- 6 Şubat 2024
- 248
- 64
- 39
-
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #17.601
Tam netlesme ne mesela ex ile ilgilimi? Ve kimlere baktirdin meselakızlar ben netleşme yaşadım burada ismi geçen hemen hemen herkese baktırdım onca kişi arasında bir kişi bile bilemedi. benim durumum olhmsuz sonuçlandı, durumun olumsuz olacağını söyleyenler için de bildi diyemem çünkü tamamen farklı bir senaryo çizmişler
Tam netlesme ne mesela ex ile ilgilimi?kızlar ben netleşme yaşadım burada ismi geçen hemen hemen herkese baktırdım onca kişi arasında bir kişi bile bilemedi. benim durumum olhmsuz sonuçlandı, durumun olumsuz olacağını söyleyenler için de bildi diyemem çünkü tamamen farklı bir senaryo çizmişler
umursamadım zaten benim yüzümden gitmişti beni çok seviyodu o çabalarken gururunu egosunu çok fazla kırdım adamın onda da iz bıraktığımı düşünüyorum döner belki ama iş işten geçtiÜzüldüm, e peki nasilsiniz
çisem deva ve hale özsoy fakat çiseme çok detay verdim falda hiç bişey söylemedi benim ona söylediklerimi evirip çevirip geri bana söyledi hale özsoyda aynı şekilde detay vs hiç bilemedi hatta onun bakımından aklımda kalan benimki asker ve doğuda görev yapıyor ama o bu adam keyfine mekanlara karı kıza çok düşkün demiştiolumsuz diyenler kimdi?
evet ex ile ilgili, çok fazla kişiye baktırdım buraya tek tek yazmam zaman alır ama özellikle merak ettiğin varsa sorabilirsinTam netlesme ne mesela ex ile ilgilimi? Ve kimlere baktirdin mesela
Safiye ve byv Mars’a baktırdınız mı?evet ex ile ilgili, çok fazla kişiye baktırdım buraya tek tek yazmam zaman alır ama özellikle merak ettiğin varsa sorabilirsin
safiyeye baktırmadım marsıda şimdi hatırladım o da olumsuz konuşmuştu durumumda olumsuz sonuçlandı zaten falını okudum şimdi tekrar saçmalamış baya sadece sonucu bilmiş o da benim çok detay vermemden diye düşünüyorumSafiye ve byv Mars’a baktırdınız mı?
Kimler olumsuz konustu size? Geri kalan herkes barışma var mı dedi?evet ex ile ilgili, çok fazla kişiye baktırdım buraya tek tek yazmam zaman alır ama özellikle merak ettiğin varsa sorabilirsin
Ben bu iki yorumcuyu ztn hic begenmemistim.çisem deva ve hale özsoy fakat çiseme çok detay verdim falda hiç bişey söylemedi benim ona söylediklerimi evirip çevirip geri bana söyledi hale özsoyda aynı şekilde detay vs hiç bilemedi hatta onun bakımından aklımda kalan benimki asker ve doğuda görev yapıyor ama o bu adam keyfine mekanlara karı kıza çok düşkün demişti
Medyum namaste, beyaz inci, efsun hatun, ahu yaldiz, derin hisler, nezih tuna ve aybukeyi merak ediyorum. Bunlardan hic birine baktirdiniz mi?evet ex ile ilgili, çok fazla kişiye baktırdım buraya tek tek yazmam zaman alır ama özellikle merak ettiğin varsa sorabilirsin
Byv Berk?evet ex ile ilgili, çok fazla kişiye baktırdım buraya tek tek yazmam zaman alır ama özellikle merak ettiğin varsa sorabilirsin