- 6 Şubat 2024
- 294
- 103
- 18
- 39
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #17.181
Nesibe nasil sizce
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inanın yok ya. bende aylar oldu baktırmayalı. en son güncellemeleri buraya yazmıştım. ondan sonra da bıraktım. sadece arada telefondaki damlaya baktırıyorum. onun yorumunu seviyorum ve yakın zaman dedikleri bende çıkıyor. ama internet falcıları çok fahiş fiyatlarda.yazın nasıl gözüm döndüyse hiç acımadan fal attım ama şimdi önerebileceğim kimse yok. hepsi çok pahalı ve denemeye bile değmiyorlar.Sizin için 10 üzerinden 9-8 olan yorumcular kimler
Ben fal sepetinde falcıları pek beğenmiyorum, ama Efsun hisli ya. Benim durumum yok spesifik hemen saydı bunları. sorduğum kişi ile en son konuştuğum ayı bide diyaloğu bildi. Gelecek çıkar mı bilmiyorumEfsun yorumlardaki kadar gerçekten çok mu iyi puanı 4.98 yoksa yorumların hepsi feyk mi?
Kızlar Efsunda şimdi baya sıra var. Eğer sizseniz bana özelden dönün merakta bırakmayınnnn
iade isteyinnn!Paraya kiyip nesibeye baktirdim dinlerken beyin tramvasi gecircekdim resmen ayni kelimeleri 10-15 kere tekrarladi 11 dakika boyunca bide ben yurtdisi fiyati ödedim 50€ sorumad net cevap alamadim cok pismanim
Hiçbir şey söylemedi mi?Paraya kiyip nesibeye baktirdim dinlerken beyin tramvasi gecircekdim resmen ayni kelimeleri 10-15 kere tekrarladi 11 dakika boyunca bide ben yurtdisi fiyati ödedim 50€ sorumad net cevap alamadim cok pismanim
SakınMücahit Özkan’dan yorum alan oldu mu?
Mars fena değilArkadaşlar çok bir bütçem yok ama baktırmak istiyorum. Marşa kahve mi atsam alaca pera mı? Ya da fal sepetinde başka biri. Bilemiyorum
Bence MarsArkadaşlar çok bir bütçem yok ama baktırmak istiyorum. Marşa kahve mi atsam alaca pera mı? Ya da fal sepetinde başka biri. Bilemiyorum
Puanı nasıl 5.0 o zaman fake o zaman yorumlar
Fal sepetindeki Mars mı?Siz memnun kaldınız mı?Bence Mars
Ben hepsine baktirdim alaca peraya gecen baktirdim ama bende anlik durumu ve iki hafta sorna bir gelisme olucak dedi melek kara okadar populer olmamasina ragmen baktirdigim cogundan iyi bakdiArkadaşlar çok bir bütçem yok ama baktırmak istiyorum. Marşa kahve mi atsam alaca pera mı? Ya da fal sepetinde başka biri. Bilemiyorum