Fallara Umut Bağlayıp Umutsuz Kalanlar :)

Yine fal krizim tuttu :işsiz:
Ama şunu belirtmeden geçemeyeceğim, Perseis'e soru sormuştum 2 gün önce. (6 gün önce yaptığı falın altına)
Sağolsun tekrar açılım yaparak yanıtlamış.. Sanırım onun enerjisi tuttu benimle ya.. Napsam yine mi fal yollasam acaba :KK62:

Bence bekle sonuç aldıkça fal atmak bence en iyisi. Ben öyle yaptım. Çıkmayanlar da oldu iyiki çıkmadı dediklerim de ve çıkanlarda. Forumda en aralıklı fal ben atıyorum sanırom :)

Ortaköy'ün trafiğini düşünürken soğuyorsun:KK43: cumartesi bi de bugün
Kadikoy'den vapurla Besiktas. Oradan yuruyerek Ortakoy :)
Trafik benim zamanimda bile kotuydu. Simdi beter tabi.
Ama ben simdi uzaktayim ya, aklima gelen midye tava ve Ortakoy oldu, kahve oncesi :)

Bence bekle sonuç aldıkça fal atmak bence en iyisi. Ben öyle yaptım. Çıkmayanlar da oldu iyiki çıkmadı dediklerim de ve çıkanlarda. Forumda en aralıklı fal ben atıyorum sanırom :)
Sen hic saldirmadin fallara. Iyi de oldu :) Ben ve bir cok kisi daha bir ara ismi gecen herkese atti ya :KK43:

Ben de tutamıyorum ki kendimi ya :KK43: Ünlü, adı geçen herkese atıyorum belki biri bir şey söyler diye.. Ama hepsi birbirine paralel şeyler söylüyor. Acaba bu paralel çıkması doğru olduğunu gösterir mi :KK64::KK64:

Ben de tutamıyorum ki kendimi ya :KK43: Ünlü, adı geçen herkese atıyorum belki biri bir şey söyler diye.. Ama hepsi birbirine paralel şeyler söylüyor. Acaba bu paralel çıkması doğru olduğunu gösterir mi :KK64::KK64:

Ay bilemiyorum ki canım bence çok da fallara bel bağlamamak lazım. Leyla'nın hrp dediği gibi fırsat varken açık konuşulmalı

Leyla_74 Leyla_74 sen buraya gelde birlikte sahil yapıp yiyelim midyeleri canım :)
Ahhh ne iyi olur valla. Kismetse senin dugunune artik :) ncarenot ncarenot ayarlar para toplar besi bir yerde takariz :) adam tek tas alsa yeter. Yoksa senin dugununu ortakoy de midye tava temali mi yapsak :) bir tasla iki kus. Sonbaharda hava hala iyi oluyor ne de olsa. (ben bu konudan bu baslikta bahsetmemistim ya hemen sen gelince aldim araya)
:) falci olucam cikarsa :))

Midye diyince aklıma beşiktaş ahmet usta geldi çok fazla merak etmekteyim:KK43:
Benim icin farketmez nerede derseniz orada yerim :) Hic yer ismi hatirlamiyorum. Bu arada anadolu yakasinda nakkastepe de 7tepe cafe vardi. Hala var mi bilmem. Bogaz manzarasiyla cay ve tost yerdik. Fiyatlari ucuk degildi usteluk, turistik bir mekan olmasina ragmen. Bu dedigim 14 yil once ama simdi bilmem.

Aray Faa biri girdiyse umutlanmamak lazim pek :KK43: donebilir donmeyebilir... Donerse saglikli olmayabilir... Zor isler :KK43:
Sorun da bu zaten. Eski sevgilisiyle barıştı ama beni gördüğünde falan samimi konuşuyor. Bizim de aramızda hiç bir şeyler olmadı mesela.. Ayy karışık durumlar :110: Fallara göre de o kıza aşık değil, alışkanlık, sana karşı duyguları var vs diyorlar ama inanamıyorum :KK61: fala umut bağlayamıyorum işte :KK12:

Sorun da bu zaten. Eski sevgilisiyle barıştı ama beni gördüğünde falan samimi konuşuyor. Bizim de aramızda hiç bir şeyler olmadı mesela.. Ayy karışık durumlar :110: Fallara göre de o kıza aşık değil, alışkanlık, sana karşı duyguları var vs diyorlar ama inanamıyorum :KK61: fala umut bağlayamıyorum işte :KK12:
Baglamamalisin bence de. Dusunmemek lazim ama soylemesi kolay :KK43: surekli kafayi mesgul edip bedeni de yormak lazim yataga yorgun argin yatip deliksiz uyumak lazim :/

X