- 5 Kasım 2024
- 96
- 86
- 3
- 24
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #17.221
TabikiDeneyimini paylasirmisinnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
TabikiDeneyimini paylasirmisinnn
Yani hic birinin dedigi olmadi cikmadi hic bise bukarar kisi nasil yanilabilir anlamiyorumHepsi patlamismi ?
Of Fal sepetindekilerin hepsi pembe tablo ciziyo resmen. Elena ve karma tilki haric bende. Elena’ya gecen yine sans verdim, gecmisi ani cok iyi bildi hayretler icinde kaldim. Ilk fali cok kotuydu ama. Az oncede melekler kahvesindeki Sengul’e baktirdim cok olumsuz konustu. En iyisi akisana birakmak sanirim..Yani hic birinin dedigi olmadi cikmadi hic bise bukarar kisi nasil yanilabilir anlamiyorum
Karma tilki nerede ?Of Fal sepetindekilerin hepsi pembe tablo ciziyo resmen. Elena ve karma tilki haric bende. Elena’ya gecen yine sans verdim, gecmisi ani cok iyi bildi hayretler icinde kaldim. Ilk fali cok kotuydu ama. Az oncede melekler kahvesindeki Sengul’e baktirdim cok olumsuz konustu. En iyisi akisana birakmak sanirim..
Fal sepetindeKarma tilki nerede ?
Hiç bildi mi?Fal sepetinde
Sanırım 4-5 kez, neden sordunuzAmin Altun’a kaç kere baktırdınız?
Gecmisi ve karsi tarafin iliskideki davranislarini, kisilik analizini cok iyi anlatti. Hayirli gormuyorum dedi ama eger ben taviz vermeye dvm etmezsem degisedebilirmis..Hiç bildi mi?
Aynen yeterki sonuç pembe olsunYorumcuların altındaki olumlu yorumlara çok kanmayın! Çoğu kişi kendini kandırmayı çok seviyor
Yorumcuların altındaki olumlu yorumlara çok kanmayın! Çoğu kişi kendini kandırmayı çok seviyor
bana kupon tanımlanmış yıl dönümüne özel %50 indirimİndirim kodu var mı?
Aaaaa hani bize?bana kupon tanımlanmış yıl dönümüne özel %50 indirim
Bize neden tanımlanmıyorbana kupon tanımlanmış yıl dönümüne özel %50 indirim
bana kesin mal gibi her gün atıyorum ya, ondandırBize neden tanımlanmıyor
Kesinbana kesin mal gibi her gün atıyorum ya, ondandır
Ben uzun süredir atmıyorumbana kesin mal gibi her gün atıyorum ya, ondandır