• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fal Sepeti Deneyimleri

Yani hic birinin dedigi olmadi cikmadi hic bise bukarar kisi nasil yanilabilir anlamiyorum
Of:( Fal sepetindekilerin hepsi pembe tablo ciziyo resmen. Elena ve karma tilki haric bende. Elena’ya gecen yine sans verdim, gecmisi ani cok iyi bildi hayretler icinde kaldim. Ilk fali cok kotuydu ama. Az oncede melekler kahvesindeki Sengul’e baktirdim cok olumsuz konustu. En iyisi akisana birakmak sanirim..

Of:KK43: Fal sepetindekilerin hepsi pembe tablo ciziyo resmen. Elena ve karma tilki haric bende. Elena’ya gecen yine sans verdim, gecmisi ani cok iyi bildi hayretler icinde kaldim. Ilk fali cok kotuydu ama. Az oncede melekler kahvesindeki Sengul’e baktirdim cok olumsuz konustu. En iyisi akisana birakmak sanirim..
Karma tilki nerede ?

Kizlar faloglan diye bi uygulama var bazen ona atin para verip huzursuz olacaginiza, veya chatgptye baktirin. Gercekten cok para harcamis biri olarak bazen bunlari yapiyorum ve para harcamaktan kurtuluyorum en azindan 🥲

Back