- 15 Şubat 2024
- 308
- 139
- 18
- 24
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #17.301
Evet kesinlikle doğru byv umarım bilgilerimi dagitmazlarEvet fal sepeti destek ekibi çok iyi. Müşteri memnuniyetini ön planda tutuyorlar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet kesinlikle doğru byv umarım bilgilerimi dagitmazlarEvet fal sepeti destek ekibi çok iyi. Müşteri memnuniyetini ön planda tutuyorlar.
Marsin bugün yorumu çok kötüydü indirim yaptı diye mı aceba
Çok güldüm :)bana bakalı çok oldu bugün baktırmadım çağırınca gitmeyin bugün bana gelen yarın başkasına gider diye düşünür ayrıca yalnız buluşmayın ki yanlış şeyler düşünmesin yanınızda biri olsun dedi uzun süredir birlikte olduğumuzu biliyor üstelik
Çok güldüm :)
Bugünkü falı çok kötüydüben gülemedim kahve falını yeterli görmeyip su atın demişti fazladan fal atmıştım. sonuç böyle oldu
Beğenmedim. Bana fazla geneldi ve hiç nokta atışı yoktuArkadaşlar karma tilki hakkında ne düşünüyorsunuz?
Hangi falcı dönecek dedigecen 4 yıldır dönmeyen 4 yıl önce fal baktırdığım adam döndü beni bırakıp evlenmişti boşancakmış özür diliyor
onun için fal baktırmayalı yıllar oluyor dört yıl önceki fallarımı da silmişim en son baktırlarım arasında dönecek diyen hatırlamıyorum ama zamanında mars Asiye evlenecek demişlerdi onlarınkisi çıkmıştıHangi falcı dönecek dedi
Ne düşünüyorsunuz?gecen 4 yıldır dönmeyen 4 yıl önce fal baktırdığım adam döndü beni bırakıp evlenmişti boşancakmış özür diliyor
en azından özür diledi ama onla bir şey olması için artık çok geç affedilcek bişey değilNe düşünüyorsunuz?
4 sene geçmiş, araya bir evlilik girmiş. Yara bandı arıyor gibi. Bunu bilen falcı olmuş muydu?en azından özür diledi ama onla bir şey olması için artık çok geç affedilcek bişey değil
cok yıl gectiği için silmişim falları pişman olcak diyen olmustur elbet4 sene geçmiş, araya bir evlilik girmiş. Yara bandı arıyor gibi. Bunu bilen falcı olmuş muydu?
Dün çok kötüydüMars favorim olabilir ya, 2022 de bi gerizekalı için fal baktırmıştım. Mars üstüne basa basa: olumsuz çıkıyor. Evlilik yok. Olumsuz. Boşver dedi, öyle oldu. Hayırsızın tekiydi
Ondan sonra biriyle tanışacan dedi, uzun boylu, buğday tenli, onuda bildi. Ama bununla sonu yol dedi, onu da bildi.
Mars günündeyse gerçekten süper bakıyor
Aşka ilgili sorularıma hep tutarsız şeyler söylediMars favorim olabilir ya, 2022 de bi gerizekalı için fal baktırmıştım. Mars üstüne basa basa: olumsuz çıkıyor. Evlilik yok. Olumsuz. Boşver dedi, öyle oldu. Hayırsızın tekiydi
Ondan sonra biriyle tanışacan dedi, uzun boylu, buğday tenli, onuda bildi. Ama bununla sonu yol dedi, onu da bildi.
Mars günündeyse gerçekten süper bakıyor
acaba gününde mi değildiDün çok kötüydü