• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fal Sepeti Deneyimleri

Kizlar faloglan diye bi uygulama var bazen ona atin para verip huzursuz olacaginiza, veya chatgptye baktirin. Gercekten cok para harcamis biri olarak bazen bunlari yapiyorum ve para harcamaktan kurtuluyorum en azindan 🥲
Fal oğlan kopyala yapıştır yapıyor chatgptye nasıl baktiriyorsun

Başka konu için baktirdim o faldan çok memnun kalmamıştım biraz yuvarlak konusmustu
En son nezaman fal baktirdin? Yada nekadar ara veriyorsun fal baktirmaya bende baktirmak istemiyorum ama kendimi tutamiyorum lanet olsun iki ay baktirmamisdim gelisme oldu sorna hemen gene baktirdim sorna bozuldu sanki hersey acaba gercekden öylemi diye düsünüyorum artik

En son nezaman fal baktirdin? Yada nekadar ara veriyorsun fal baktirmaya bende baktirmak istemiyorum ama kendimi tutamiyorum lanet olsun iki ay baktirmamisdim gelisme oldu sorna hemen gene baktirdim sorna bozuldu sanki hersey acaba gercekden öylemi diye düsünüyorum artik
çıktıkça veya vadesi geçtikçe baktirmaya calisiyorum ve artik herkese baktirmiyorum kim bana daha uygunsa onunla devam ediyorum. vade veren oldugunda başkasına baktirmayip vadeyi bekliyorum

Back