- 6 Şubat 2024
- 259
- 80
- 39
-
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #17.161
Banada bu sene yasanacaklar var dedi ama umudum azaldi yada vade ötelendi bilmiyorum saten kendiside diyo vadem tutmuyor diyeArkadaşlar,Uzun zamandır Gül Demir in vadesini bekliyordum ki halen bu yıl sonuna dek verilmişti ve bu fal bu sene için gecerlidir ,iddialiyim demişti kendisi ama bir gelişme oldu ve falı patladi maalesef.... İlk falı geçen yaz çıktığı için yine ona baktirdim ikinciye.Bu falı çıkmadı,ne benim sorduğum soru ne de kendi gördükleri çıkmadı bu falında.Ben fal olayını tesadüflere yoruyorum artık ve bi daha da baktirmayacagim.Hadi yine fiyati düşük ya da ortalama olanlara bi sey demiyorum da ,bu kadar yuksek fiyat verip çıkmaması iyi degil.Umarim fala gerek duymayacak güzellikte yaşamlar yaşarız hepimiz
detay bilir anlık iyidir gelecek fosKızlar Medyum Namaste’ye baktıran var mı? Bugün baktırdık acayip detaylar bildi. Çok spesifikfi
Çisem deva'ya baktirip memnun kalan var mı?
Banada öyle yaptı. Fal attım dediki ‘aaaa hatırladım seni. geçen de böyle demiştim sana. Ozaman da bunu demiştim’İlk fali çıktı. ikinci falini sevmedim hep ilk falda şunu demiştim bunu demiştim diyerek yorumladi
Bu uygulamada çoğu kişi pembeciSevgi Derman aşırı pembeci. Nasıl bukadar popüler falsepetinde anlam veremiyorum
Anlık olarak Elena patladı.Sevgi Derman aşırı pembeci. Nasıl bukadar popüler falsepetinde anlam veremiyorum
Vade olarak da patladıAnlık olarak Elena patladı.
Byv mi? Asla, o kendisi zaten anlatıyorKızlar marsa detay veriyor musunuz
Byv mi? Asla, o kendisi zaten anlatıyor
En güzeli su falı bakıyor bencesu kahve tarot ne baktırayım?
Ben tarotu daha isabetli buldumBeni de suya davet etti ama pahalı ya
Bugün baktirdim hayatimin en kötü faliydi geweledi durdu iade talep ettimKızlar Medyum Namaste’ye baktıran var mı? Bugün baktırdık acayip detaylar bildi. Çok spesifikfi
Bugün baktirdim hayatimin en kötü faliydi geweledi durdu iade talep ettim