- 13 Nisan 2017
- 2.539
- 4.025
-
- Konu Sahibi poliliyanna
E yarin gidiyormussun ya :) hadi hayirlisi bakalim :)Ay benimki de gelsin. Ya da nerdeyse gidip ben alıp geleyim onu :)
Walla bekar tatili yapacam bu sefer. Çocuğum babasında ya. Tüm afilli kıyafetlerimi doldurdum valize. Aşk olur mu bilmem de eğlence olacağı kesin. Cumartesi arkadaşla buluştum, illa bir cafede fal baktıracam dedi. O baktırdı ama benim hiç içimden gelmedi. Kendime şaşırdım. 50 Tl cebimde kaldı :)Azcik bak cevrene sen de dedigim gibi. Tatilde ask olmaz deme olur :)
Tabi en onemlisi kendince gonlunce gez eglen dinlen. Eglen eglen eglen :)
Benimkinide yol üstünden al lütfenAy benimki de gelsin. Ya da nerdeyse gidip ben alıp geleyim onu :)
Illa eve servis diyorsunBenimkinide yol üstünden al lütfen
Alırız kuzu. Teslimatı şubeden mi alırsın? Yoksa ben yanına geldiğimde mi teslim edeyim?Benimkinide yol üstünden al lütfen
Ben sana da soylemistim. Ben sende benim gencligimi goruyorum zaten. En az benim kadar severek sevilerek evlen insallah. Sonrasi da hep guzele gitsin. Benim gibi yapmazsin sen. Yapacak olsan tepene cikarim zaten :)
Benimkinide yol üstünden al lütfenAy benimki de gelsin. Ya da nerdeyse gidip ben alıp geleyim onu :)
Eve servis istiyorum mümkünseAlırız kuzu. Teslimatı şubeden mi alırsın? Yoksa ben yanına geldiğimde mi teslim edeyim?
Gerçekten de vazgeçince oluyor mu ya?Mevcut enerjilerinizi sıfırlayın önce... ex'lerden vazgeçin. Yapabiliyorsanız eterik bağ kesme yöntemini deneyin. Bağlarınızı koparın. Kendinize yeni meşgaleler bulun.
Youtube'da bilinçaltı temizliği meditasyon videoları var. 1 tane seçin 21 gün yatmadan önce dinleyin.
Vazgeçtiğiniz şey siz vazgeçince dönüyor.
Sonra dönsün ama siz istemeyin
Dediklerimi yapın, yaptıklarımı yapmayın.
Arkadaşının üzerini çiz... çocuğu tanımaya çalış...Tüm yazışmaları şimdi okuyamadım ama uygun bi zamanda okuyacağım. Şöyle birşey paylaşmak istedim sizinle 2-3 gün önce naktaya fal attım. Genel olarak biraz sıkıntılı bir süreçteyim nişandan ayrıldım ama falı atma sebebim 1 haftadır yakın arkadaşımın eşinin iş arkadaşıyla bi iletişim halimdeydik ve bu bana iyi geldi. Sonra ben şaklamamak adına arkadaşıma biz konuşuyoruz birbirimizi tanıyoruz illa bişey olacak değil ama bilgin olsun dememle arkadaşım bir köpürdü bana. Bana karşındakini kötülemeye başladı konuştuğu başka kızlar var vs diyerek. Bende kestirip attım çocuğu tabi kaç senelik evli barklı arkadaşım yanlış söyleyecek değil ya... sonra çocuk bana yine de yazdı kendini açıklamak istedi defalarca sorgulamadım üsteledim bana sakin sakin saatlerce anlattı bizim 2-3 günlük muhabbetimiz var sonunda dedim ama iyi çektin beni ben yapmazdım diye. Ben ikna oldum çünkü bu sırada arkadaşım da Beni ona kötülemiş tipi değilsin nişanlısını unutamadı vs vs vs diye dedik ki bizi tanıdığını düşünüyor farklı gördü zarar görmememiz için bunu yapıyor. Ama sonra öğrendim ki başka bi arkadaşını ayarlamaya çalışıyormuş. Bizim konuştuğumuzu anlayınca tekrar bu sefer bana seninle dalga geçiyor böyle söylüyor bunları mı duymak istiyorsun falan dedi. Benimde zoruma gitti engelledim çocuğu. Bugün kötü bişey yaptım şeytan dürttü ve arkadaşımın konışmalarına baktım. Çocuğun hiç birşeyden haberi Yok ve arkadaşım ona nilovaya yazma cevap verme tüm kapılarını kapattım tarzında konuşmuş. Çok şaşırdım üzüldüm kırıldım. Senelerce şehir dışındaydım bu sene ailemin yanına döndüm buradaki tek arkadaşım dostum diyordum ama nasıl davranmalıyım bilmiyorum... siz olsanız ne yapardınız? Çocuktan da etkilendim biraz o da var... hiç uğruna böyle tatsızlıklar oldu
OlduGerçekten de vazgeçince oluyor mu ya?
arkadaşınla konus hos bir durum değil durumu duzeltsen bile hemen güvenmeTüm yazışmaları şimdi okuyamadım ama uygun bi zamanda okuyacağım. Şöyle birşey paylaşmak istedim sizinle 2-3 gün önce naktaya fal attım. Genel olarak biraz sıkıntılı bir süreçteyim nişandan ayrıldım ama falı atma sebebim 1 haftadır yakın arkadaşımın eşinin iş arkadaşıyla bi iletişim halimdeydik ve bu bana iyi geldi. Sonra ben şaklamamak adına arkadaşıma biz konuşuyoruz birbirimizi tanıyoruz illa bişey olacak değil ama bilgin olsun dememle arkadaşım bir köpürdü bana. Bana karşındakini kötülemeye başladı konuştuğu başka kızlar var vs diyerek. Bende kestirip attım çocuğu tabi kaç senelik evli barklı arkadaşım yanlış söyleyecek değil ya... sonra çocuk bana yine de yazdı kendini açıklamak istedi defalarca sorgulamadım üsteledim bana sakin sakin saatlerce anlattı bizim 2-3 günlük muhabbetimiz var sonunda dedim ama iyi çektin beni ben yapmazdım diye. Ben ikna oldum çünkü bu sırada arkadaşım da Beni ona kötülemiş tipi değilsin nişanlısını unutamadı vs vs vs diye dedik ki bizi tanıdığını düşünüyor farklı gördü zarar görmememiz için bunu yapıyor. Ama sonra öğrendim ki başka bi arkadaşını ayarlamaya çalışıyormuş. Bizim konuştuğumuzu anlayınca tekrar bu sefer bana seninle dalga geçiyor böyle söylüyor bunları mı duymak istiyorsun falan dedi. Benimde zoruma gitti engelledim çocuğu. Bugün kötü bişey yaptım şeytan dürttü ve arkadaşımın konışmalarına baktım. Çocuğun hiç birşeyden haberi Yok ve arkadaşım ona nilovaya yazma cevap verme tüm kapılarını kapattım tarzında konuşmuş. Çok şaşırdım üzüldüm kırıldım. Senelerce şehir dışındaydım bu sene ailemin yanına döndüm buradaki tek arkadaşım dostum diyordum ama nasıl davranmalıyım bilmiyorum... siz olsanız ne yapardınız? Çocuktan da etkilendim biraz o da var... hiç uğruna böyle tatsızlıklar oldu
Ay ben de hep hatirlarim. "canim akrepgoze ne fali attin" o cumle bizi nerelere getirdi :)Ay evet ya ilk konuşmalarımız aklıma geldikçe diyorum ki ne psikolojideymişm acaba çok katkın oldu bana gerçekten ♡