Fallara Umut Bağlayıp Umutsuz Kalanlar :)

Dediginiz cok dogru yaa acayip begendim. galiba benimde boyle bisiler duymaya ihtiyacim vardi :). once kendi ayaklarimizin ustune durmaliyiz gerisi gelir ..
kızlar ben ayaklarımin üzerinde durdum çok şükür isim var ailem var mutluyum bu ayri ama ben aşk sevmek sevilmek istedim yanlış kişi çiz üstünü bir sonra ki aa oda yanlış çiz üstünü bıktım valla değer verdiğim için kıymetli olmadim[/QUOTE]

[/QUOTE]

Gun gelecek dogru kisi bizi bulcak ya bence . ben inaniyorum ama birseyleri anlamamiz ve olaylardan ogrenmemiz veya yasamamiz gereken seyler cokmus demekki diye dusunuyorum. eger o kisi bizim kaderimizse zaten gelir bizi bulur :). ne demisler nasipse gelir yemenden

Canim hiç fallara takılma bu saydığın isimler daha niceleri bende oyle olumluydu kı...yok artık denen cinsinden ayrıntı bilenler oldu sonuç koca bir sıfır adam başkasıyla nişanlandı ve benım gözüme sokmak içinde ilk baştan beri herşeyi yaptı...geçmez dediğin bütün acılar geçiyor tek sorun içindeki heyecanın olmesi

Ben sana da soylemistim. Ben sende benim gencligimi goruyorum zaten. En az benim kadar severek sevilerek evlen insallah. Sonrasi da hep guzele gitsin. Benim gibi yapmazsin sen. Yapacak olsan tepene cikarim zaten :)

buyrun ben 30 yaşındayım avrupa turuna çıktım vallahi. Ben de çok seviyorum ama hayatıma da devam ediyorum. Yaş 30 daha da mı acı çekeyim hayat kısa gençliği değerlendirmek lazım :)

Ay bana da ne vadeler verdiler. Bazı vadelerde dediklerinin tam tersi oldu. Resmen tokat yedim. En son 2 hafta önce Nakta' ya baktırdım, çok övülünce dayanamadım. Geçen ay da Geysu' ya. Geysu yine pembişti. Nakta olumsuz ama nokta atışsız bir fal baktı. Yeter artık. Fallara değil gezmeye tozmaya para harcıyorum. Haftada 2-3 fal attığım günler geçti. Oh be.

Beklemeyin derken gideni beklemeyin dedim haa... Yanlis anlasilmasin. Gezin tozun evde beklemeyin bulamaz yeni adamcagiz da sonra :)

Gun gelecek dogru kisi bizi bulcak ya bence . ben inaniyorum ama birseyleri anlamamiz ve olaylardan ogrenmemiz veya yasamamiz gereken seyler cokmus demekki diye dusunuyorum. eger o kisi bizim kaderimizse zaten gelir bizi bulur :). ne demisler nasipse gelir yemenden [/QUOTE]

ben günde 2-3 atıyorum neyse ki suan daha iyi durumdayım

Canim ben seni hemen gelemz sanmistim. Tatile gitmedin mi hala iyi okdu geldigin o ayri tabi :)

[/QUOTE]
leylacim Yemen'de mi nerdeyse geliyorsa gelsin artık boşuna başkası için üzülüyoruz:))

Hemde nasıl Bir vaka daha kaldırmaz bu bunye
28. Yasimi doldurmustum. Istanbul'daydim. Bogaza karsi harika manzarali bir yerde cevrem arkadaslarimla dolu. Aslinda cok da mutluyum ama hayatimda ask anlaminda kimse yok. Hem istiyorum biri olsun, hem de tanisinca 4. Cumlede "bu da salak cikti" etiketiyle bir daha dusunulmeyecekler kutusuna atiyorum. Oyle huzunlu bir anim oldu ki, masadan lavabo icin kalkmistim. Yururken cevrede kimsenin olmadigi butun sehrin de cok guzel gorundugu bir noktada baktim baktim ve dedim ki, biliyorum aslinda biri var ama henuz tanismadik. Kimbilir nerede su an. Saniyorum ki o gordugum yerlerden birinde olacak o adam yillar sonra diyecegim ki ben ist a karsi konusmustum. Sen de oradaymissin.
1.5 yil sonra cikti karsima. Ama dunyanin bir ucundan. Yani o mesaj evrene gitti uzay boslugunda asili kaldi derken ancak indi kuzey amerika tarafina herhalde :)
Velhasil ben su anda hayatimdaki butun karisikliga ragmen mucizelere inanirim. Hala daha :)
Bir mucize daha gelirse bir daha mesgul etmeyecegim diye soz veresim geliyor. :)
Siz de inanin lutfen :)

Bu sözlerin benzerini Suan hayatımı mahveden insan kurmuştu bana...biz tanışmadan bı ay önce yatağımda uzandığım da geleceğimi kuracağım kadın kim diye ilk defa düşündüm demişti beni gördükten sonra evet sensin o dedim bunun gibi birçok yalan dolan hayali söz iste....boşa verilmiş umutlar konulmuş tarihler ama gecicek bende arkama bakmamayı öğrenicem...27 yaşındayım çokta geç sayılmaz heralde

Yanlis kisiyle zaman gecirmek icin yanlis ama dogru kisi icin super yas :)

Ister misiniz onca falda tutmayan enerji burada soyleye soyleye tutsun. Yapar miyiz yapariz belki :) Herkes istedigine kavussun. Al yine dedim.
Olursa caput baglarlar sonra bu konuya herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…