- 28 Temmuz 2021
- 106
- 123
-
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #17.541
Ben baktirmistim patladiYorumcu Zeus’a baktiran oldumu?
Ben ona araliklarla çok baktirmistim 6_7 yıl kadar önce,ilk bi iki falı iyiydi ,sonra hiç bir dediği çıkmayınca bırakmıştım.Yorumcu Zeus’a baktiran oldumu?
İyisi olsun bi tane olsun verdiği vadesini beklerim kafasındayım ama o da patlayinca baktıracak kimse oldugunu düşünmüyorum artık.Diger türlü düşük krediye çok sayıda baktirinca, her kafadan ayrı ses çıkıyor,enerji bölünüyor vs.Yüksek kredililere baktırmanın bir anlamı yok bence. O fiyata 8-10 tane fal baktırılır.
Bende simdi yorum aldim. Emin olamadim. Spesifik tek bisey soyledi.. detay cok azdi. Fazla olumlu geldi yine ve herkese uyabilecek bi yorumdu sanki.Ben ona araliklarla çok baktirmistim 6_7 yıl kadar önce,ilk bi iki falı iyiydi ,sonra hiç bir dediği çıkmayınca bırakmıştım.
Ben çok eskiden baktırmıştım ama bildiği birşey olmamışki aklımda kalmamış.Yorumcu Zeus’a baktiran oldumu?
Hepsi üç aşağı beş yukarı aynı. Bir kişiye o kadar para vermek büyük risk ama fazla kişi arasından elbet memnun kaldığın fal olur.İyisi olsun bi tane olsun verdiği vadesini beklerim kafasındayım ama o da patlayinca baktıracak kimse oldugunu düşünmüyorum artık.Diger türlü düşük krediye çok sayıda baktirinca, her kafadan ayrı ses çıkıyor,enerji bölünüyor vs.
Yani herkes söylemez bu durumu çünkü genelde baktırdığımız kişiye açıyolar falı.Konu üstüne yaniArkadaşlar, dün yeni biriyle tanıştım. Su falı bakanlar dahil kimse bunu görüp söylemedi fallarında. Hoşlanmadım tekrar görüşmeyi düşünmüyorum ama görmeleri gerekmez miydi diye düşünüyorum elde olmadan.
Bence görmeleri lazım.Bu önemli bir şey.Sadece konu üzerine ben de atıp tutabilirim.Yani herkes söylemez bu durumu çünkü genelde baktırdığımız kişiye açıyolar falı.Konu üstüne yani
Bana çıkmadımaviyakamoz çıkan/çıkmayan var mı
Simdi baktirdim, berbat otesiii!!Oha Zülal Şen’in kredisi ne öyle. Baktıran var mı? Memnun kalan?!
İade isteSimdi baktirdim, berbat otesiii!!sinir oldum. Bide utanmadan o krediye bakiyo. Bisey bildigi yok.
Istedim, verdiler onca krediyi geriİade iste
Nesibe nasil
Bana da cikmayacak gibimaviyakamoz çıkan/çıkmayan var mı
Amine Altun patladı, 8-10 gün arası iletişime geçer dediği kişi tabi ki geçmedi.Kizlar fali cikan yada patlayan yokmu?