çok yoğun ve stresli zamanlardan geçtim.. neyse önümüze bakıcaz artık...
Ben boş kalınca basıma gelmeyen kalmadiAma biliyorum inanıyorum sabır ve duayla gecicek herşey

AnyWhere sen de gel... oraya yazip duramiyorum sana buradan diyeyim, gel bekleme sen bu adami, vazgec ya gelirse gelir o ayri sen bak kac zaman oldu kac fal oldu... simdiye gezsen tozsan belki kac kisi cikacakti karsina...
50 fal falan oldu bence bu ay adam yok fal çok.. herşey olumlu adam yok olay bu... bende istiyorum öyle yapmayı eçmişte cok kişiyi keskin sildim attım hayatımdan ama bu kez cok uzun süre kimseye yaklaşmadım sırf karşıma biri çıkar severim diye... karşıma çıktı sevdim terketti giti... sonuç bu... insan ellerinde kalbini kırık tutmaktan da bunalıyor dostlar

Ayy cidden yaa. Umutlandırıyorlar bizi boşu boşuna ama hata da bizde ya ne paralar harcıyoruz

Yani evet. çok imkansız bir şey dahi olsa "kesinlikle arayacak seni" muhabbetleri var. Geysu,Nakta, Chitra falan aşırı emindi hepsi de aynı zamanı vermişti kesinlikle arayacak seni diye. Ne kadar süre geçti üstünden, bir de ben soğudum adamdan

fal baktıra baktıra adamdan bunaldım ben şaka gibi:)))))))) bildiğin sıkıldım

aynı adam için fal atmak da gururuma dokunuyor artık 4 ay geçmiş hiç ses yok ben sevgili olacak mıyız falı atıyorum ya resmen salaklık bendeki ama karşı konmuyor işte

ben baktıra baktıra el falan aldım heralde işyerinde 4 kişiye baktım bir hafta içinde tamamen yaşamışlar eski sevgilileri dönmüş mesaj atmış teklif alacaksın dediğim almış ne dediysem olmuş yanıma geldiler dedim tesadüftür ama iyi de bana nye çıkmıyor bu fallar ahhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…