Fal Sepeti Deneyimleri

Kızlar birsey soracagim size,kart falı çok baktırınca sizdede gitgide kartlar ve fal kötüleşmeye başlıyormu?

Ben Katina'yı sık baktırdığımda mutlaka Valide çıkıyor, ister canlı ister online kart olsun, hiç şaşmıyor bu. Bir de Tilki kartı çok çıkıyordu bir ara. Baktırdığım konuyla bağlantısı olan bir kişi vardı ve tilkilere aşırı sempatisi olan biriydi. İlginç gelmişti.

Kendime Tarot açtığım zaman da mevcut durum, umut ve korkularla ilgili hanelere hep çok isabetli kartlar geliyor. Kalple ilgili bir sıkıntıdan kuşkulandığım dönemde direkt Kılıç 3'lüsünün çıkması gibi (sağlık için anlamlarından biri kalp rahatsızlığı ve zaten en bilinen versiyonda kartın üzerinde kılıçların saplandığı bir kalp resmi var).

İçimizdekilerin yansıması olayı işte. İnanıyorum ben de buna. Falın zamanla kötüleşmesi konusundaysa genelde aynı falcının ilk falından sonrası bende iyi olmuyor.

Kızlar peki Zülal Şen’e mi atayım yoksa Zeliş Can’a mı? Atıp memnun kaldığınızı söyleyin de fal atayım. Sonra da güzel bir analiz yapayım size🙈

Kızlar bende bugün Rüzgar Tunaya attım fal,abartmıyorum gerçekten herşeyi döktü ortaya diyebilirim,hiçbir detay vermedim,denizli biyerde yaşadığıma kadar söyledi,adamın gelgitlerini,şuanki durumunu,yani benim enerjim uydu dıyebilirim,bakalım vadesini bekleyeceğim,çıkarsa yazarım,talia ile aynı ölçüde baktı,memnun kaldım ben,bu arada talianında ilk falı tamamen çıkmıştı bende

X