- 12 Eylül 2021
- 355
- 477
- 53
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #17.141
Kızlar Filiz Çetin’e baktıran var mı? Çok tereddüt ediyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
EvetMarsin vadesi çıktı mı
Ben baktirdim biseler geveledi begenmedim elde tutulur hicbirsey demediKızlar Filiz Çetin’e baktıran var mı? Çok tereddüt ediyorum
Bu yüksek kredili falcılar hepsi böyle sankiBen baktirdim biseler geveledi begenmedim elde tutulur hicbirsey demedi
Sakın ,sakın yazık paranaBen baktirdim biseler geveledi begenmedim elde tutulur hicbirsey demedi
Ama hala puanları yüksek ve baktıran varBu yüksek kredili falcılar hepsi böyle sanki
işte bende ondan merak ediyorum, dedikleri çıkıyor mu ozaman acabaAma hala puanları yüksek ve baktıran var
başka kimler patladı bilenler oldu muArkadaşlar,Uzun zamandır Gül Demir in vadesini bekliyordum ki halen bu yıl sonuna dek verilmişti ve bu fal bu sene için gecerlidir ,iddialiyim demişti kendisi ama bir gelişme oldu ve falı patladi maalesef.... İlk falı geçen yaz çıktığı için yine ona baktirdim ikinciye.Bu falı çıkmadı,ne benim sorduğum soru ne de kendi gördükleri çıkmadı bu falında.Ben fal olayını tesadüflere yoruyorum artık ve bi daha da baktirmayacagim.Hadi yine fiyati düşük ya da ortalama olanlara bi sey demiyorum da ,bu kadar yuksek fiyat verip çıkmaması iyi degil.Umarim fala gerek duymayacak güzellikte yaşamlar yaşarız hepimiz
Hayir bende cikmdiişte bende ondan merak ediyorum, dedikleri çıkıyor mu ozaman acaba
Banada bu sene yasanacaklar var dedi ama umudum azaldi yada vade ötelendi bilmiyorum saten kendiside diyo vadem tutmuyor diyeArkadaşlar,Uzun zamandır Gül Demir in vadesini bekliyordum ki halen bu yıl sonuna dek verilmişti ve bu fal bu sene için gecerlidir ,iddialiyim demişti kendisi ama bir gelişme oldu ve falı patladi maalesef.... İlk falı geçen yaz çıktığı için yine ona baktirdim ikinciye.Bu falı çıkmadı,ne benim sorduğum soru ne de kendi gördükleri çıkmadı bu falında.Ben fal olayını tesadüflere yoruyorum artık ve bi daha da baktirmayacagim.Hadi yine fiyati düşük ya da ortalama olanlara bi sey demiyorum da ,bu kadar yuksek fiyat verip çıkmaması iyi degil.Umarim fala gerek duymayacak güzellikte yaşamlar yaşarız hepimiz
detay bilir anlık iyidir gelecek fosKızlar Medyum Namaste’ye baktıran var mı? Bugün baktırdık acayip detaylar bildi. Çok spesifikfi
Çisem deva'ya baktirip memnun kalan var mı?
Banada öyle yaptı. Fal attım dediki ‘aaaa hatırladım seni. geçen de böyle demiştim sana. Ozaman da bunu demiştim’İlk fali çıktı. ikinci falini sevmedim hep ilk falda şunu demiştim bunu demiştim diyerek yorumladi
Bu uygulamada çoğu kişi pembeciSevgi Derman aşırı pembeci. Nasıl bukadar popüler falsepetinde anlam veremiyorum