- 13 Haziran 2017
- 333
- 403
- 53
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #1.601
Yalnız değilsinSen yolladin mi? Ben 25 dakikayla yine kacirarak bir rekora imza atmis bulunuyorum artik next time
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yalnız değilsinSen yolladin mi? Ben 25 dakikayla yine kacirarak bir rekora imza atmis bulunuyorum artik next time
Kaç dakika yorumluyor pekiRüzgar tuna çok tezcanlı konuşsa da enerjisi kıpır kıpır geldi o da vade verdi bakalım dilerim dediği gibi olur.
Elele tutusup kapisini yumruklasak? Olmadi kopruye yurusekBundan sonra taliayı Online gören buraya yazmadan bize özel mesaj atsa keşke Ne zaman burda yazılsa 10 kişi anında fal atıyor ve biz haberdar olana dek fal alımına kapatmış oluyor
Geç gördüm ki . Bildirimleri açmıştım oysaki yorumladı mı falınıKızlar ben size haber verdimmm
Haberlere çıkıyormuşuz bide komediElele tutusup kapisini yumruklasak? Olmadi kopruye yurusek
Iste disaridan burayi okuyan atmacalar direkt atliyor.Kızlar ben size haber verdimmm
HayirrrGeç gördüm ki . Bildirimleri açmıştım oysaki yorumladı mı falını
Ne guldum ya, Alla ta seni guldursunHaberlere çıkıyormuşuz bide komedi
Aminn inşallah hep birlikte gülelim fallara bir son verelimNe guldum ya, Alla ta seni guldursun
Bak yukarida haberi de duzenledimAminn inşallah hep birlikte gülelim fallara bir son verelim
Benimki 8 buçuk dakika idiKaç dakika yorumluyor peki
Sesli güldüm gidişatımız o yöndeBak yukarida haberi de duzenledim
Ben de biriken kredilerle kahve attigimda ona düşmüştü falim,çok kisikti ses ama pek kayda değer bişey yoktu,yani kredi harcayarak bir daha tercih edebileceğim kadar etkilemedi beni de..Sürpriz yorumcu olarak bana çıkmıştı, fal bakmıyor bildiğin öğüt veriyor. bence değmez
Of hevesimi kacirdi kadin, atmiycam onaRüzgar Tuna 21 temmuz öğlen yeniden online olacağını yazmış.