Fallara Umut Bağlayıp Umutsuz Kalanlar :)

Azcik bak cevrene sen de dedigim gibi. Tatilde ask olmaz deme olur :)
Tabi en onemlisi kendince gonlunce gez eglen dinlen. Eglen eglen eglen :)
Walla bekar tatili yapacam bu sefer. Çocuğum babasında ya. Tüm afilli kıyafetlerimi doldurdum valize. Aşk olur mu bilmem de eğlence olacağı kesin. Cumartesi arkadaşla buluştum, illa bir cafede fal baktıracam dedi. O baktırdı ama benim hiç içimden gelmedi. Kendime şaşırdım. 50 Tl cebimde kaldı :)

Evet ne olursa olsun gurur yapmayın düşüncelerinizi edeple söyleyin birini sevmekte utanılacak bir şey yoktur. Ha gelir ha gelmez o da ona kalmış. Ama güçlü kadınlar olmalıyız evet dostum ben sana bunları hissediyorum ama tüm hayatım da senden ibaret değil mesajını sözlerimizle değil yaşantımızla vermeliyiz. Üstelik bak ben neler yapıyorumu göstere göstere vermek yerine doğal ve samimi olarak. Bu insanların bu şekilde aize geri döneceğini göreceksiniz. Geç öğrendim ama işe yarıyor :)

Yasonranolcek nerdesin ne yaparsin bilmem. Cokca aklima gelirsin bakarim hep profiline. Hala 18 mayis son gorunuyor girisin. Insallah hayatinda hersey yolundadir. Gelirsen diye bu etiket bir kenarda dursun.

Ben sana da soylemistim. Ben sende benim gencligimi goruyorum zaten. En az benim kadar severek sevilerek evlen insallah. Sonrasi da hep guzele gitsin. Benim gibi yapmazsin sen. Yapacak olsan tepene cikarim zaten :)

Ay evet ya ilk konuşmalarımız aklıma geldikçe diyorum ki ne psikolojideymişm acaba çok katkın oldu bana gerçekten ♡

Bi de not: arkadaşlarım arasında bi çizelge çıkarmıştım 32 yaşında evlilik yapanlar ki çoğunluktaydı çok daha mutlular arkadaşlar :) 2 yılım var henüz. Bi de nakta bana 33 yaşlarında evleneceksin demişti. Hımm dedim ozaman kadar evlenmeden önce yapılacaklar listemi sıkılaştırayım. Kusura bakmayın ama her şey kocayla yapılmıyor bin ton bahane bulunuyor :/ evlendik ev alalım evlendik çocuk evlendik tatilde annemlere gidelim geçen tatil sizinkilerdi şimdi bizimkiler falan derken zaman da olmuyor. Yeyin için yatın kitap okuyun güzelce giyinin para kazanın gezin tozun anam. Yaşa takılmayın artık herkes geç evleniyor nasıl olsa :)

Mevcut enerjilerinizi sıfırlayın önce... ex'lerden vazgeçin. Yapabiliyorsanız eterik bağ kesme yöntemini deneyin. Bağlarınızı koparın. Kendinize yeni meşgaleler bulun.
Youtube'da bilinçaltı temizliği meditasyon videoları var. 1 tane seçin 21 gün yatmadan önce dinleyin.
Vazgeçtiğiniz şey siz vazgeçince dönüyor.
Sonra dönsün ama siz istemeyin
Dediklerimi yapın, yaptıklarımı yapmayın.

Tüm yazışmaları şimdi okuyamadım ama uygun bi zamanda okuyacağım. Şöyle birşey paylaşmak istedim sizinle 2-3 gün önce naktaya fal attım. Genel olarak biraz sıkıntılı bir süreçteyim nişandan ayrıldım ama falı atma sebebim 1 haftadır yakın arkadaşımın eşinin iş arkadaşıyla bi iletişim halimdeydik ve bu bana iyi geldi. Sonra ben şaklamamak adına arkadaşıma biz konuşuyoruz birbirimizi tanıyoruz illa bişey olacak değil ama bilgin olsun dememle arkadaşım bir köpürdü bana. Bana karşındakini kötülemeye başladı konuştuğu başka kızlar var vs diyerek. Bende kestirip attım çocuğu tabi kaç senelik evli barklı arkadaşım yanlış söyleyecek değil ya... sonra çocuk bana yine de yazdı kendini açıklamak istedi defalarca sorgulamadım üsteledim bana sakin sakin saatlerce anlattı bizim 2-3 günlük muhabbetimiz var sonunda dedim ama iyi çektin beni ben yapmazdım diye. Ben ikna oldum çünkü bu sırada arkadaşım da Beni ona kötülemiş tipi değilsin nişanlısını unutamadı vs vs vs diye dedik ki bizi tanıdığını düşünüyor farklı gördü zarar görmememiz için bunu yapıyor. Ama sonra öğrendim ki başka bi arkadaşını ayarlamaya çalışıyormuş. Bizim konuştuğumuzu anlayınca tekrar bu sefer bana seninle dalga geçiyor böyle söylüyor bunları mı duymak istiyorsun falan dedi. Benimde zoruma gitti engelledim çocuğu. Bugün kötü bişey yaptım şeytan dürttü ve arkadaşımın konışmalarına baktım. Çocuğun hiç birşeyden haberi Yok ve arkadaşım ona nilovaya yazma cevap verme tüm kapılarını kapattım tarzında konuşmuş. Çok şaşırdım üzüldüm kırıldım. Senelerce şehir dışındaydım bu sene ailemin yanına döndüm buradaki tek arkadaşım dostum diyordum ama nasıl davranmalıyım bilmiyorum... siz olsanız ne yapardınız? Çocuktan da etkilendim biraz o da var... hiç uğruna böyle tatsızlıklar oldu

Gerçekten de vazgeçince oluyor mu ya?

Arkadaşının üzerini çiz... çocuğu tanımaya çalış...
Bir söz vardır çok severim...
Aramızdan su sızmaz deme okyanus girer üzülürsün....
Arkadaşlıklar %80 budur... % 20 den birini bulursan da sımsıkı sarıl bırakma...
44 yılın bendeki özeti budur dostluk ve arkadaşlığa dair....

arkadaşınla konus hos bir durum değil durumu duzeltsen bile hemen güvenme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…