- 8 Nisan 2022
- 328
- 849
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #17.521
KimlerBinnazda %50 indirim var orada da bi kac tane cok iyi yorumcu var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KimlerBinnazda %50 indirim var orada da bi kac tane cok iyi yorumcu var
Bana özelden hangi konu ile ilgili bakim yaptirmak istiyorsunuz yazarmisinizKimler
Fal sepetiGökben isik nerde bakiyor kizlar?
Sanırım hep olumlu konuşuyorKızlar Çisem olumsuz konuşuyor mu?
Namasteye gecen baktirdim, begendim. Pembe son’a baglamadi en azindan cogu yorumcu gibiNamaste ye ya sa melek hisli ye baktıran var mı?
Bende Namasteyi beğendim. Anlık tespitleri çoktu, bana baya detaylar bildiNamaste ye ya sa melek hisli ye baktıran var mı?
Sanırım hep olumlu konuşuyor
Çok şaşırdım çisem pembeci diye düşünüyordum.bana ve arkadasima olumsuzdu
Çok şaşırdım çisem pembeci diye düşünüyordum.
Evet, katılıyorum. Bana mesela ‘bu kişi ile tanışacan, ama sonu olmayacak’ diyenler bile oldu. Yani sana en azından bu kişi ile tanışacak demelerini beklerdim. Hiç kimse bilemedi mi ya?Arkadaşlar, dün yeni biriyle tanıştım. Su falı bakanlar dahil kimse bunu görüp söylemedi fallarında. Hoşlanmadım tekrar görüşmeyi düşünmüyorum ama görmeleri gerekmez miydi diye düşünüyorum elde olmadan.
Yok canım görmedi kimse bu durumu. Yakın zamanda Efsun hatun, Amine Altun ve duygu denize baktırmıştım ama görmedi hiçbiri.Evet, katılıyorum. Bana mesela ‘bu kişi ile tanışacan, ama sonu olmayacak’ diyenler bile oldu. Yani sana en azından bu kişi ile tanışacak demelerini beklerdim. Hiç kimse bilemedi mi ya?
Aslında krediler şaka gibi. Online fal için 1.000 lira çok değilmi kızlar ya, maksimum da 10-12 dakika ses kaydı gönderiyorlar. Bence maksimum online bir fal için ücret 400 olmalı. Bilemedin 500… Çok fazla 10.000 kredi. Nedir bu yahu.Oha Zülal Şen’in kredisi ne öyle. Baktıran var mı? Memnun kalan?!
Ay baktım €50 ya yakın su falı, şaka gibi?Aslında krediler şaka gibi. Online fal için 1.000 lira çok değilmi kızlar ya, maksimum da 10-12 dakika ses kaydı gönderiyorlar. Bence maksimum online bir fal için ücret 400 olmalı. Bilemedin 500… Çok fazla 10.000 kredi. Nedir bu yahu.
Çıkacağı garanti de değil.Gül Demir e baktirdigim ikinci falda ,1200 kredilik su falı cikmadi mesela benim.Kesinlikle çok fazla.Aslında krediler şaka gibi. Online fal için 1.000 lira çok değilmi kızlar ya, maksimum da 10-12 dakika ses kaydı gönderiyorlar. Bence maksimum online bir fal için ücret 400 olmalı. Bilemedin 500… Çok fazla 10.000 kredi. Nedir bu yahu.
Yüksek kredililere baktırmanın bir anlamı yok bence. O fiyata 8-10 tane fal baktırılır.Çıkacağı garanti de değil.Gül Demir e baktirdigim ikinci falda ,1200 kredilik su falı cikmadi mesela benim.Kesinlikle çok fazla.