• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Falıma bakanın Falına bakacağım... Haydi kızlar

Lory89

Güzelliğin zulme çaldığı sınır..
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2014
369
173
53
Merhaba 8 senedir tarot bakıyorum lakin kendime bakamıyorum. Tarot falıma bakarsanız sizin falınıza bakacağım.
Bugüne kadar tarotta kişilerin burçlarını tiplerini olayları genelde bilmişimdir baktıranlar şaşırmışlardır. Eğer fallaşmak isterseniz bekliyorum.

Merhaba 8 senedir tarot bakıyorum lakin kendime bakamıyorum. Tarot falıma bakarsanız sizin falınıza bakacağım.
Bugüne kadar tarotta kişilerin burçlarını tiplerini olayları genelde bilmişimdir baktıranlar şaşırmışlardır. Eğer fallaşmak isterseniz bekliyorum.
canım karşılıksız bir kereligine bakma şansın varmı cok zor durumdayım

Kızlar kahve içecek durumum yok suanda zaten kahve falına da güvenemiyorum. Sallamasyon geliyor biraz. Tarot yada katina bakana tarot bakarım:)

Ben 3 haftadır tarot ile ilgileniyorum,baktığım kişiler çok memnun kaldı,eğer bana açılım yaparsanız;bende size geri dönüş sağlayacağım,bende bakacağım .. mesajınızı bekliyor olacağım

Ay kızlar size bir şey önereceğim bana daha iki ay önce sana aşık olan birileri var adında F, T harfleri var dedi ve biz şimdi sevgilim Fatih ile çıkıyoruzzz Beklemediğim bir hizmet oldu benim için. Yani bir deneyin tabi seçenek çok ama bu uzun bakıyor fallara bir de. Tellwe app’indeki Calissandra isimli falcı. Ben çok memnun kaldım uygun fiyatlı bir tavsiye olsun istedimm.

Merhaba ☺️Müsaitsen eğer karsılıklı kahve falı fallaşalım mı ?☺️

Ben bakabilirim karşılıklı fallaşalım mı?

Bende kahve falı bakıyorum, fallasmak isteyenler mesaj atabilir

bende tarot bakıyorum... karşlıklı fallaşmak isteyen bugün uygunum özelden mesaj atabilirsinizzz

Back