- 26 Ağustos 2009
- 2.524
- 4.362
- 34
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #17.561
Bu aralar yüzyüze fal baktırmak istiyorum ama kimseyi bulamadım içime sinen. Herkes online falcı mı oldu nedir?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bendede 12 Aralikta patladi Amine.Amine Altun patladı, 8-10 gün arası iletişime geçer dediği kişi tabi ki geçmedi.
Bende beğendiklerime tekrar atıyordum artık yapmıyorum. Vadesi geçse bile anda iyi diyordum ama gerek yok aslında. Çıkmadıysa çıkmamıştır bunu kabul etmek gerek.Bendede 12 Aralikta patladi Amine.
Ida Daghan
Duygu Deniz
Cicek Celen
Didar Evren’de 21 Aralik demisti. Oda patlar ztn.
bunlar vadesi patlayanlar. Sonuc hala belirsiz. Belkide hic donmeyecek birini bekliyorumdur . Cogunun vermis oldugu vade Aralik. Cok begendigim yorumculara 1den fazla kez baktirdim ve her seferinde vadeler ertelenio.. Ahu Yaldiz’da bunlardan biri.
Bana da cok olumsuz bakmisti ama öyle olmayacak gibiMavi yakamoz tek olumsuz falımdı geçen yıl çıktı
O herkese olumsuz bakiyoMavi yakamoz tek olumsuz falımdı geçen yıl çıktı
Böyle bir kesim olduğunu düşünüyorum. Olumsuz konuşunca tutma şansı daha yüksek diye…O herkese olumsuz bakiyo
Evet yoksa niye fal baktiralim diye düsünüyorlar herhaldeBöyle bir kesim olduğunu düşünüyorum. Olumsuz konuşunca tutma şansı daha yüksek diye…
Bende buna cok inaniyorum..Böyle bir kesim olduğunu düşünüyorum. Olumsuz konuşunca tutma şansı daha yüksek diye…
Nasil yani cikti mi maviyakamoz?Bilemiyorum zaten tarzını sevmiyorum onun nedenler falanda doğruydu istemezdim çıkmasını
Bana yazar mısınız? Uzun zaman oldu Binnazda baktırmayalı denemiş olurum.Binnazda cok uygun fiyatli birini denedim bana cok detay bildi ben cok begendim ama buraya yazmak istemiyorum sonra cok pahali oluyor kredileri. Özelden yazarim denemek isteyen varsa
Baska kimse olumsuz konusmadi mi?Evet çıktı bana olumsuz görmüştü olumsuz oldu sonuç
Su an cok tedirgin oldum kim olumlu konustu mesela?Zaten çok fazla baktırmamıştım evet onun dışında olumluydu o nedenleriyle olumsuz dedi
Tamam tellwede ise olumlu konusanlar sorun yok oraya isinamadim zatenYa şöyle tesadüfte olabilir çıkması telwede bi kaç kişiye baktırmıştım, iki seçenek vardı zaten nedenlerden olumsuz dedi öyle oldu sizde öyle olacak diye bişey yok