- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #17.141
memnun kalanlar var diye meraktan gökçeyi denedim hayatımda bu kadar genel, kısa ve anlamsız fal baktırmamıştım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sasirdim.. bana yildizname 22dk ses kaydi tarot icinde 8dk yakin gondermistimemnun kalanlar var diye meraktan gökçeyi denedim hayatımda bu kadar genel, kısa ve anlamsız fal baktırmamıştım
hayırKızlar Ilkay Gür’e baktıran var mı?
Beni 3-4 gün bekletti ve yorumunu da beğenmedim nokta atışı diyeceğim bir şey yoktuKızlar Ilkay Gür’e baktıran var mı?
Ya ben seni hatırlıyorum kuzum. Sağol yorumun için. Sana kim bilmişti?Beni 3-4 gün bekletti ve yorumunu da beğenmedim nokta atışı diyeceğim bir şey yoktu
Ben de Mars ve Serüven iyiydi canımYa ben seni hatırlıyorum kuzum. Sağol yorumun için. Sana kim bilmişti?
Marsin vadesi çıktı mıBen de Mars ve Serüven iyiydi canım
EvetMarsin vadesi çıktı mı
Ben baktirdim biseler geveledi begenmedim elde tutulur hicbirsey demediKızlar Filiz Çetin’e baktıran var mı? Çok tereddüt ediyorum
Bu yüksek kredili falcılar hepsi böyle sankiBen baktirdim biseler geveledi begenmedim elde tutulur hicbirsey demedi
Sakın ,sakın yazık paranaBen baktirdim biseler geveledi begenmedim elde tutulur hicbirsey demedi
Ama hala puanları yüksek ve baktıran varBu yüksek kredili falcılar hepsi böyle sanki
işte bende ondan merak ediyorum, dedikleri çıkıyor mu ozaman acabaAma hala puanları yüksek ve baktıran var
başka kimler patladı bilenler oldu muArkadaşlar,Uzun zamandır Gül Demir in vadesini bekliyordum ki halen bu yıl sonuna dek verilmişti ve bu fal bu sene için gecerlidir ,iddialiyim demişti kendisi ama bir gelişme oldu ve falı patladi maalesef.... İlk falı geçen yaz çıktığı için yine ona baktirdim ikinciye.Bu falı çıkmadı,ne benim sorduğum soru ne de kendi gördükleri çıkmadı bu falında.Ben fal olayını tesadüflere yoruyorum artık ve bi daha da baktirmayacagim.Hadi yine fiyati düşük ya da ortalama olanlara bi sey demiyorum da ,bu kadar yuksek fiyat verip çıkmaması iyi degil.Umarim fala gerek duymayacak güzellikte yaşamlar yaşarız hepimiz
Hayir bende cikmdiişte bende ondan merak ediyorum, dedikleri çıkıyor mu ozaman acaba