- 25 Temmuz 2014
- 369
- 173
- 53
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım karşılıksız bir kereligine bakma şansın varmı cok zor durumdayımMerhaba 8 senedir tarot bakıyorum lakin kendime bakamıyorum. Tarot falıma bakarsanız sizin falınıza bakacağım.
Bugüne kadar tarotta kişilerin burçlarını tiplerini olayları genelde bilmişimdir baktıranlar şaşırmışlardır. Eğer fallaşmak isterseniz bekliyorum.
kart sende sonucta canım kart yok bende olsa bende bakardımcanım karşılıksız bir kereligine bakma şansın varmı cok zor durumdayım
Fallaşmak ister misin ?Ben 3 haftadır tarot ile ilgileniyorum,baktığım kişiler çok memnun kaldı,eğer bana açılım yaparsanız;bende size geri dönüş sağlayacağım,bende bakacağım .. mesajınızı bekliyor olacağım
Merhaba Müsaitsen eğer karsılıklı kahve falı fallaşalım mı ?Merhaba 8 senedir tarot bakıyorum lakin kendime bakamıyorum. Tarot falıma bakarsanız sizin falınıza bakacağım.
Bugüne kadar tarotta kişilerin burçlarını tiplerini olayları genelde bilmişimdir baktıranlar şaşırmışlardır. Eğer fallaşmak isterseniz bekliyorum.
Ben kahve falı bakıyorum, sende ne falı bakıyorsan bana atacaksın, beraber fallarımıza bakıcaznasıl bakıcaz karşılıklı fal :) ?
Fallasalım mıtarot karsılıgında tarot bakabılırım arkadasım Lory89
ben fal sitelerinde baktırıyordum, böylesi daha enteresan olabilir aslında:)Ben kahve falı bakıyorum, sende ne falı bakıyorsan bana atacaksın, beraber fallarımıza bakıcaz
Merhaba 8 senedir tarot bakıyorum lakin kendime bakamıyorum. Tarot falıma bakarsanız sizin falınıza bakacağım.
Bende kahve falı bakıyorum, fallasmak isteyenler mesaj atabilirMerhaba 8 senedir tarot bakıyorum lakin kendime bakamıyorum. Tarot falıma bakarsanız sizin falınıza bakacağım.