• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fal Sepeti Deneyimleri

Acikcasi fallarda gelecek odakli bende inanmiyorum pek ama anda bilsinler yeter cok sagol canim. Peki söyledigin isimlerden anda en iyi hangisi?
Acikcasi bi kac gun oncesine kadar Ahu derdim ama Elena’ya ikinci bi sans verdim ve cidden soklar icinde kaldim bu sefer.. sanirim Elena favorim artik:). Ama hergun girmiyo iste. Aa bide Efsun Hatun.. unutmusum onu. Onunda gelecegi patladi tabi bende:)) ama anda gecmiste verdigi detaylar’i Gul demir bile veremedi. Efsun gun ici girer genelde, Ahu ztn genelde hep vardir. Elena’yi bekleyebilirsin ama baya

Acikcasi bi kac gun oncesine kadar Ahu derdim ama Elena’ya ikinci bi sans verdim ve cidden soklar icinde kaldim bu sefer.. sanirim Elena favorim artik:). Ama hergun girmiyo iste. Aa bide Efsun Hatun.. unutmusum onu. Onunda gelecegi patladi tabi bende:)) ama anda gecmiste verdigi detaylar’i Gul demir bile veremedi. Efsun gun ici girer genelde, Ahu ztn genelde hep vardir. Elena’yi bekleyebilirsin ama baya
Cok sagol canim Ahu veya Elenayi denerim 😊

Kızlar konudan bağımsız bana özelden de yazabilirsiniz. Klas ve sade ama güzel zarif ve ucuz olmayan ancak çok da düşünülmüş olmayan hediye önerisiii….

Back