Fal Sepeti Deneyimleri

Kizlar cok hizli konusmus ve ayni kelimeleri hep söylemis dua etmis sadece yani soruma dahi cevap vermemis dogru dürüst melek kara bile daha iyi bakdi ve nokta atislari yapmisdi

Arkadaşlar çok bir bütçem yok ama baktırmak istiyorum. Marşa kahve mi atsam alaca pera mı? Ya da fal sepetinde başka biri. Bilemiyorum

Arkadaşlar çok bir bütçem yok ama baktırmak istiyorum. Marşa kahve mi atsam alaca pera mı? Ya da fal sepetinde başka biri. Bilemiyorum
Ben hepsine baktirdim alaca peraya gecen baktirdim ama bende anlik durumu ve iki hafta sorna bir gelisme olucak dedi melek kara okadar populer olmamasina ragmen baktirdigim cogundan iyi bakdi

Çoğu ilk bakımlarda tutarlı oluyor, sonrasında memnuniyetim olmuyor hiç. Amine Altun ve Sena Devrinli sanırım favorilerim. Profesyonel, hisli ve fiyat olarak da uygun bence. Üstelik detaylandırıyorlar kendi kartlarıyla da. Sizin peki ?
Hisli telwede ki mi
Favori yorumcum yok

Kızlar bunlar nasıl fiyatlar ya; nesibe falan, eskiden çok baktırırdım da yanlış görmüyorum dimi, 2.000 tl civarı katinası 😳 bir dur diyen yokmu ki yahu
Evet birde ben baktirdim bugün 50€ verip yemin ederim les gibiydi ne dedigini anlamadim makinali tüfek gibi konusuyor ayni kelimeleri 20 kere tekrarladi 11 dakika boyunca akabinde sorumada cevap alamadim

X