- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #17.261
Bu nasıl bir özgüvenYa o gecen aymi ne geldi bide. Hemenden yukseltmis. Asla onermiyorum! Ilk fali guzeldi ama ikincisi berbat otesi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu nasıl bir özgüvenYa o gecen aymi ne geldi bide. Hemenden yukseltmis. Asla onermiyorum! Ilk fali guzeldi ama ikincisi berbat otesi
Bende hiç beğenmedim. Çok genel bi faldıBu nasıl bir özgüven
AynennnBu nasıl bir özgüven
Ahu, duygu deniz yada Elena gunce oneririmMerhaba kizlar. Kahve fali baktiricam ve karsi tarafin dusunceleri yorumlamada Gül Demir mi yoksa Ahu Yaldiz mi? Kimi önerirsiniz?
Cok tesekkur ederim canimAhu, duygu deniz yada Elena gunce oneririm
Ama Duygu denizin verdigi vade bende patlamisdi.. ama anda gecmiste cok iyiydi bendeCok tesekkur ederim canim
Acikcasi fallarda gelecek odakli bende inanmiyorum pek ama anda bilsinler yeter cok sagol canim. Peki söyledigin isimlerden anda en iyi hangisi?Ama Duygu denizin verdigi vade bende patlamisdi.. ama anda gecmiste cok iyiydi bende
Ben 1 Kasım’da indirimle sanırım 1000 krediye baktırmışım. 10 katına çıkmış. Şimdi dinledim 10000 asla etmez. Vadesi var.Bu fal sepetindeki Medusa adlı kişinin fiyatı
Benimle ilgili tek bir analizi beni etkiledi. Ama karşı taraf yorumlarından emin değilim.Ben 1 Kasım’da indirimle sanırım 1000 krediye baktırmışım. 10 katına çıkmış. Şimdi dinledim 10000 asla etmez. Vadesi var.
Acikcasi bi kac gun oncesine kadar Ahu derdim ama Elena’ya ikinci bi sans verdim ve cidden soklar icinde kaldim bu sefer.. sanirim Elena favorim artik:). Ama hergun girmiyo iste. Aa bide Efsun Hatun.. unutmusum onu. Onunda gelecegi patladi tabi bende:)) ama anda gecmiste verdigi detaylar’i Gul demir bile veremedi. Efsun gun ici girer genelde, Ahu ztn genelde hep vardir. Elena’yi bekleyebilirsin ama bayaAcikcasi fallarda gelecek odakli bende inanmiyorum pek ama anda bilsinler yeter cok sagol canim. Peki söyledigin isimlerden anda en iyi hangisi?
Cok sagol canim Ahu veya Elenayi denerimAcikcasi bi kac gun oncesine kadar Ahu derdim ama Elena’ya ikinci bi sans verdim ve cidden soklar icinde kaldim bu sefer.. sanirim Elena favorim artik:). Ama hergun girmiyo iste. Aa bide Efsun Hatun.. unutmusum onu. Onunda gelecegi patladi tabi bende:)) ama anda gecmiste verdigi detaylar’i Gul demir bile veremedi. Efsun gun ici girer genelde, Ahu ztn genelde hep vardir. Elena’yi bekleyebilirsin ama baya
Bizimlede paylasmayi unutma deneyimlerini lutfenCok sagol canim Ahu veya Elenayi denerim
Elenanin vadesi çıkarsa yazar mısınBizimlede paylasmayi unutma deneyimlerini lutfen
neyle ilgiliydi aşk mı yoksa iş mi
Enerji temizleme çalışmasını nasıl yapıyorsun