- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #17.281
bana fal çıkınca diğerlerine de bakmaya basladim ahu beş hafta içinde bir olay yaşanacak demis ama çıkmamış üstünden fazla vakit geçmiş. ayrıca ahu 10000 yapmış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Reiki nedemekreiki ile. ve fazla fal baktirmayarak
Size söylediklerini yaşadınız mıMars bugün gününde mi birde çıkan varsa hangi falı daha iyiydi?
Yok ama herkes günündeyse iyi diyor o yüzden sorayım dedim.Size söylediklerini yaşadınız mı
Bugün gününde değil hastaymış kısa baktıYok ama herkes günündeyse iyi diyor o yüzden sorayım dedim.
Marsin bugün yorumu çok kötüydü indirim yaptı diye mı acebamars bana sevgilinle baş başa buluşma adam yanlış düşünmesin dedigi gün benim için bitti
Ben daha önce indirimde baktırmıştım. Gayet iyi idi.Marsin bugün yorumu çok kötüydü indirim yaptı diye mı aceba
İade yapıyor mu aceba hiçbir soruma yanıt alamadımBen daha önce indirimde baktırmıştım. Gayet iyi idi.
Siteye mail atın. Cevaplarlar. Bilgim yok. Hiç birşey bilemedi mi?İade yapıyor mu aceba hiçbir soruma yanıt alamadım
Hayır ve çok kısa normalde böyle değildiSiteye mail atın. Cevaplarlar. Bilgim yok. Hiç birşey bilemedi mi?
Ne yazmışlar?Kızlar fal sepeti destek ekibinin değerini bilin. Byv haksız olduğu halde asla iade yapmıyor. Fal sepetinde bu durumu hiç yaşamadım. Bu da bana ders oldu
İade yapamıyoruz yazmışlar. Ben de hesabımı kalıcı olarak silin dedim hemen sildiler. Başka şekilde telafi edebilirlerdi.Ne yazmışlar?
Evet fal sepeti destek ekibi çok iyi. Müşteri memnuniyetini ön planda tutuyorlar.Kızlar fal sepeti destek ekibinin değerini bilin. Byv haksız olduğu halde asla iade yapmıyor. Fal sepetinde bu durumu hiç yaşamadım. Bu da bana ders oldu