- 28 Temmuz 2021
- 130
- 157
- 53
- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
- #18.021
O da pembeciydi 3 yil önce beni evlendirmistiDün Arya Çiçek’e baktırdım falsepetinde, okadar çok detay bildi ki çok şaşırdım. Benim durum baya spesifik ama kadın hepsini bildi ve asla pembeci değildi
Duygu Deniz bende baktırdım ben unutuyorum bunları demek kiDenedin mi bilmiyorum ama Duygu Deniz Ahu Yaldız ben sadece ikisine baktırıyorum. Çoğuna baktırdım hepsi patladı
ara ara oluyor akşamda sık oluyor.. chat kısmı cevrimici olur oradan yazKızlar bu binnazdaki doğadan ne zaman çevrim içi oluyor
Ben ona fal attım bakalım şimdi aynı ERVA mı. Bekliyorum ne zaman Yorumlarsa artık.burada bi arkadas demişti erva deva bu mu? Felalem de gördüm..
aynı ervaysa yazar mısın?Ben ona fal attım bakalım şimdi aynı ERVA mı. Bekliyorum ne zaman Yorumlarsa artık.
Ben iki yıl önce almıştım çıkmadı. Yeni yıldan önce yine baktırdım vadesi var.Binnazdaki Doğa Dan daha önce yorum alan oldu mu?
Ben devamli aliyorum yakin gelecek hep cikar 1-2 ayi hep biliyor bendeBinnazdaki Doğa Dan daha önce yorum alan oldu mu?
O zamanlar sevgilimin beni aldattığını görememişti, 3. kişi yok demişti. Hatta ben öğrendikten sonra söylemiştim böyle biri varmış diye o da ben göremedim kusura bakma tarzı bir şeyler demiştiBinnazdaki Doğa Dan daha önce yorum alan oldu mu?
bakalim paylas oldumuBen ona fal attım bakalım şimdi aynı ERVA mı. Bekliyorum ne zaman Yorumlarsa artık.
yalnız çok naif çok düzgün biri .. bi arkadaşım baktiracqkti eski sevgilisi evlenmişti onun için baktıracqkti bakmadı biliyormsnz gerek yok demis karisini seviyor hatta aşık dedi bana söyledi..Doğanın bu davranisi çok hoşuma gitti üzülmesin dedi boşuna bakıma gerek yok 1200 lira vermesn dedi. ama vadeleri çıkar mı çıkmaz mı inanın bilmem bende bekliyorum ama arkadaşıma yaptığı hareket çok hoşuma gittiO zamanlar sevgilimin beni aldattığını görememişti, 3. kişi yok demişti. Hatta ben öğrendikten sonra söylemiştim böyle biri varmış diye o da ben göremedim kusura bakma tarzı bir şeyler demişti
Daha bakmamış ki falı. Ne zaman bakacak bilmiyorum, çevrimdışı olmuş bekleyen fal:2. İlk defa oraya fal baktırıyorum, ne zaman bakar hiç fikrim yok.Diyeceksiniz ki bakmadan nereden görmüş hani chat bölümü var ya oradan kısaca yazmış hatta çok büyük bi hatada yapmış sevgilisi onuda yazmış o an kart açmış o yazarken ..sonra yazmamış gece olduğu içinde kapatmış şaşırmış arkadaşım..ertesi gün ben sordum o da anlattı öyle işte kızlar..
Su erva deva olayı ne oldu M3din333?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?