- 13 Nisan 2017
- 2.539
- 4.025
-
- Konu Sahibi poliliyanna
benimkide öyle hayatımda var mı yok mu belli değil ama az kaldı hem fallardan hem ondan kurtulcamBilmiyorum ki ya. Baya yakınlar birlikte kalıyorlar şu an mesela. Sevmese niye yanında olsun? Ya da seviyorsa bana niye samimi davranıyor? Acaba ben mi hareketlerini yanlış anlıyorum
Herkese kendi derdi cozumsuz geliyor iste.
Ben bekar olsam yasim 20lerde olsa bir erkek icin aglamak zaman kaybi derim.
Gezin tozun yer gorun insan taniyin. Mesgul edin kendinizi cok cok. Akliniza geldikce ittiriverin kenara o dusunceyi. Gelmezse kendi kaybeder hih! Moduna girin. Bedenimize baktigimiz gibi ruhumuza da bakmaliyiz yoksa kimse onarmaz icindekileri senden baska sen istemedikten sonra! Ben degerliyim deyin adam olsa gelirdi deyin.
Ama siz isin icinden cikamadikca soylenen abla oluyorum(
valla o yasta ben hala bekar ve deli geziyordum :) 35den sonra duruluyor insan yavas yavas :)26 larda olunca artik ne yapsam modu oluyo canim
canim :) isim var simdi bir raporum var. gelicem ama :)Geldik bakalım :)
aklima gelenleri etiketliyorum ama unuttuklarimiz olacak elbet.. arada bakmak lazim.
kizlar bakmak isterseniz diye, fal disi sohbet alani olsun diye :)
@ncarenotstre_cms @Bones and Stones @nilmil @donotsaygoodbye milenart @Mavikurdele10 @mermaid-a Pumpkin Pie @BASAKZ @lizabel @Nilufer_4U @Lepis75 @withoutyou @fatalcharm @Requiemm yes happy35 @Umutsuz1988 @karlicee @Cesi87 @PiranaPirate @philly @eowyn @elantim @MissCherryBlossom
Peki noldu sonuçları gerçekten olumsuz muydu?Buraya etiketlenmem isabet oldu çünkü en umutsuz benim
Nakta, nesibe, geysu(?), falinustasi vs hiçbiri bana vade bile vermedi çünkü olumsuzdu
Ilkay gur ve chitra tarih vermişlerdi ama tutmadı malesef
Ben de artık takmıyorum eskisi kadar fal baktırmıyorum da. bu topic tam benlik oldu
Dertleselim
bana vade verdiler ama değişen yokBuraya etiketlenmem isabet oldu çünkü en umutsuz benim
Nakta, nesibe, geysu(?), falinustasi vs hiçbiri bana vade bile vermedi çünkü olumsuzdu
Ilkay gur ve chitra tarih vermişlerdi ama tutmadı malesef
Ben de artık takmıyorum eskisi kadar fal baktırmıyorum da. bu topic tam benlik oldu
Dertleselim
Peki noldu sonuçları gerçekten olumsuz muydu?
26 larda olunca artik ne yapsam modu oluyo canim
b
buyrun ben 30 yaşındayım avrupa turuna çıktım vallahi. Ben de çok seviyorum ama hayatıma da devam ediyorum. Yaş 30 daha da mı acı çekeyim hayat kısa gençliği değerlendirmek lazım :)
b
buyrun ben 30 yaşındayım avrupa turuna çıktım vallahi. Ben de çok seviyorum ama hayatıma da devam ediyorum. Yaş 30 daha da mı acı çekeyim hayat kısa gençliği değerlendirmek lazım :)
Valla dogru diyorsunuz. hayat kisa . gelen gelir gelmezse onumuze bakmaliyiz :). evet aciyi da yasiyoruz ama yapcak bisi yok
idolüm oldunuz şu anBen içim bunalınca söyleyevek bir şeyim de olursa içimde tutmuyorum. Gurur murur bunlarla çok da alakalı değilim. Ama şunu söyleyim gerçekten öğrendim ne kadar üzülsemde hayatı kendime zehir etmemeyi. Herkes hayatına bakıyor yaşamın tadını çıkarıyor. Bugüne kadar kimler kimler için üzüldüm, şimdi nerde o insanlar evli mutlu çocuklu :) kendime bundan da pay biçtim madem hala evli değilim o zaman renk o zaman dans. özgürlüğün de tadını çıkar sorumsuzluğun da. Hepsi özenerek beni izliyor şimdi. Aşk da olacaksa doğru adamla olsun mantığa uysun. Hayata aşık olmak için mi geldik ki en güzel yıllarımızı tüm var oluşumuz buna bağlı gibi heba edelim? Bunları tecrübeyle öğrendim. 20 yaşındayken tek düşüncem ayaklarımın üatünde durmaktı. Kendimi bulmak kendimi yaşamaktı. Hala da öyle
Ben içim bunalınca söyleyevek bir şeyim de olursa içimde tutmuyorum. Gurur murur bunlarla çok da alakalı değilim. Ama şunu söyleyim gerçekten öğrendim ne kadar üzülsemde hayatı kendime zehir etmemeyi. Herkes hayatına bakıyor yaşamın tadını çıkarıyor. Bugüne kadar kimler kimler için üzüldüm, şimdi nerde o insanlar evli mutlu çocuklu :) kendime bundan da pay biçtim madem hala evli değilim o zaman renk o zaman dans. özgürlüğün de tadını çıkar sorumsuzluğun da. Hepsi özenerek beni izliyor şimdi. Aşk da olacaksa doğru adamla olsun mantığa uysun. Hayata aşık olmak için mi geldik ki en güzel yıllarımızı tüm var oluşumuz buna bağlı gibi heba edelim? Bunları tecrübeyle öğrendim. 20 yaşındayken tek düşüncem ayaklarımın üatünde durmaktı. Kendimi bulmak kendimi yaşamaktı. Hala da öyle