Fal Sepeti Deneyimleri

Birini adını versem mi bilmem karalamış gibi olacağım şimdilik verniyim havuzdan falımı aldı başta dedim doğru söylüyor. bi de ne göreyim.
Eskiden o kişiye sormuşum sorum da ayrıntılıymış.
Resmen ona göre yorumlamış kopya çekmiş eski sorduğum sorudan demek ki eski falları görüyorlar.
Söyle lütven

Enes başka bir adla dönmüş fal sepetine çünkü bu kadar ses benzerliği, r harfini vurgulaması iki insanın aynı olamaz

Liya vardı falsepetinde… efsaneydi, zirvede bıraktı sanki. Bir de elif diye biri vardı, soyadını hatırlamıyorum, böyle ortayaşlı biriydi. Alerjik astımıma kadar bilmişti. İkisini de bulamıyorum artık :KK43:

Liya vardı falsepetinde… efsaneydi, zirvede bıraktı sanki. Bir de elif diye biri vardı, soyadını hatırlamıyorum, böyle ortayaşlı biriydi. Alerjik astımıma kadar bilmişti. İkisini de bulamıyorum artık :KK43:
elif ismini duydum ayni kisimi bilmiyorum ama bende bulamadim kendisini. spesifik seyleri bilenleri hep arastirdim ama kaybolup gidiyorlar

Elena Hanımı bekliyorum ama gelmiyor çıkan falcı öneriniz var mı baktırmam lazım
elena bu kadar beklenicek birisi degil ben bekledim bekledigimede degmedi. vadesi patladi ve hicte dedigi gibi ilerlemedi, tamamen yazilana gore bi senaryo ciziyor baska bi olayi yok. ilk ciktigimda cok begenmistim ama simdi donup bakinca fos

Ya işte dediğim gibi onlarca baktırdım ,unutmuşum .şöyle bi dinliyim dedim en çıkan o olmuş diyebilirim. o yüzden bi beklenti oluştu ama başka öneriniz varsa yazarsanız sevinirim.

Herkesin şimdiden yeni yılı kutlu olsun🎄🎊 Uzun zamandır burda birbirimizin fal sepeti deneyimlerinden destek aldık.Ben sık fal baktiran biri değilim ama bu yıl içinde vadesi dolanlar ve tamamiyle patlayanlar;
Gül Demir
Isilay Can
Hale özsoy
Şah Sultan

Nadide Hanzade nin ise yüzde 40 ı patladı yüzde 60 ı çıktı.
Bir de Hangi uygulama hatırlamıyorum ,Serüven diye biri patladı.Hayatimda baktırdığım en kötü fal diyebilirim o Serüven için de.Ben 2024 de bu kadar fal yorumu aldım.
Son zamanlarda Elena Günce çok konuşuluyor burda.Ona 2023 de baktirmisim ben ve o da yüzde 50 çıkmış.Yüzde 50 si patlamış.2025 de hiç birimizin fala sığınacak durumlari olmamasi dileğiyle🙏🍀 Hersey gönlümüzce olsun inşallah 🍀🤲

X